Додав у закладки. Читав на Badger & Blade що іспанська версія краща за американську, але так і не зміг знайти фоток, як вони зовнішньо відрізняються, щоб знати, що продає наша барберкомпані.
Віталіk Постоялець
Повідомлень : 822 Репутація : 74 Дата реєстрації : 03.07.2020 Вік : 42 Звідки : Львів
Додав у закладки. Читав на Badger & Blade що іспанська версія краща за американську, але так і не зміг знайти фоток, як вони зовнішньо відрізняються, щоб знати, що продає наша барберкомпані.
Сегодня приобщился к секте любителей зеленого Прорасо :D . Обалденный свежий аромат. Очень понравился жене. Не знаю на сколько лосьон был хорош раньше, но в новой формуле он чудесен. Правда мне немного не хватает ментола, хотелось бы чуть побольше. Ну да не беда, сам добавлю.
razorsedge, Wolfskin, Акулов, Proklus та Centro Поставили вподобайку
Centro Бувалий
Повідомлень : 292 Репутація : 95 Дата реєстрації : 16.07.2020 Вік : 54 Звідки : Київ
Забув відписати, Aqua Velva після зеленого проразо дійсно чудово зайшла, хоч ментола в ній і поменше. Але по проразо все одно з часом починаєш сумувати
zabor Бувалий
Повідомлень : 265 Репутація : 140 Дата реєстрації : 14.02.2018 Звідки : Киевская область
Комусь це принципово важливо. Хтось користується малоспиртовими лосьйонами, а для декого без різниці. Я наприклад , не куплю більше Lider, він мені пекучий після флойда, барбасола і акви. Прорасо не пробував
slonopotam Бувалий
Повідомлень : 175 Репутація : 60 Дата реєстрації : 06.11.2017 Звідки : UA
Комусь це принципово важливо. Хтось користується малоспиртовими лосьйонами, а для декого без різниці. Я наприклад , не куплю більше Lider, він мені пекучий після флойда, барбасола і акви. Прорасо не пробував
Так им без разницы, потому что бреются без фанатизма. Если не разнести себе весь эпидермис, то и Альпа 70%-я жечь не будет. А в Прорасо спирта еще меньше.
Янеж Постоялець
Повідомлень : 513 Репутація : 67 Дата реєстрації : 10.10.2019 Звідки : Рівне
Не можу погодитись. чутлива шкіра не терпить великої кількості спирту, як не голись
Неа. Нанесите лосьон/одеколон без бритья - жечь не будет. Значит - что? Значит - нужно бриться мягкими станками, а не искать "дзен" с условной 41-й головой.
trimmer Поставив вподобайку
Янеж Постоялець
Повідомлень : 513 Репутація : 67 Дата реєстрації : 10.10.2019 Звідки : Рівне
Ну понятно... :D То еще "изделие". Какбє мягкий, но кожа от него уставала, как от агрессивного.
Попробуйте Меркур закрытый. Чистота бритья будет сравнимая, а кожа скажет "спасибо".
У мене є обидві, і якраз навпаки - R89 ніби м'якша. Можливо, такий екземпляр. А от клон 33с від Vigshaving - лагідніший і практично всеядний при порівняльній якості. Парадокс.
slonopotam та Янеж Поставили вподобайку
slonopotam Бувалий
Повідомлень : 175 Репутація : 60 Дата реєстрації : 06.11.2017 Звідки : UA
А от клон 33с від Vigshaving - лагідніший і практично всеядний при порівняльній якості. Парадокс.
Тот случай, когда клон лучше оригинала :) А так, конечно, 89 никак не может быть мягче Меркура. Как вариант - он легче 89, поэтому вы на него давите сильнее. Отсюда и результат...
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2912 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Лосьон имеет свежий, приятный травянистый аромат. Запах не приедается: сгодится для каждодневного использования. Один из тех лосьонов, которым хочется облить себя. Как дело доходит до зеленого Proraso- я так и поступаю; с помощью распылителя прохожу вдоль и поперек лица) Кожа после нанесения не липнет, становится мягкой. Иногда после хорошего, досконального, выбривания района скул, лосьон не то что охлаждал- он обжигал, находящимся в нем ментолом.
Тож хочу обливаться этим лосьоном!)) Подскажите, какую грушу под него используете, а то читал отзывы при выборе в интернет, но они совершенно не однозначные.
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3005 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Лосьон имеет свежий, приятный травянистый аромат. Запах не приедается: сгодится для каждодневного использования. Один из тех лосьонов, которым хочется облить себя. Как дело доходит до зеленого Proraso- я так и поступаю; с помощью распылителя прохожу вдоль и поперек лица) Кожа после нанесения не липнет, становится мягкой. Иногда после хорошего, досконального, выбривания района скул, лосьон не то что охлаждал- он обжигал, находящимся в нем ментолом.
Тож хочу обливаться этим лосьоном!)) Подскажите, какую грушу под него используете, а то читал отзывы при выборе в интернет, но они совершенно не однозначные.
Це ж для ємкості в 400 мл, а в мене флакон на 100.)
Купи самый дешевый флакончик 50мл например, антисептик, хотя сейчас антисептики, наверное, не самые дешевые) с распылителем, помой и переливай в него лосьон если хочется распылять его.
egoist, ARTURIUS та Shave Master Поставили вподобайку