Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3597 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 93 Звідки : Одесса
Тема: Re: Єдина т-бритва на все життя. Сб 11 Лист 2023 - 16:43
Razorock BBS AS как был так и остался!
Wolfskin, ditrih_ та Windigo Поставили вподобайку
AMAROK Бувалий
Повідомлень : 288 Репутація : 25 Дата реєстрації : 24.10.2020 Вік : 45 Звідки : УКРАЇНА
Тема: Re: Єдина т-бритва на все життя. Нд 12 Лист 2023 - 14:27
Rockwell 6s
Oleksandr U$A, Kitten911, ditrih_ та Evgeny Поставили вподобайку
all75 Бувалий
Повідомлень : 291 Репутація : 3 Дата реєстрації : 26.10.2021 Вік : 49 Звідки : г. Кропивницкий
Тема: Re: Єдина т-бритва на все життя. Пн 13 Лист 2023 - 10:51
Fatip Piccolo Closed Comb. От подобається і настільки зачепив, що в шухляді ще три не спробувані станки... так і не хочеться спробувати щось інше.
Ruslan, fill, Kitten911, ditrih_, Yura_ та Windigo Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7039 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kryvyi Rih
Тема: Re: Єдина т-бритва на все життя. Пн 13 Лист 2023 - 14:31
all75 пише:
...в шухляді ще три не спробувані станки...
Цікаво, а які саме?
ARTURIUS, Kitten911 та Batman Поставили вподобайку
all75 Бувалий
Повідомлень : 291 Репутація : 3 Дата реєстрації : 26.10.2021 Вік : 49 Звідки : г. Кропивницкий
Тема: Re: Єдина т-бритва на все життя. Вт 14 Лист 2023 - 6:23
Ruslan пише:
Цікаво, а які саме?
Фатіп FOCS (слант), Game changer, і радянський метелик, зараз не пригадаю назву... Загалом то я і спробував небагато. Кінг С - також сподобався, міг би і ним голитися на постійній основі, але Фатіп ефективніший (за один прохід 6-ти денну щетину майже до ДФС знімає, якщо шо то можна і не голитись далі)))) і такий самий м'який та нетравматичний для мене. Ще пробував Фізер популяр, але поки що не сподобався, щоправда прогнав його кілька разів зі спутніком, треба буде спробувати з більш агресивними лезами... А ще є відкрита плита до Фатіпа і її теж не пробував. Зараз голюся на постійній основі Фатіпом і кайфую...
Ruslan, fill, q7819, Yura_ та Stormfild Поставили вподобайку
serhii Новачок
Повідомлень : 28 Репутація : 2 Дата реєстрації : 24.01.2021 Вік : 33 Звідки : Львів
Тема: Re: Єдина т-бритва на все життя. Пн 27 Лист 2023 - 18:36
Цікавий топік) Я мав досвід лише з трьома безпечними бритвами це Feather Popular(більше 2-х років), Edwin Jagger IVPSR(89-та голова 1.5 тижні) і Edwin Jagger IVPSR але вже з головою R41. R41 і вибираю як лише одну єдину яка може дуже класно вибрити і кайфанути теж можна в процесі бриття. З головою r89 мені потрібно лише 1.5 тижня, тобто 2-3 бриття щоб зрозуміти це не моє і вона не голить мою щетину начисто)
Ruslan та Wolfskin Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 594 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44
Тема: Re: Єдина т-бритва на все життя. Пт 1 Груд 2023 - 19:26
Pearl Flexi может претендовать на единственную на все случаи?
ditrih_ Постоялець
Повідомлень : 716 Репутація : 67 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 47 Звідки : Киев
Тема: Re: Єдина т-бритва на все життя. Пт 1 Груд 2023 - 19:52
Wolfskin пише:
Pearl Flexi может претендовать на единственную на все случаи?
Конечно) Если для ВАС это единственная бритва на все случаи жизни.
Для некоторых, какой-нибудь Фатип Пиколо, является единственной бритвой и другую и видеть не хочет. Хотя и перепробовал всё, что у меня есть. И говорит, что "все це іграшки, Фатіпа достатньо".
Да и я в последнее время, пользуюсь пятью-шестью бритвами только из-за того, что на глаза попадаются. А в принципе, тот же Фатип, ну или Разорок Лупо, полностью перекроют все требования. Разве что лезвиями немного поиграться - подобрать тандем.
Wolfskin, q7819, Yura_ та Windigo Поставили вподобайку
Windigo Постоялець
Повідомлень : 795 Репутація : 22 Дата реєстрації : 10.11.2022 Звідки : Кривий Ріг
Тема: Re: Єдина т-бритва на все життя. Пт 1 Груд 2023 - 20:06
Вот где не надо подбирать тандем лезвий. Большой плюс и вещь на всю жизнь. Минус много мороки с правкой и заточкой время от времени. Действительно играясь с многими бритвами в итоге возврат всегда к нескольким что наиболее подошли. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Wolfskin та ditrih_ Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Тема: Re: Єдина т-бритва на все життя. Пн 4 Груд 2023 - 14:23
Вопрос к обладателям станков с регулируемой агрессивностью (независимо от бренда): пользуетесь ли вы всеми степенями агрессивности вашего станка или методом проб подобрали какой-то один?
AMAROK Поставив вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2611 Репутація : 531 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 55 Звідки : Київ
Тема: Re: Єдина т-бритва на все життя. Пн 4 Груд 2023 - 14:29
Wolfskin пише:
Вопрос к обладателям станков с регулируемой агрессивностью (независимо от бренда): пользуетесь ли вы всеми степенями агрессивности вашего станка или методом проб подобрали какой-то один?
У мене такого немає. Але якось читав, що згідно з результатами дослідження, проведеного свого часу компанією Gillette, 80 чи 85 відсотків користувачів, погравшись налаштуваннями, в подальшому голяться на якомусь одному з них.
Яка статистика буде на нашому форумі я не знаю, але цікаво :-)
Ruslan та Wolfskin Поставили вподобайку
Windigo Постоялець
Повідомлень : 795 Репутація : 22 Дата реєстрації : 10.11.2022 Звідки : Кривий Ріг
Тема: Re: Єдина т-бритва на все життя. Пн 4 Груд 2023 - 14:40
Wolfskin пише:
Футур на 4 постоянно был и его китайский клон тоже. Правда ими чуток брился. Рубин и Дипломат уже не помню на каком именно числе. На одном постоянно. Игрушки это без смысла как по мне.
Wolfskin Поставив вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7039 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kryvyi Rih
Тема: Re: Єдина т-бритва на все життя. Пн 4 Груд 2023 - 14:45
fill пише:
Wolfskin пише:
У мене такого немає. Але якось читав, що згідно з результатами дослідження, проведеного свого часу компанією Gillette, 80 чи 85 відсотків користувачів, погравшись налаштуваннями, в подальшому голяться на якомусь одному з них.
Яка статистика буде на нашому форумі я не знаю, але цікаво :-)
То можна зробити опитування, справді цікаво.
fill, Wolfskin та Batman Поставили вподобайку
Yura_ Бувалий
Повідомлень : 157 Репутація : 6 Дата реєстрації : 16.10.2021 Вік : 54 Звідки : Львів
Тема: Re: Єдина т-бритва на все життя. Пн 4 Груд 2023 - 14:52
Маю три регульовані станки (Gillette Super Adjustable 109 PV, Pearl Flexi, Консул) , використовую по росту та проти росту волосся - різні налаштування.
Wolfskin Поставив вподобайку
Wolfskin Постоялець
Тема: Re: Єдина т-бритва на все життя. Пн 4 Груд 2023 - 14:56
Ruslan пише:
То можна зробити опитування, справді цікаво.
Я почему изначально задал этот вопрос: из регулируемых у меня был лишь QShave. Брился я им мало, фактически он у меня пылился на полке. Есть желание со временем купить регулируемый из Перл, Меркур и т.д., но сегодня меня посетила мысль: а надо ли? И каким действительно количеством настроек я буду пользоваться.
STEEL Постоялець
Повідомлень : 697 Репутація : 455 Дата реєстрації : 22.11.2017 Вік : 33 Звідки : Николаев / Одесса
Тема: Re: Єдина т-бритва на все життя. Пн 4 Груд 2023 - 15:08
Wolfskin пише:
Я почему изначально задал этот вопрос: из регулируемых у меня был лишь QShave. Брился я им мало, фактически он у меня пылился на полке. Есть желание со временем купить регулируемый из Перл, Меркур и т.д., но сегодня меня посетила мысль: а надо ли? И каким действительно количеством настроек я буду пользоваться.
Возможно, идея именно не в регулировке на постоянной основе, а в том, что вот он станок, в котором вы выбрали как вам удобнее, и на этом вы довольны. А не регулируемый вот он такой и никак иначе
Wolfskin та Batman Поставили вподобайку
Windigo Постоялець
Тема: Re: Єдина т-бритва на все життя. Пн 4 Груд 2023 - 15:19
В обычном станке тоже если не до конца закрутить будет вылет лезвия выше. Даже в бабочках. Или прокладку с обрезанного лезвия поставить, а то и две.
STEEL та Wolfskin Поставили вподобайку
ditrih_ Постоялець
Повідомлень : 716 Репутація : 67 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 47 Звідки : Киев
Тема: Re: Єдина т-бритва на все життя. Пн 4 Груд 2023 - 16:30
Wolfskin пише:
Факторов много. От состояния кожи и длины щетины, до выбранного лезвия и общего настроения. В целом, на всех регулируемых, я подобрал цифры (гап) под каждое ходовое лезвие. Бреюсь ежедневно, поэтому, в среднем, бреюсь на 2-2,5. На Роквелл, постоянная плита N4, она оптимальна, практически для любого лезвия, острее Рапиры.
Wolfskin, Yura_ та Windigo Поставили вподобайку
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1594 Репутація : 275 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
Тема: Re: Єдина т-бритва на все життя. Пн 4 Груд 2023 - 16:46
На разных участках лица, могут понадобиться разные регулировки. У меня нет такого станка, но если бы был, то брил бы усы и бороду, против роста, на минимуме, щëки на середине, а шею на максималках.
Wolfskin та Vlad_S Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Тема: Re: Єдина т-бритва на все життя. Чт 14 Груд 2023 - 14:31
Возможно, кому-то интересно: топ-10 самых популярных Т-станков в мире. Правда, это конец марта 2023. The Most Popular DE Razors By Sales In 2023 - Sharpologist
Ruslan, trimmer, fill, AMAROK, Александр 7676, Kitten911, Alfed і Поставили вподобайку
AMAROK Бувалий
Повідомлень : 288 Репутація : 25 Дата реєстрації : 24.10.2020 Вік : 45 Звідки : УКРАЇНА
Тема: Re: Єдина т-бритва на все життя. Чт 14 Груд 2023 - 15:19
Wolfskin пише:
Пользуюсь почти всеми, в зависимости от частоты бритья. Rockwell 6s Обычно бреюсь каждый день - вторая плита по росту и против. Если через день - четвёртая по росту, вторая против Если раз-два в неделю - шестая по росту все сметает, а второй финишная полировка против роста. Первая, третья и пятая не зашли. Первая вообще не знаю, зачем и для чего? Самая комфортная на каждый день и ходовая - вторая плита. Усталости кожи нет совсем
STEEL, Wolfskin, q7819, stanislav-q, Kitten911 та ditrih_ Поставили вподобайку