Доброго дня, товариство! Пропоную ускладнити завдання і зробити Тверду П'ятірку ( наш ответ Чемберлену). Мені здається, що, користуючись тим самим афтешейвом, будь яким (лосьоном, бальзамом, чи одеколоном) протягом місяця, по перше, трохи ускладнить завдання, по друге, буде цікавіше . Я, наприклад, не уявляю, як я буду користуватись тим самим лосьоном. Я би підтримав. З повагою до всіх.
Я би все ж таки дотримувався початкової концепції - Тверда Четвірка. Власне, як і задумувалось авторами цієї ідеї, яку я чесно копіюю.
Але ніхто не може заборонити будь-кому спробувати себе у більш складному варіанті гри. Зрештою, афтершейви ніяк не регламентуться, їх може бути багато або ж і всього один :-)
Скажу більше: це може бути цікавим для інших учаників, якщо будете описувати свій досвід :-)
Останній раз редагувалося: fill (Вт 15 Лют 2022 - 21:03), всього регувалося 1 раз(-и)
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2612 Репутація : 531 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 55 Звідки : Київ
Доброго дня, товариство! Пропоную ускладнити завдання і зробити Тверду П'ятірку ( наш ответ Чемберлену). Мені здається, що, користуючись тим самим афтешейвом, будь яким (лосьоном, бальзамом, чи одеколоном) протягом місяця, по перше, трохи ускладнить завдання, по друге, буде цікавіше . Я, наприклад, не уявляю, як я буду користуватись тим самим лосьоном. Я би підтримав. З повагою до всіх.
Я бы внес афтешейв обязательным тем, кто будет опаской бриться, чтоб и у них была четверка
fill Поставив вподобайку
Alejandro Новачок
То ми вже, шановне панство, стали дуже вибагливі і зманіжені. Тому і вагаємося підтримати цікаву і, до речі, дуже просту гру. Але! Згадуючи свого батька, не пам'ятаю полиць з милами і одеколонами. Він був завжди чисто виголений за будь-яких обставин, і в цьому я намагаюся бути схожим на нього. А все інше, то є тільки наша зацікавленість в процесі . І це дуже добре, що ми маємо можливість і бажання використовувати різні засоби для простої чоловічої гігієнічної процедури. В тому, може, і є суть гри, яку нам запропонували. Підтримаємо і побачимо, як це буде легко.
fill Поставив вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2612 Репутація : 531 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 55 Звідки : Київ
Я бы внес афтешейв обязательным тем, кто будет опаской бриться, чтоб и у них была четверка
Поки що таких жоден опасочник не повідомив, що гратиме. Хоча приватно знаю щонайменше одного зацікавленого.
Тому нічого міняти не будемо, принаймні цього року. Правила вже оголошені, не будемо нікого зайвий раз заплутувати.
fill Живе тут
1000 повідомлень
То ми вже, шановне панство, стали дуже вибагливі і зманіжені. Тому і вагаємося підтримати цікаву і, до речі, дуже просту гру. Але! Згадуючи свого батька, не пам'ятаю полиць з милами і одеколонами. Він був завжди чисто виголений за будь-яких обставин, і в цьому я намагаюся бути схожим на нього. А все інше, то є тільки наша зацікавленість в процесі . І це дуже добре, що ми маємо можливість і бажання використовувати різні засоби для простої чоловічої гігієнічної процедури. В тому, може, і є суть гри, яку нам запропонували. Підтримаємо і побачимо, як це буде легко.
Дякую за підтртмку! І запрошую в гру :-)
Qwertyus Частий гість
Повідомлень : 59 Репутація : 3 Дата реєстрації : 20.05.2020 Вік : 51 Звідки : Одесса
Щось я думаю, думаю і не можу наважитись на такий відповідальний, важкий крок. Цілий місяць одним лезом можу голитись, а от одна бритва. Ні, це не в моїх силах поки що. Я занадто слабкий для цього.
fill Поставив вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Щось я думаю, думаю і не можу наважитись на такий відповідальний, важкий крок. Цілий місяць одним лезом можу голитись, а от одна бритва. Ні, це не в моїх силах поки що. Я занадто слабкий для цього.
Немає слабких людей. Є люди які не знають про свою силу. Тож, саме час дізнатися!
Зрештою це всього лиш гоління! Це просто! :-)
razorsedge, Олександр Lutsk та Kitten911 Поставили вподобайку
dr_vorushylo Бувалий
Повідомлень : 188 Репутація : 22 Дата реєстрації : 26.11.2020 Вік : 23 Звідки : Черкассы, учусь в Харькове
Я в грі Станок DS cosmetics Z 07 (RazoRock Mamba) - мені підходить на щоденне гоління Лезо Gillette platinum Мило WSP Formula T Tobacco Помазок Yaqi Synthetic Barbershop style Aftershave Myrsol Antesol
razorsedge, Олександр Lutsk, vates, Qwertyus, dr_vorushylo, Kitten911 та Yura_ Поставили вподобайку
Shave Master Бувалий
Повідомлень : 210 Репутація : 23 Дата реєстрації : 24.04.2021 Вік : 35 Звідки : Ворзель
Я в грі Станок DS cosmetics Z 07 (RazoRock Mamba) - мені підходить на щоденне гоління Лезо Gillette platinum Мило WSP Formula T Tobacco Помазок Yaqi Synthetic Barbershop style Aftershave Myrsol Antesol
Shave Master пише:
Теж граю. Помазок: The Bluebeards Revenge Vanguard Synthetic Shaving Brush Крем для гоління: The Bluebeards Revenge Luxury Shaving Cream Бритва: RazoRock Game Changer .84-P Double-Edge Razor Лезо: BIC Chrome Platinum
Клас, панове! Дуже радий бачити вас в грі! І, маю сказати, прекрасні набори. Тож, буде весело :-)
razorsedge, Олександр Lutsk, Shave Master та ditrih_ Поставили вподобайку
Стас Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2215 Репутація : 1782 Дата реєстрації : 17.10.2017 Вік : 42 Звідки : Odessa
Тоже с удовольствием поучаствую! Моя твердая четверка на март 2022... Мыло и АШ "Tutti Frutti" от Elly's Wonder Shop Помазок Shavemac CI3 Silvertip Badger 2-Band Бритва "Pilgrim" (2017) от Art Razor [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Minelay, fill, razorsedge, andrew_ADK, vates, 2046, dr_vorushylo і Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Тоже с удовольствием поучаствую! Моя твердая четверка на март 2022... Мыло и АШ "Tutti Frutti" от Elly's Wonder Shop Помазок Shavemac CI3 Silvertip Badger 2-Band Бритва "Pilgrim" (2017) от Art Razor [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ну нарешті! :-))) Я вже думав, всьо пропало :-)))
Вітаю в грі, Стасе! Ну й наборчик дуже ок. Я, до речі, комплект Tutti Frutti свого часу добив до дна - було весело, запах яскравий.
Олександр Lutsk Поставив вподобайку
andreyv1979 Бувалий
Повідомлень : 473 Репутація : 14 Дата реєстрації : 18.05.2021 Вік : 45 Звідки : Полтава
Вітаю в грі, Стасе! Ну й наборчик дуже ок. Я, до речі, комплект Tutti Frutti свого часу добив до дна - було весело, запах яскравий.
Я с самого начала решил учавствовать, но не мог определился с сетом))) Выбирал между EWS, Mike's Natural Soaps и Табаком. Табак очень нравитьтся аромат, но целый месяц я бы не выдержал такой насыщенности. В борьбе EWS против Mike's, победил EWS из-за полного набора мыла и АШ. Ну а выбор на клинок AR пал сам собой, я его просто только переточил))))
WetShaver, fill, Олександр Lutsk та egoist Поставили вподобайку
Стас Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2215 Репутація : 1782 Дата реєстрації : 17.10.2017 Вік : 42 Звідки : Odessa
Я с самого начала решил учавствовать, но не мог определился с сетом))) Выбирал между EWS, Mike's Natural Soaps и Табаком. Табак очень нравитьтся аромат, но целый месяц я бы не выдержал такой насыщенности. В борьбе EWS против Mike's, победил EWS из-за полного набора мыла и АШ. Ну а выбор на клинок AR пал сам собой, я его просто только переточил))))
Та я так і подумав, що сидиш перебираєш свої скарби :-)))
До речі, афтершейви правилами не регламентуються, тож можна й інші використовувати за бажання :-)
Стас та Олександр Lutsk Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3005 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
сила волі, спокуса взяти щось інще )) Отримувати різні відчуття та емоції від процесу гоління )
Уточню формулювання: отримувати РІЗНІ чи НОВІ відчуття та емоції?
Бо якщо різні, то так - місяць буде доволі одноманітним в плані інструментів і косметики. Але якщо все ж таки нові, то точно треба грати! Бо ж чи давно ти дозволяв собі голитися одним комплектом - чітко, стабільно, передбачувано? :-)
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3005 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Уговорили ) Soap- TH Apsley AS - DR harris Razor - Ribbon extra 74 Brush - Semogue S.O.C. Badger & Boar Bristle [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Стас, Minelay, fill, Юрий, razorsedge, Акулов, andrew_ADK і Поставили вподобайку