[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Є щось подібне й у аптеках. Але там для визначення pH сечі. Хоча, уп принципі, не важливо ж що саме визначати, думаю... Також подібне може бути у місцях для садівників - де добрива продають.
Зрозумів. Якщо конче буде така потреба, шукатиму десь
CNPOMAHELL Поставив вподобайку
vicbro Постоялець
Повідомлень : 886 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 61 Звідки : Одеса
Давно заметил, что в слантах лезвия работают дольше и стабильнее!
По моим наблюдениям в станках, где лезвие сильно загнуто, оно (лезвие) работает дольше, чем в обычном станке. И я не о слантах говорю, а таких станках, как Хенсон, Мамба, ББС и тот же СуперСлант. Вероятно угол лезвия как-то влияет.
Kitten911 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1933 Репутація : 529 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 54 Звідки : Київ
По моим наблюдениям в станках, где лезвие сильно загнуто, оно (лезвие) работает дольше, чем в обычном станке. И я не о слантах говорю, а таких станках, как Хенсон, Мамба, ББС и тот же СуперСлант. Вероятно угол лезвия как-то влияет.
Цікаво, я такого не спостерігав. Або ж, скоріше за все, просто не звертав уваги. У мене постійні зміни станків і лез, тож просто важко таке відслідкувати.
ARTURIUS та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2505 Репутація : 106 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 93 Звідки : Одесса
Согласен! Для меня вообще я заметил, чем больше изгиб головы, тем более комфортно станок бреется и легче угол найти.
vicbro, Kozachok та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Kozachok Постоялець
Повідомлень : 549 Репутація : 84 Дата реєстрації : 27.06.2020 Звідки : Kyiv
Согласен! Для меня вообще я заметил, чем больше изгиб головы, тем более комфортно станок бреется и легче угол найти.
Цікаво. В мене навпаки. Хенсон не сподобався взагалі, оригінальної мамби не було, голився клоном. Після декількох голінь — оптимізував. Не відчував зворотнього зв‘язку. Наче по шкірі провів, але взагалі не зрозумів, чи зголив я щось чи ні. Особливо після першого проходу, коли основна довжина вже "відлетіла".
CNPOMAHELL Поставив вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2505 Репутація : 106 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 93 Звідки : Одесса
Цікаво. В мене навпаки. Хенсон не сподобався взагалі, оригінальної мамби не було, голився клоном. Після декількох голінь — оптимізував. Не відчував зворотнього зв‘язку. Наче по шкірі провів, але взагалі не зрозумів, чи зголив я щось чи ні. Особливо після першого проходу, коли основна довжина вже "відлетіла".
Не знаю, я мамбой 70 очень даже хорошо выбривался и было комфортно)) Все мы разные...
vicbro, Kozachok та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1933 Репутація : 529 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 54 Звідки : Київ
Razor: RazoRock German 37 Slant Blade: Man Key Double Chrome Brush: Sfumato Pre-Shave: Stirling Bay Rum Oil Lather: Areffa Soap Baccara Aftershave: Areffa Soap Baccara Additional Care: Areffa Soap Summertime Aftershave Milk
На коротко я навіть і не розраховую :-)
Як вже казав, мило від Аліси поставлене на паузу. З єдиною метою - взяти в роботу мило від Олесі :-) Вже минуло як раз три місяці, як я отримав пробники Areffa Soap Baccara, тож саме час їх вигуляти :-)
Мило Baccara, принаймні те, що в мене, зварене на ведмежому жирі. Я давненько вже не користувався ведмежатиною, тож цікаво було відновити враження :-)
Довго не міг визначитися, скільки відламати від пробника, щоб було достатньо, але не з великим надлишком. Зрештою, вирішив зважити - 9 грамів. Задача різко спростилася - я просто розламав кругляшок на чотири частини і одну з них увім’яв у чашу.
Почав збивати піну добре витрушеним помазком Sfumato, майже сухим. Але швидко зрозумів, що це погана ідея - мило з натягом і неохотою ледь розмазувалося по стінках. Не гаючи часу додав води, стало веселіше.
По ходу ще кілька разів додавав воду, поки не отримав густу сметанну піну. Думаю, можна було ще погратися з водою і збиванням, але вирішив лишити, як є. Та тим не менш, зауважив, що двограмового шматочка мила все ж, здається, замало, щоб завантажити Sfumato по самі помідори. Наступного разу ще пограюся з водою. І якщо нє, то зміню помазок на менш пухнастий.
Голитися по отриманій піні було приємно. Було хороше ковзання і прийнятне післяковзання саме по собі. А якщо трохи підмочити поголену область, то на ній можна сміливо катати в керлінг :-)
Піни цілком вистачило на три проходи і навіть трохи лишилося, що вирішив ще й маску з неї зробити :-)
Лезо Man Key цілком нормально відпрацювало і на третьому проході в RazoRock German 37 Slant. Воно навіть відчувалося менше, ніж попередні два рази. Але по закінченні сеансу все ж відправилось у смітник. Десь під кінець відчувалося, що йому вже не вистачає гостроти, воно починає десь щось недоробляти. Відтак доводилося за ним підчищати, а це зайві рухи, тиск і ризик травмування. Але і трьох разів для нього, я вважаю, достатньо.
Далі була черга лосьйона Areffa Soap Baccara. Ще раз зрозумів, чому не дуже люблю плюхати на себе багато афтершейву - в перший момент сильно відчувається спирт. Але коли він злетів, відкрився вже й справжній аромат :-)
І в милі, і в лосьйоні він однаковий, з точністю до взаємодії з середовищем. Аромат мені загалом сподобався, але я не маю впевненості, що таким міг би користуватися постійно. Аромат мені здається важкуватим солодкувато-пряно-пудровим з дерев’яшками десь на фоні. Тобто, це красивий аромат. Але не на щодень і не на постійно - час від часу ним можна користуватися з задоволенням. Та й то, краще не влітку і не зранку. Хоча, якщо вивітриться, то і з ранку можливо.
До речі, аромат досить стійкий. Від гоління вже пройшло майже чотири години, а руки ще досі ним пахнуть. І це при тому, що вони за цей час були неодноразово помиті.
По доглядальним властивостям до Олесиних лосьйонів питань немає і ніколи не було. Це просто якийсь вітамінний коктейль :-) Після нього, особливо в цей сезон, наносити щось другим шаром взагалі немає потреби. Наніс лише заради ритуалу. І взяв цього разу не бальзам, а - для гармонії - молочко від Areffa Soap з ароматом Summertime.
Таки воно трохи жирнувате, і для нього все ще не сезон. Але скоро. Ну й головне правильно продозувати. Сьогодні наніс три пшики - нормально :-)
От така історія :-)))
Олександр Тернавский, vicbro, _yk_, andreyv1979, Kitten911, CNPOMAHELL та Stormfild Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Бувалий
Повідомлень : 406 Репутація : 0 Дата реєстрації : 01.02.2022 Звідки : Київ
Хотів завтра поголитися з іншим своїм слантом - PAA Crimson Ghost. Поставив сьогодні лезо і помітив халепу - тріснула верхня кришка.
Бритва й сама по собі стрьомна. А з таким дефектом взагалі навряд чи буде придатною для гоління. Тож, лишаюсь я на місяць Slantember з одним слантом. Та може так і краще - наб'ю як слід руку на ньому :-)
fill, Ruslan, у меня пока что не треснула, даже от сильного зажима. Предполагаю, что это брак в геометрии у Ваших экземпляров, или штырь закрутки под углом? Производитель перестраховаться: в инструкции указал, чтобы сильно не закручивали ручку.
Ruslan та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
fill, Ruslan, у меня пока что не треснула, даже от сильного зажима. Предполагаю, что это брак в геометрии у Ваших экземпляров, или штырь закрутки под углом? Производитель перестраховаться: в инструкции указал, чтобы сильно не закручивали ручку.
Коли купував цю бритау, вже бачив у Мережі нарікання на тріщини. Але гадав, що мені пощастить. Нє-а, не вгадав :-) А тобі пощастило більше, це добре :-)
Олександр Тернавский та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Бувалий
Повідомлень : 406 Репутація : 0 Дата реєстрації : 01.02.2022 Звідки : Київ
Хотів завтра поголитися з іншим своїм слантом - PAA Crimson Ghost. Поставив сьогодні лезо і помітив халепу - тріснула верхня кришка.
Бритва й сама по собі стрьомна. А з таким дефектом взагалі навряд чи буде придатною для гоління. Тож, лишаюсь я на місяць Slantember з одним слантом. Та може так і краще - наб'ю як слід руку на ньому :-)
От така історія :-)))
Сергію, це ти шо там таке вигадав?))) Який Slantember?)) Давай як всі, SEptember — місяць гоління SE станочками :))
fill, q7819, ARTURIUS, Kitten911, all75, alex-kin та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2860 Репутація : 177 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 35 Звідки : Днепр
Хлопці! Досить гратись з касєтніками! На постійній основі Straight razor
В мене є тільки китайська небезпечна бритва (так, небезпечна у першу чергу для того у чиїй руці вона) та пара шавєтток. Щоки-скроні ок. Навіть шия. А от проблемні місця - завжді ріжуся. Навколо губ, підборіддя, контур щелепи...
Дуже сильні вимоги до скілу голярського потребуєть такі вироби. Та й незрозуміло, що саме брати. Dovo / Böker кажуть лайно перехвалене. Якісь китайці\індійці типу Pearl чи Baili - щось не дуже я у них впевнений. Із коштовних якісь KAI / Feather може. А більше, із сучасного, я й не знаю нікого.
А ще заточка/правка трохи лякає. Теж вміти потрібно...
Останній раз редагувалося: CNPOMAHELL (Ср 6 Вер 2023 - 23:00), всього регувалося 1 раз(-и)
stanislav-q та egoist Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень