ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ

ОРКИ, ЙДІТЬ СЛІДОМ ЗА СВОЇМ РОСІЙСЬКИМ КОРАБЛЕМ! ФОРУМ ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ КЛАСИЧНОГО ВОЛОГОГО ГОЛІННЯ

ФорумФорум  ПорталПортал  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Крем для гоління Truefitt & Hill Apsley

Перейти донизу 
4 користувачів
АвторПовідомлення
vates
Постоялець
Постоялець
vates

Репутація : 327
Дата реєстрації : 02.04.2020

Крем для гоління Truefitt & Hill Apsley Empty
ПовідомленняТема: Крем для гоління Truefitt & Hill Apsley   Крем для гоління Truefitt & Hill Apsley EmptyСб 8 Січ 2022 - 0:26

Відгук після двох використань семплу крему.

Можливо, користувачі з ширшим досвідом знайдуть час доповнити.

Apsley* відрізняється від решти кремів цього виробника в першу чергу ціною, а також (як стверджують) покращеними робочими характеристиками.

Мої враження:

Сподобався аромат. В стилі Terre d'Hermès, дуже схоже на такий же клон від D. R. Harris (Windsor), але як на мене дещо приємніший.
Взбивається в густу гарну піну миттєво. Семплу 5 мл вистачило б і на три сеанси гоління, але дозувати з цих пакетиків не дуже зручно.
Води приймає чимало. Ковзкість вище середнього (для порівняння можна взяти, наприклад, базовий тобс-сандал).
Захисні властивості середні: для кремів непогано, але жировим милам програє.
Шкіра після гоління почувається добре. Не так класно, як після кремів касл-форбз та артизанського мила, але значно краще за пересічні креми.

В цілому продукт вдалий. Ціна, звісно, завищена (очевидно, за бренд).
Собі б тубу або цілу банку може б і придбав, але не скоро: є інші продукти з цим ароматом.

[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]

Принагідно користувався пробниками бальзаму та колоню.

Одеколон прекрасний. От його б я, можливо, цілий флакон і прикупив би.

Бальзам взагалі не зайшов: дуже жирний, подразнює шкіру. Аромат не схожий на крем та колонь: більше "пані Валєвська".

*:

Oleksii, razorsedge, KRuslan, Sauvage, romaan, Kozachok, Big_muzzy85 і Поставили вподобайку

Повернутися до початку Перейти донизу
Oleksii
Постоялець
Постоялець
Oleksii

Репутація : 505
Дата реєстрації : 10.12.2017

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Truefitt & Hill Apsley   Крем для гоління Truefitt & Hill Apsley EmptyСб 8 Січ 2022 - 0:34

Якщо коротко - повну версію не куплю. Теж недавно пробував семпл крему Apsley. Крім запаху, нічого видатного. Мене не задовольнило ковзання і стан шкіри після гоління. Не те, щоб погано, просто (образно кажучи) з Arko маємо той же ефект. Думаю, основними складовими ціни є бренд і ароматизатори.
Колись пробував і однойменний одеколон. Ну, такоє (с). Можливо, тому що я без захвату від T'erre Hermes, можливо, тому що не дуже люблю клони під виглядом ексклюзиву.

KRuslan, evasive, vates, Big_muzzy85 та egoist Поставили вподобайку

Kozachok
Бувалий
Бувалий
Kozachok

Репутація : 81
Дата реєстрації : 27.06.2020

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Truefitt & Hill Apsley   Крем для гоління Truefitt & Hill Apsley EmptyСб 8 Січ 2022 - 0:45

Дякую! Цікаво.
Мав нагоду спробувати мило Apsley. Якщо порівняти з DR Harris “Almond”, який в мене у ротації — у Трюфіта краще аромат, великих відмінностей у ТТХ не помітив. Обидва мила дуже достойні.

Oleksii, KRuslan, vates, Big_muzzy85 та egoist Поставили вподобайку

KRuslan
Постоялець
Постоялець
KRuslan

Репутація : 129
Дата реєстрації : 02.03.2019

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Truefitt & Hill Apsley   Крем для гоління Truefitt & Hill Apsley EmptyСб 8 Січ 2022 - 7:15

Маю в користуванні і крем і мило Apsley. Як на мене крем суттєво програє милу по характеристикам. Одеколон дуже сподобався, але використовувати його одразу після гоління не радив би, захисних функцій не багато. Аромат [size=33]Hernes мені більше нагадав іспанська кожа від Truefitt&HIll, a не Apsley [/size]

Oleksii, razorsedge, vates та egoist Поставили вподобайку

Крем для гоління Truefitt & Hill Apsley
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» Truefitt and Hill Grafton, крем для гоління
» Крем для бритья TRUEFITT HILL.
» Крем для гоління MAN KEY.
» Крем для гоління Florena Men
» Крем для гоління Palmolive Classic

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ :: НАВКОЛО-ГОЛЯРСЬКА КОСМЕТИКА :: Засоби для гоління-
Перейти до: