Повідомлень : 862 Репутація : 327 Дата реєстрації : 02.04.2020 Звідки : Kyiv
Тема: Крем для гоління Truefitt & Hill Apsley Сб 8 Січ 2022 - 0:26
Відгук після двох використань семплу крему.
Можливо, користувачі з ширшим досвідом знайдуть час доповнити.
Apsley* відрізняється від решти кремів цього виробника в першу чергу ціною, а також (як стверджують) покращеними робочими характеристиками.
Мої враження:
Сподобався аромат. В стилі Terre d'Hermès, дуже схоже на такий же клон від D. R. Harris (Windsor), але як на мене дещо приємніший. Взбивається в густу гарну піну миттєво. Семплу 5 мл вистачило б і на три сеанси гоління, але дозувати з цих пакетиків не дуже зручно. Води приймає чимало. Ковзкість вище середнього (для порівняння можна взяти, наприклад, базовий тобс-сандал). Захисні властивості середні: для кремів непогано, але жировим милам програє. Шкіра після гоління почувається добре. Не так класно, як після кремів касл-форбз та артизанського мила, але значно краще за пересічні креми.
В цілому продукт вдалий. Ціна, звісно, завищена (очевидно, за бренд). Собі б тубу або цілу банку може б і придбав, але не скоро: є інші продукти з цим ароматом.
Принагідно користувався пробниками бальзаму та колоню.
Одеколон прекрасний. От його б я, можливо, цілий флакон і прикупив би.
Бальзам взагалі не зайшов: дуже жирний, подразнює шкіру. Аромат не схожий на крем та колонь: більше "пані Валєвська".
*:
Названо на честь Артура Велслі, 1-го герцога Веллінгтона, видатного полководця та державного діяча Великої Британії 1-ї половини ХІХ-го століття. Точніше, на честь його резиденції, Apsley House, де зараз розташований музей Колекція Веллінгтонів. Будинок в свою чергу отримав назву від попереднього власника, Генрі Бетхьорста, 2-го графа Бетхьорста, що отримав перство як "Лорд Апслі". Apsley - слово англо-саксонського походження, означає "осика".
Oleksii, razorsedge, KRuslan, Sauvage, romaan, Kozachok, Big_muzzy85 і Поставили вподобайку
Oleksii Постоялець
Повідомлень : 556 Репутація : 505 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Київ
Тема: Re: Крем для гоління Truefitt & Hill Apsley Сб 8 Січ 2022 - 0:34
Якщо коротко - повну версію не куплю. Теж недавно пробував семпл крему Apsley. Крім запаху, нічого видатного. Мене не задовольнило ковзання і стан шкіри після гоління. Не те, щоб погано, просто (образно кажучи) з Arko маємо той же ефект. Думаю, основними складовими ціни є бренд і ароматизатори. Колись пробував і однойменний одеколон. Ну, такоє (с). Можливо, тому що я без захвату від T'erre Hermes, можливо, тому що не дуже люблю клони під виглядом ексклюзиву.
KRuslan, evasive, vates, Big_muzzy85 та egoist Поставили вподобайку
Kozachok Бувалий
Повідомлень : 427 Репутація : 81 Дата реєстрації : 27.06.2020 Звідки : Kyiv
Тема: Re: Крем для гоління Truefitt & Hill Apsley Сб 8 Січ 2022 - 0:45
Дякую! Цікаво. Мав нагоду спробувати мило Apsley. Якщо порівняти з DR Harris “Almond”, який в мене у ротації — у Трюфіта краще аромат, великих відмінностей у ТТХ не помітив. Обидва мила дуже достойні.
Oleksii, KRuslan, vates, Big_muzzy85 та egoist Поставили вподобайку
KRuslan Постоялець
Повідомлень : 625 Репутація : 129 Дата реєстрації : 02.03.2019 Звідки : Киев
Тема: Re: Крем для гоління Truefitt & Hill Apsley Сб 8 Січ 2022 - 7:15
Маю в користуванні і крем і мило Apsley. Як на мене крем суттєво програє милу по характеристикам. Одеколон дуже сподобався, але використовувати його одразу після гоління не радив би, захисних функцій не багато. Аромат [size=33]Hernes мені більше нагадав іспанська кожа від Truefitt&HIll, a не Apsley [/size]
Oleksii, razorsedge, vates та egoist Поставили вподобайку