1. Derby. Моє перше мило. Це як перша любов. Коли првертаюсь до нього, то дуже кайфую. Якби воно коштувало в тричі дорожче, певен - його б вставляли в топи частіше. Піна, ковзання, захист - на гарному рівні. Аромат і я і колега-любитель класичного гоління знайшли дуже приємним. 2. Табак. Беру його, коли також хочеться «свята»)))))) піна і відчуття - супер.
Ruslan, ARTURIUS, Kitten911, Nils та all75 Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7039 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kryvyi Rih
1. Abbate Y La Mantia "DON JOSE" Для мене в цьому милі все сподобалось. Аромат неймовірне поєднання банану, кокосу та ментолу, що виявилось для мене незвичним і при цьому над приємним. Ковзання, захист теж на висоті. Приємний італійський дизайн баночки з гарною етикеткою, що ще потрібно для естетичної насолоди? 2. ARKO Мило, яке вразило поєднанням цілого ряду достоїнств в одній банці. Це тверде мило, яке можна використовувати сім років!!! Ціна дуже низька за швидку та чудову піну, відмінне ковзання та захист шкіри. Аромат дуже на любителя, але після тижня гоління з цим милом я став його справжнім шанувальником.
Поміняю мило ARKO на AREFFA SOAP. Вчора поголився з Олесіним милом і розумію, що воно є кращим.
_________________ Через терни до зірок!
WetShaver та Янеж Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2912 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
У мене між AREFFA SOAP і Stirling 50 на 50. Арефа на ведмежому зарекомендувало себе краще. Але напевно з тиждень ще поексперементую тоді визначусь.
Так це насправді класні мила. Але Червона калина від Areffa Soap мені більше подобається від Stirling. Можу надіслати пробник. Якщо цікаво - пишіть в особисті.
РустВр, Янеж, ditrih_ та Flash212116 Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
Повідомлень : 318 Репутація : 5 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов
)Считаю несправедливо забытым классическое, итальянское мыло Cella, в красной банке. Есть немало хороших мыл, тот же Табак, Фираго и даже Арко. Но для меня Челла - Ван Лав!
РустВр, Proklus, Янеж, ARTURIUS, ditrih_ та all75 Поставили вподобайку
Proklus Бувалий
Повідомлень : 474 Репутація : 177 Дата реєстрації : 28.09.2019 Звідки : Херсон
Підбиваємо підсумок по опитуванні "Краще мило 2022 року" за версією нашого Форуму. Не дивно, що кращим милом для гоління спільнота обрала саме мило Areffa Soap, бо воно реально круте!
Перша трійка кращих мил: Areffa Soap - 11 Stirling Soap - 9 ТABAC - 8
Інші мила: Saponificio Varesino - 3 PAA (Phoenix) - 2 DERBY - 2 Cella - 2 TOBS - 2 Andrea Caldoni -1 BaM - 1 WSP - 1 Abbate Y La Mantia - 1 Mitchell's - 1 PRORASO - 1 HAGS -1 Fine - 1 A&E - 1 Barrister & Mann - 1 T&H - 1 Re Nero - 1 Floris - 1 DR Harris - 1 The GoodFellassmile - 1 RazoRock - 1 Myrsol - 1 Tallow+Steel - 1 Arko - 1 Pearl - 1 Kiehl's White Eagle - 1 Більш ніж впевнений, що кожне мило з цього списку достойне уваги користувачів.
Останній раз редагувалося: ARTURIUS (Сб 18 Бер 2023 - 20:01), всього регувалося 1 раз(-и)
Ruslan, Акулов, bulldog38, Yura_ та Bonbon Поставили вподобайку
supernova Бувалий
Повідомлень : 116 Репутація : 2 Дата реєстрації : 03.08.2021 Звідки : Луцьк
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Добавив ваші голоси, дякую. Тему за 2022 рік закриваю, бо вже йде поточний 2023 рік, який несе свої чудові враження і ТОПи.
Ruslan, Акулов, ditrih_ та supernova Поставили вподобайку