Я думав астра і джилет платінум теж російського, ні? Я довикористовую залишки, але, як на мене, в них обох величезні проблеми з контролем якості. Алекс, ви настільки категоричні до тих товарів, але самі пишете «ублюдською» мовою. Без образ, будь ласка, просто цікава ваша думка щодо мовного питання.
Stormfild Поставив вподобайку
Pitchshifter поставив(ла) "Не подобається"
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2914 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Дерьмо российского производства может исключить из рейтинга? О товарах произведенных ублюдками давно пора забыть.
Це справа особиста. Я позбавився від таких лез із свого "арсеналу", але не нав'язую свою думку в цьому сенсі. Кожен сам має вирішувати, що робити з раніше придбаними засобами для гоління, хтось викидає, а хтось до використовує. Gillettе, до речі це американська компанія.
_________________ Через терни до зірок!
Останній раз редагувалося: ARTURIUS (Нд 2 Жовт 2022 - 9:58), всього регувалося 1 раз(-и)
Ruslan, trimmer, WetShaver, kardan50, vicbro та Stormfild Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2914 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Я думав астра і джилет платінум теж російського, ні? Я довикористовую залишки, але, як на мене, в них обох величезні проблеми з контролем якості. Алекс, ви настільки категоричні до тих товарів, але самі пишете «ублюдською» мовою. Без образ, будь ласка, просто цікава ваша думка щодо мовного питання.
Згідно з правилами нашого Форуму кожен має право на спілкування тією мовою, якою йому зручно викласти свою думку.
_________________ Через терни до зірок!
Ruslan, trimmer, WetShaver, KHSN, bulldog38, ditrih_ та SurferUa Поставили вподобайку
supernova Бувалий
Повідомлень : 116 Репутація : 2 Дата реєстрації : 03.08.2021 Звідки : Луцьк
Згідно з правилами нашого Форуму кожен має право на спілкування тією мовою, якою йому зручно викласти свою думку.
Я розумію правила форуму і мені шкода, що моє запитання виглядає для вас як порушення цих правил
Віталіk та ARTURIUS Поставили вподобайку
vsx Бувалий
Повідомлень : 135 Репутація : 3 Дата реєстрації : 28.02.2021 Вік : 37 Звідки : Київ
Да) и Gillette Silver Blue со Спутником и РПЛ заодно) После третьего бритья, Bic работает вплоть до восьмого-девятого использования в любом моем станке! В очередной раз благодарю всех, кто порекомендовал ещё раз присмотреться к этим лезвиям. Тем более, что они продаются везде.
razorblade1989, Peshek, KHSN, CrowHunter та egoist Поставили вподобайку
Андроний поставив(ла) "Не подобається"
Windigo Постоялець
Повідомлень : 796 Репутація : 22 Дата реєстрації : 10.11.2022 Звідки : Кривий Ріг
Лише сьогодні прочитав цей пост, тому не відповів раніще. Мовне питання не таке просте, як здається. Тварини зі сходу привласнили не лише нашу національність,а також і мову. Як відомо, в Київі раніше розмовляли давньокиївською (давньоруською), в храмах - церковнослов'янською, які більше схожі на так звану російську ніж сучасна українська. У московії своєї мови не має, вони користуються краденою нашою. Тому мовне питання мене не хвилює.
Ruslan та trimmer Поставили вподобайку
Windigo Постоялець
Повідомлень : 796 Репутація : 22 Дата реєстрації : 10.11.2022 Звідки : Кривий Ріг
Мовне питання... Я спілкуючись на англомовних форумах від італійців і до японців зі всіма англійську використовую. І жодна людина не використовує мову як зброю. Кам'яний вік у супостата. Більше нічого просто запропонувати не в змозі, от і мовне питання вигадали. Честно кажучи взагалі на їх ІПСО не звертаю уваги, як і на хамство в інтернеті не відповідаю. Для цього всього є модератор.
Ruslan, trimmer, vicbro, Caonima та SurferUa Поставили вподобайку
Danny Новачок
Мої улюблені зараз це Wilkinson Sword. Ще зайшли індійські The Gentleman, які ішли в комплекті з індійським же станком Pearl. Не розумію, як можна користуватися лезами bic. Купив був на пробу bic chrome platinum. Враження такі, наче воно просто вириває волосся. Потім ще й чекати кілька днів довелося, щоб подразнення з обличчя зійшло.
razorblade1989, Dmytro_86, Shave Master, Jeemye та SurferUa Поставили вподобайку
Jeemye Бувалий
Повідомлень : 226 Репутація : 22 Дата реєстрації : 06.11.2021 Звідки : Киев
Мої улюблені зараз це Wilkinson Sword. Ще зайшли індійські The Gentleman, які ішли в комплекті з індійським же станком Pearl. Не розумію, як можна користуватися лезами bic. Купив був на пробу bic chrome platinum. Враження такі, наче воно просто вириває волосся. Потім ще й чекати кілька днів довелося, щоб подразнення з обличчя зійшло.
Було таке з бік на початку мого «шляху». Зненавидів їх. От придбав джиллет слім твіст і шось до бік рука потянулась. Так гарно виголився шо аж засумнівався в вірності своєї першої оцінки цих лез. Ігри розуму?))))))
Yura_ Поставив вподобайку
Windigo Постоялець
Дерьмо российского производства может исключить из рейтинга? О товарах произведенных ублюдками давно пора забыть.
Я маю трохи російських лез, які я купив до 24.02.22. Я продовжуватиму використовувати їх за бажанням, але перестав купувати усі їх товари після вторгнення. Вони більше не будуть отримувати мої гроші.
Ruslan, kardan50 та Yura_ Поставили вподобайку
Danny Новачок
Я маю трохи російських лез, які я купив до 24.02.22. Я продовжуватиму використовувати їх за бажанням, але перестав купувати усі їх товари після вторгнення. Вони більше не будуть отримувати мої гроші.
Листаєш собі леза на якомусь greys, а там всюди виробництво так званої "росії". А тут ще й новий станок взяв, треба ж знову пробувати все :)
Windigo Постоялець
Не знаю чи треба писати в цій темі... Можливо її слід перейменувати просто у краще лезо року, чи створення нової буде краще... Проте напишу свій фаворит 2023-го. Це ті самі The Bluebeards Revenge.
ditrih_ Поставив вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3612 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Артур започаткував цю тему,тож давайте зачекаємо, чи він змінить назву, чи буде нова тема за 2023 рік. Із обговоренням лез [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
WetShaver, ARTURIUS, ditrih_ та Windigo Поставили вподобайку
razorblade1989 Бувалий
Повідомлень : 157 Репутація : 1 Дата реєстрації : 11.12.2017 Вік : 35 Звідки : Chernihiv
Вілкінсон дуже гарні леза. А от The Gentleman лише бачив та чув про них, що непогані мякі леза. Ви їх в тому ж станку Перл використовуете? Доречі про Бік, сам спершу не дуже любив ці леза, часто залишали червоні точки, іноді навіть незначне подразнення. Але потім я зрозумів що ними можна комфортно голитися лише під гострим кутом до шкіри. З таким кутом вже голять більшість метеликів з середнім рівнем агресії. Ті ж Перл, Паркер, Мерідіан.Також деякі китайскі, бритва от Кюшейв. А після першого гоління Бік вже починає голити комфортніше.)