Повідомлень : 474 Репутація : 177 Дата реєстрації : 28.09.2019 Звідки : Херсон
Тема: Re: Floid Black Пт 1 Січ 2021 - 22:25
C конца 2020 фабрика Людвика Мартелли (Проразо) во Флоренции возобновила выпуск исконного итальянского, снятого н много лет тому с производства, Floyd Genuine.... Итальянцы размечтались в этой связи, что вскоре, возможно, возобновится там же и выпуск легендарного Floyd Blu...
vates та CrowHunter Поставили вподобайку
staseg Новачок
Тема: Re: Floid Black Ср 13 Лип 2022 - 22:02
Колись я вирішив спробувати Флойди. І вирішив розпочати з чорного, оскільки характеристики "дідусевих ароматів" не для мене напевно..
Аромат і доглядові характеристики на топовому рівні, не потрібно використовувати бальзам після гоління або крем. Прикро, що його зараз немає в продажу...знав би декілька взяв про запас!
razorblade1989 та ARTURIUS Поставили вподобайку
razorblade1989 Бувалий
Повідомлень : 157 Репутація : 1 Дата реєстрації : 11.12.2017 Вік : 35 Звідки : Chernihiv
Тема: Re: Floid Black Чт 14 Лип 2022 - 11:50
staseg пише:
Колись я вирішив спробувати Флойди. І вирішив розпочати з чорного, оскільки характеристики "дідусевих ароматів" не для мене напевно..
Аромат і доглядові характеристики на топовому рівні, не потрібно використовувати бальзам після гоління або крем. Прикро, що його зараз немає в продажу...знав би декілька взяв про запас!
А вроде ж на Леза Шейвин были все Флойды, может даже уже нового выпуска, потому, что цены уже новые.) [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
staseg Поставив вподобайку
CrowHunter поставив(ла) "Не подобається"
Янеж Постоялець
Повідомлень : 513 Репутація : 67 Дата реєстрації : 10.10.2019 Звідки : Рівне
Тема: Re: Floid Black Чт 14 Лип 2022 - 12:54
razorblade1989 пише:
А вроде ж на Леза Шейвин были все Флойды, может даже уже нового выпуска, потому, что цены уже новые.) [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Його знято з виробництва, і вже немає ніде давно. Магазин не рекомендується, теж пішов за флойдом в невідомість, а ціни можливо автоматично конвертуються в гривнях по курсу(як варіант)
trimmer, razorblade1989 та staseg Поставили вподобайку
Мандалориан Новачок
Тема: Re: Floid Black Нд 18 Груд 2022 - 13:41
Jean Marc X Black 100 мл, в ютюбе нашёл ролик, в котором описывается аналог ушедшему Флойду черному. 137 грн стоит. Запах мне зашёл и жене. Флойд не застал, не могу подтвердить аналогию.
Акулов, ARTURIUS та Medoid Поставили вподобайку
Jeemye Бувалий
Повідомлень : 226 Репутація : 22 Дата реєстрації : 06.11.2021 Звідки : Киев
Тема: Re: Floid Black Чт 22 Груд 2022 - 17:39
Мандалориан пише:
Jean Marc X Black 100 мл, в ютюбе нашёл ролик, в котором описывается аналог ушедшему Флойду черному. 137 грн стоит. Запах мне зашёл и жене. Флойд не застал, не могу подтвердить аналогию.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Тут нашел за 90. Может будет у кого желание сравнить, отпишитесь. Был бы флойд - заказал бы сам сравнить
Акулов та Yura_ Поставили вподобайку
2046 Постоялець
Повідомлень : 616 Репутація : 84 Дата реєстрації : 27.06.2020 Звідки : Kyiv
Тема: Re: Floid Black Чт 22 Груд 2022 - 18:40
Можу підтвердити. Аромат чорного Флойду та Марк Х дуже схожі. Мав досвід як з одним, так і з іншим.
razorblade1989, Акулов, Medoid та Jeemye Поставили вподобайку