ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ
ОРКИ, ЙДІТЬ СЛІДОМ ЗА СВОЇМ РОСІЙСЬКИМ КОРАБЛЕМ! ФОРУМ ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ КЛАСИЧНОГО ВОЛОГОГО ГОЛІННЯ
SOTD/SOTN Серпень 2022
+6 Kitten911
Янеж
egoist
Oleksii
ARTURIUS
Centro
10 користувачів
Автор Повідомлення egoist Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3007Репутація : 181Дата реєстрації : 21.02.2021Вік : 36Звідки : Днепр Тема: Re: SOTD/SOTN Серпень 2022 Нд Вер 04, 2022 12:11 pm Я прям приємно здивований, друзі. Дуже дякую за такий чудовий подарунок. Скоро покажу його саме в цій темі
РустВр, ARTURIUS та ditrih_ Поставили вподобайку
Подобається 3 Не подобається
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007Репутація : 181Дата реєстрації : 21.02.2021Вік : 36Звідки : Днепр Тема: Подарунок за перемогу в "Найкращий SOTD" Вт Вер 06, 2022 3:01 pm [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Дякую, друзі, за такий чудовий подарунок ) Ви найкращі.
Oleksii, Олександр Тернавский, РустВр, 2046, Віталіk, Armadilla, ARTURIUS і 5 інших користувачів Shave Master andreyv1979 Kitten911 ditrih_ ПВА Поставили вподобайку
Подобається 12 Не подобається
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007Репутація : 181Дата реєстрації : 21.02.2021Вік : 36Звідки : Днепр Тема: Re: SOTD/SOTN Серпень 2022 Вт Вер 06, 2022 4:36 pm egoist пише: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] @areffasoap [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] @semogueportugal Фото SOTD яке перемогло в серпні. Хочу сказати пару слів, це для мене одні із топових продуктів
Бритва Karve - це та ситуація, коли бритва коштує меньше чим повинна. Якість виготовлення на найвищому рівні. Більш дорогим бритвам до тої якості як до Києва рачки))) Просто шикарний інструмент
Мило - для мене це одне із найкращих мил, якщо не найкраще по доглядовим. Аромат "Амуаж", спец.замовлення у пані Олесі ) - подобається
Леза - стали для мене певним відкриттям 2022 року. Якісні, не дорогі. Помазок - звичайний кабанчик, але він кайфово працює. Із задоволенням його беру в роботу. Аш - це комлектний до мила. Найкращі доглядові, які я користував, аромат під мене замовлений, мені подобається.
якщо одним словом описати КАЙФ ! )))
Олександр Тернавский, Peshek, РустВр, Янеж, Віталіk, ARTURIUS, andreyv1979 і 3 інших користувачів ditrih_ qwest Yura_ Поставили вподобайку
Подобається 10 Не подобається
Віталіk Постоялець
Повідомлень : 845Репутація : 74Дата реєстрації : 03.07.2020Вік : 43Звідки : Львів Тема: Re: SOTD/SOTN Серпень 2022 Вт Вер 06, 2022 5:35 pm egoist пише: Дякую, друзі, за такий чудовий подарунок ) Ви найкращі. Чому цей?
Подобається Не подобається
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007Репутація : 181Дата реєстрації : 21.02.2021Вік : 36Звідки : Днепр Тема: Re: SOTD/SOTN Серпень 2022 Вт Вер 06, 2022 5:38 pm Віталіk пише: Чому цей? Вважаю СВ одним із збалансованіших продуктів + цікавість аромату + Мітчеллс замовив раніше)) Вирішив спробувати
РустВр, Віталіk, ARTURIUS та ditrih_ Поставили вподобайку
Подобається 4 Не подобається
SOTD/SOTN Серпень 2022
Схожі теми
Права доступу до цього форуму Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі