Друзі! В кожного з нас є улюблені DE леза. Та з часом буває так, що наші вподобання змінюються із-за різних причин.. Які у Вас улюблені леза в цьому 2022 році?
Пропоную вказати два DE леза: 1. М'ягке 2. Гостре Яке лезо до якої категорії віднесете саме Ви, це й буде Вашим особистим вибором. Вказуємо не тільки бренд, а й конкретну модель леза. Цікаво та приємно також прочитати коротенький опис, чому саме ці леза?
Вподобання можна змінити з часом при потребі. При заміні вкажіть попередній пост, щоб не було накладок при голосуванні. Давайте разом сформуємо наш форумний ТОП кращих лез 2022 року!
Я би не антагонізував "м'якість" і "гостроту". Леза бувають або гострі, або тупі, або десь посередині. А м'якою чи агресивною може бути лише зв'язка "станок-лезо" для конкретної людини. Наприклад, для мене Perma-Sharp (вважаються дуже гострими) є одними з найм'якших у не агресивних станках. А, наприклад, тупі леза типу Рапіри, Derby Extra чи якісь египетські/індійські цілком видаються некомфортними й іноді прямо-таки злими. Тому напишу просто улюблені, які класно себе показали в останній рік у станках, які використовував або тестував. 1. Perma-Sharp 2. Feather HS
Ruslan, Viktors Voroneckis, egoist, ARTURIUS, ditrih_, Yura_ та kh_fish Поставили вподобайку
ditrih_ Бувалий
Повідомлень : 407 Репутація : 62 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 46 Звідки : Украина, Донбасс
Оба лезвия, для меня лично, острые и в то же время мягкие) Оба бреют стабильно прекрасно. Нет качель по типу - становятся острее, мягче, агрессивнее, правильнее. Они просто бреют стабильно качественно до 6-7 раз, в любом моём станке. По моим ощущениям и записям в блокноте за год - 10 из 10ти. Это два лезвия из всех, кто набрал в моем рейтинге 10 баллов и ни разу не корректировав.
Oleksii, Peshek, Viktors Voroneckis, egoist та ARTURIUS Поставили вподобайку
KHSN Бувалий
Повідомлень : 223 Репутація : 9 Дата реєстрації : 14.10.2020 Вік : 57 Звідки : г.Херсон
У цьому році в мене змінився фаворіт. Це леза [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] ( У минулому Dorco ST-301). Як на мене дуже гострі й в той же час комфортні леза. Використовую їх у шаветці.
Oleksii, egoist, ARTURIUS та ditrih_ Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1682 Репутація : 87 Дата реєстрації : 08.06.2021 Звідки : Одесса
За неповний рік, після повернення у КГ, було використано всього 5 видів лез. Спутник SS (56 голінь), Bic Astor Stainless (30), Bic chrome platinum помаранчевий (29), Спутник Teflon (19, то були леза десь 20-ти річної давності, мав їх вдома), Derby Super stainless зелений (6). Як на мене то різниці між Спутник SS та Спутник Teflon – не відчув, так само я би сказав, що Bic Astor Stainless та Bic chrome platinum помаранчевий – одне й те саме лезо.
Мій вибір: 1. Спутник SS 2. Bic chrome platinum помаранчевий
ARTURIUS, Kitten911, ditrih_, Zsolti та Aviator Поставили вподобайку
Peshek Бувалий
Повідомлень : 352 Репутація : 401 Дата реєстрації : 03.07.2018 Звідки : м. Івано-Франківськ (м. Станиславів)
Якщо було вказане одне лезо записував його і в першу і в другу колонки. Досить цікаві вподобання відображуть відповіді. Серед "м'яких лез лідером є лезо Спутник. Серед "гострих" - BIC Chrome.
_________________ Через терни до зірок!
Yura_ та Aviator Поставили вподобайку
Oleksandr UA Новачок
Повідомлень : 11 Репутація : 0 Дата реєстрації : 02.11.2018 Вік : 43 Звідки : Мариуполь