ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ

ОРКИ, ЙДІТЬ СЛІДОМ ЗА СВОЇМ РОСІЙСЬКИМ КОРАБЛЕМ! ФОРУМ ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ КЛАСИЧНОГО ВОЛОГОГО ГОЛІННЯ

ФорумФорум  ПорталПортал  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Загальне обговорення лез.

Перейти донизу 
+25
STEEL
Yura_
razorblade1989
Vlad_S
Сэм
stanislav-q
Jackess
AMAROK
Wolfskin
trimmer
Danny
ARTURIUS
Ruslan
KHSN
Alfed
Caonima
all75
Alex
Изотовец
Flash212116
fill
CNPOMAHELL
Sadko
hlopets
Jeemye
29 користувачів
Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Наступний
АвторПовідомлення
CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.

Репутація : 4
Дата реєстрації : 01.02.2022

Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 Empty
ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyПт 20 Січ 2023 - 7:05

fill пише:
CNPOMAHELL пише:
А хто зробив ці Lez(а), китайці?

Думаю, що так.

Але слід зауважити, що китайці роблять леза й для інших компаній. Зокрема, для Rockwell та PAA.
Щось краще, щось гірше - певно, залежить від конкретних китайців.
Ці - зовсім не найгірші.
Та да. З одного боку в китайців є зовсім гарні Gillette Blu, Gillette London Bridge. Baili кажуть не погані. Але які-небудь Flying Eagle все перекреслюють.

fill, hlopets, Alfed та all75 Поставили вподобайку

Повернутися до початку Перейти донизу
trimmer
Живе тут
Живе тут
trimmer

1000 повідомлень

Репутація : 275
Дата реєстрації : 02.12.2017

ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyПт 20 Січ 2023 - 8:07

Китай может выпускать продукцию с абсолютно любыми характеристиками, всё зависит от тех условий заказчика и его готовности платить.

fill, Акулов, Kitten911, Alfed та all75 Поставили вподобайку

CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyПт 20 Січ 2023 - 9:34

trimmer пише:
Китай может выпускать продукцию с абсолютно любыми характеристиками, всё зависит от тех условий заказчика и его готовности платить.
Я в этом и не сомневаюсь.

hlopets Поставив вподобайку

Danny
Новачок
Новачок
Danny

Репутація : 0
Дата реєстрації : 02.12.2022

ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyНд 22 Січ 2023 - 8:40

Взяв я таки собі це Lezo на пробу. Якщо коротко - це щось на рівні Derby extra за тупизною. Мало того, що голитись неприємно, так ще й вичистити обличчя не змогло. Ведеш рукою і все відчуваєш. М-да. На другий день лише раз провів станком і зрозумів, що цим лезом голитись не буду. Закинув в станок bic, яким до того 5 разів голився, - в рази приємніше і чистіше.

Sauvage, Kitten911 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку

CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyНд 22 Січ 2023 - 9:42

Danny пише:
Взяв я таки собі це Lezo на пробу. Якщо коротко - це щось на рівні Derby extra за тупизною. Мало того, що голитись неприємно, так ще й вичистити обличчя не змогло. Ведеш рукою і все відчуваєш. М-да. На другий день лише раз провів станком і зрозумів, що цим лезом голитись не буду. Закинув в станок bic, яким до того 5 разів голився, - в рази приємніше і чистіше.
Проблема оцінки у тому, що, навіть, давши оцінку, результати кожен оцінює по різному. Це я не прискіпаюся. Так, думки вголос. Просто я чую Derby extra та розумію, що для мене це гарна оцінка. Бо я в себе бритви 3-4 можу миттєво знайти, де Derby extra голила суперово. При цьому є тільки 2 бритви, де BIC голить неболюче, з них 1, де воно голить приємно (та результативно). Тобто, якщо мої враження співпадуть з вашими то це гарна новина - ще одне нове лезо, яким можна голитися.

Danny Поставив вподобайку

Danny
Новачок
Новачок
Danny

ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyНд 22 Січ 2023 - 10:00

CNPOMAHELL пише:
Danny пише:
Проблема оцінки у тому, що, навіть, давши оцінку, результати кожен оцінює по різному. Це я не прискіпаюся. Так, думки вголос. Просто я чую Derby extra та розумію, що для мене це гарна оцінка. Бо я в себе бритви 3-4 можу миттєво знайти, де Derby extra голила суперово. При цьому є тільки 2 бритви, де BIC голить неболюче, з них 1, де воно голить приємно (та результативно). Тобто, якщо мої враження співпадуть з вашими то це гарна новина - ще одне нове лезо, яким можна голитися.
У мене зараз лише один станок - Pearl SBF-11GB Twist Butterfly. Кілька разів пробував в ньому Derby extra і кожен раз був просто неприємний. Що перше гоління, що третє - просто вириває щетину.
Від bic'у ж перший раз плювався, а далі пішло набагато краще. Потрібно лише обережно голитись, щоб не зрізати шкіру з обличчя :)

hlopets та CNPOMAHELL Поставили вподобайку

fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

Репутація : 531
Дата реєстрації : 12.02.2018
Вік : 55

ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyНд 22 Січ 2023 - 10:28

Danny пише:
Взяв я таки собі це Lezo на пробу. 

Ну, принаймні взяв і спробував. І це добре. Бо з лезами тільки сам для себе можеш зрозуміти, що і як. 
І що ще добре - леза дешеві, експеримент коштує пару копійок.

Щодо власне Lezo, то воно з першого разу мені теж не зайшло. Другий шанс отримало десь через пів року чи рік. І тоді я зрозумів, що з ним не все так погано. Воно не видатне лезо, але на пару раз цілком годне.

CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyНд 22 Січ 2023 - 10:34

Danny пише:
У мене зараз лише один станок - Pearl SBF-11GB Twist Butterfly. Кілька разів пробував в ньому Derby extra і кожен раз був просто неприємний. Що перше гоління, що третє - просто вириває щетину.
Від bic'у ж перший раз плювався, а далі пішло набагато краще. Потрібно лише обережно голитись, щоб не зрізати шкіру з обличчя [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Бритви-метелики зазвичай вважаються "тупими". Тому їм в пару потрібні гострі леза. Маю індійську бритву-метелик Crown. Як раз там леза BIC не просто голять але й комфортно шкірі. М`яконько йде. А ще тож "метелик" Weishi (це вже Китай). Там теж потрібні досить гострі леза. Інакше не голить.
Хоча є й виняток. Це бритва-метелик радянських часів - Мерідіан (Меридиан). Вона трохи агресивніше за вищезгадані. Там якраз Derbi зелені голять суперово прям.

razorblade1989, hlopets та Danny Поставили вподобайку

CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyНд 22 Січ 2023 - 10:46

fill пише:
Danny пише:
Взяв я таки собі це Lezo на пробу. 

Ну, принаймні взяв і спробував. І це добре. Бо з лезами тільки сам для себе можеш зрозуміти, що і як. 
І що ще добре - леза дешеві, експеримент коштує пару копійок.

Щодо власне Lezo, то воно з першого разу мені теж не зайшло. Другий шанс отримало десь через пів року чи рік. І тоді я зрозумів, що з ним не все так погано. Воно не видатне лезо, але на пару раз цілком годне.
А в чому це лезо зайшло? Які саме бритви? І з чим можна порівняти на вашу думку. Чим більше відгуків тим краще, я вважаю.

Danny
Новачок
Новачок
Danny

ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyНд 22 Січ 2023 - 11:03

CNPOMAHELL пише:
Danny пише:
Від bic'у ж перший раз плювався, а далі пішло набагато краще. Потрібно лише обережно голитись, щоб не зрізати шкіру з обличчя [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Бритви-метелики зазвичай вважаються "тупими". Тому їм в пару потрібні гострі леза. Маю індійську бритву-метелик Crown. Як раз там леза BIC не просто голять але й комфортно шкірі. М`яконько йде. А ще тож "метелик" Weishi (це вже Китай). Там теж потрібні досить гострі леза. Інакше не голить.
Хоча є й виняток. Це бритва-метелик радянських часів - Мерідіан (Меридиан). Вона трохи агресивніше за вищезгадані. Там якраз Derbi зелені голять суперово прям.
Мені з моїм метеликом прямо ідеально зайшли леза Wilkinson Sword. Запас в коробці лежить для щоденного гоління, але інколи беру на пробу щось інше.[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]

hlopets, CNPOMAHELL та kh_fish Поставили вподобайку

CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyНд 22 Січ 2023 - 11:32

Danny пише:
Мені з моїм метеликом прямо ідеально зайшли леза Wilkinson Sword.
Wilkinson Sword та Feather це 2 леза які, можливо й гарні, але в мене немає бритв в яких вони булли б комфортними.
Цитата :
Запас в коробці лежить для щоденного гоління, але інколи беру на пробу щось інше.
Falcon карбоновий та саме цей Super Max не пробував. ASCO думаю теж саме, що Lord (пробував тільки платинове, сподобалось). Тому пробував. Shark є але хромована версія. Хочу порівняти з хромованим же Lord. Також є винтажний та сучасний London Bridge (старе лезо мабуть від Wilkinson або вже Gillette британського ж, але у будь-якому разі це бувший завод Wilkinson ). Теж тільки в планах пробувати, бо дуже багато відкритих лез. Хочу спершу їх "дотупити". Super Max сподобалось платинове. Ще маю зелене Super Max (сталеве). 
З карбонових пробував лише чеське Tiger та китайске Flying Eagle. Обидва не сподобались.

Mel та hlopets Поставили вподобайку

fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyНд 22 Січ 2023 - 15:11

CNPOMAHELL пише:
fill пише:

А в чому це лезо зайшло? Які саме бритви? І з чим можна порівняти на вашу думку. Чим більше відгуків тим краще, я вважаю.

Точно ганяв їх у 89-ій. Можливо, ще в чомусь, але треба дивитись у стптистиці.

Не знаю, з чим порівняти. Вони м'які і не надтл гострі. Тож під це попадають ті ж Derby Extra, Sputnik, базові Treet тощо

Danny
Новачок
Новачок
Danny

ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyВт 24 Січ 2023 - 17:56

Я ще трохи додам до lez :)
Дідусь ще в дитинстві навчив обрізати нігті лезами. При спробі зробити манікюр lezom мій ніготь залишив щербину в лезі. Хоча усі леза, які я тільки пробував в своєму житті, ідуть тут наче гарячий ніж по маслу.

fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyВт 24 Січ 2023 - 18:08

Danny пише:
Я ще трохи додам до lez :)
Дідусь ще в дитинстві навчив обрізати нігті лезами. При спробі зробити манікюр lezom мій ніготь залишив щербину в лезі. Хоча усі леза, які я тільки пробував в своєму житті,  ідуть тут наче гарячий ніж по маслу.

:-))) 

Дідусю ріспект і уважуха!
Без іронії. 

Але лезом краще все ж таки збривати щетину.

hlopets, Yura_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку

Wolfskin
Постоялець
Постоялець
Wolfskin

Репутація : 10
Дата реєстрації : 05.07.2018
Вік : 44

ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyЧт 28 Вер 2023 - 10:39

Формучане, предложите аналог лезвий Gillette Super Thin. 

Cлучилось мне их купить на barbercompany, после покупки я их куда-то забросил и забыл. Недавеча нашел, дай, думаю, попробуй. И, о чудо, бреют здорово, чисто, но при этом умеренно агрессивные (вообще регулярно пользуются черным Физером, так они в сравнении с этим Жилеттом очень злющие). Но что еще удивило, так это их живучесть. Легко выдержали 4-разовое бритье, и, уверен, потянут и пятый сеанс. Помню Gilette Platinum Blue тупились после двух сеансов бритья. 
Может, у кого-то есть? Могу купить несколько упаковок или махнуться на черный Физер.

Ruslan, ditrih_ та hlopets Поставили вподобайку

AMAROK
Бувалий
Бувалий
AMAROK

Репутація : 25
Дата реєстрації : 24.10.2020
Вік : 45

ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyСб 30 Вер 2023 - 1:30

Wolfskin пише:
Формучане, предложите аналог лезвий Gillette Super Thin. 

Cлучилось мне их купить на barbercompany, после покупки я их куда-то забросил и забыл. Недавеча нашел, дай, думаю, попробуй. И, о чудо, бреют здорово, чисто, но при этом умеренно агрессивные (вообще регулярно пользуются черным Физером, так они в сравнении с этим Жилеттом очень злющие). Но что еще удивило, так это их живучесть. Легко выдержали 4-разовое бритье, и, уверен, потянут и пятый сеанс. Помню Gilette Platinum Blue тупились после двух сеансов бритья. 
Может, у кого-то есть? Могу купить несколько упаковок или махнуться на черный Физер.
Для меня лезвия жиллет по соотношению цена-качество Н0мер 0дин

Wolfskin та CNPOMAHELL Поставили вподобайку

Wolfskin
Постоялець
Постоялець
Wolfskin

Репутація : 10
Дата реєстрації : 05.07.2018
Вік : 44

ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyСб 30 Вер 2023 - 10:53

Из жилеттовских какие ещё достойны денежных затрат?

Гость
Гість
Anonymous

ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyСб 30 Вер 2023 - 12:14

Wolfskin пише:
 King C, и Nacet, единственные два от Gillette которые у меня работают
AMAROK
Бувалий
Бувалий
AMAROK

Репутація : 25
Дата реєстрації : 24.10.2020
Вік : 45

ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyСб 30 Вер 2023 - 12:45

Я жиллет платинум использую

trimmer, Wolfskin, hlopets, CNPOMAHELL та Stormfild Поставили вподобайку

CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyСб 30 Вер 2023 - 19:38

Wolfskin пише:
Мені Gillette Minora зайшли. Кажуть вони те ж саме, що Nacet. Але сучасного Gillette Nacet не пробував, тому підтвердити не можу. Цікаві винтажні Gillette Nacet Platinum та Gillette Rubie, але вони повинні прямо дуже сподобатись, щоб почати скупати. Утім все ще можна знайти їх у продажу (ауціони, барахолки, olx тощо).

Wolfskin, AMAROK та hlopets Поставили вподобайку

trimmer
Живе тут
Живе тут
trimmer

1000 повідомлень

Репутація : 275
Дата реєстрації : 02.12.2017

ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyСб 30 Вер 2023 - 19:47

Лезвия Джиллетт производятся в разных странах, Индия, Китай, расия, может ещё где-то.
И они очень сильно отличаются друг от друга.
Китайские не юзал, но индийские так себе, на болотах точат намного лучше (((
На баджере вылезли фото астры, с надписью made in India, якобы производство переехало из питера.
Но что-то я в это не верю...

Ruslan, razorblade1989, Wolfskin, hlopets та CNPOMAHELL Поставили вподобайку

CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyНд 1 Жовт 2023 - 2:27

trimmer пише:
Лезвия Джиллетт производятся в разных странах, Индия, Китай, расия, может ещё где-то.
А ще в Азії (Тайланд, можливо В'єтнам та Малайзія? судячи з написів ) та у купі країн Латинської Америки.
З китайських пробвав такі ЛЕЗА GILLETTE LONDON BRIDGE 5 ШТ та такі ЛЕЗА GILLETTE BLUE BLADES 5 ШТ Другі йшли із одноїменною бритвою (на інших ринках бритва продається під назвами Gillette Rubie, Gillette Stirling із незначними відмінностями). Але то була перша моя бритва леза так щоб сильно не особливо й запам'яталися.
London Bridge купував все усвідомлено. Сподобалсь вони мені значно більше ніж нахвалювалі Gillette Platinum. Якось трошки м'якіші вони чи шо.  По враженням китайськи London Bridge by Gillette голять добре але не так щод надовго працювали. Швидко затуплюються. Тому, як пряма заміна російським - не дуже вибір.
А ще маю винтажне лезо London Bridge, виробництва скоріш за все ще британського Gillette, але ще не порівнював. Хоча, судячи із того, що винтажні Gillette Nacet Platinum та Gillette Rubie виявились значно кращими за сучасні варіанти, думаю, і на цей раз винтаж переможе.
Азійського виробництва теж можна знайти ЛЕЗА GILLETTE SUPER THIN 5 ШТ але їх я поки ще не пробував.
Хоча у мене зараз є по одному лезу сучасних Gillette Nacet (stainless), Gillette Super Thin, Gillette Blue. Розповім відчуття, як спробую.
Просто зараз є сенс все це пробувати у моїй останній бритві Gillette King С. Бо Treet Hercules/Gillette Blue/Lord L122, якими постійно користувався раніше, прекрасно голять і із більш тупими лезами (Спутник, РПЛ, тощо).

Wolfskin та hlopets Поставили вподобайку

Jackess
Новачок
Новачок
Jackess

Дата реєстрації : 22.03.2023

ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyВт 3 Жовт 2023 - 23:41

С первым станком из Китая, пришли в подарок лезвия без названия. Блин, я конечно пробовал Астру зеленую, физер, дерби премимум, шарк, lezo и еще много чего, но эти китайские лезвия без названия, это лучшее что я когда либо пробовал. Пачка полностью белая, с черным рисунком лезвия посередине и надписью Double edge blades. По бокам пачки рисунки каких-то листьев. Никто не знает что это и как называется?

Wolfskin та all75 Поставили вподобайку

stanislav-q
Бувалий
Бувалий
stanislav-q

Репутація : 12
Дата реєстрації : 29.06.2020

ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyВт 3 Жовт 2023 - 23:56

Походу видел эти лезвия, но не помню, пробовал ли их)
Вот такие?) Если да, то можно продавцу лота написать и узнать, где отдельно именно эти лезвия купить. И еще - я такие отправил другому форумчанину на тест, если у него сохранились, может посмотрит какие-либо обозначения о производителе на упаковке. Скорее всего они на алике продаются под другим брендом)

[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]

wakidzasi та hlopets Поставили вподобайку

stanislav-q
Бувалий
Бувалий
stanislav-q

Репутація : 12
Дата реєстрації : 29.06.2020

ПовідомленняТема: Re: Загальне обговорення лез.   Загальне обговорення лез. - Сторінка 5 EmptyВт 3 Жовт 2023 - 23:59

И да - если это они, походу нашел их же, но в другой упаковке (у того же продавца). Внешняя упаковка другая, а вот внутри ровно та же (конвертик второй), с той же надписью. Так что на 99% их клепают на одном заводе, а уже производители под себя упаковывают как захотят.

Загальне обговорення лез.
Повернутися до початку 
Сторінка 5 з 8Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Наступний
 Схожі теми
-
» Порівняння лез Personna Platinum (обговорення).

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ :: ЛЕЗА ДЛЯ БРИТВ ТА ШАВЕТОК :: Двосторонні леза DE Razor-
Перейти до: