кстати! Могу уже полноправно считать себя любителем данного крема. Нашел вот по ооооочень выгодной цене его [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] блин, ну купался бы в этом аромате :twisted:
Стас Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2215 Репутація : 1782 Дата реєстрації : 17.10.2017 Вік : 41 Звідки : Odessa
кстати! Могу уже полноправно считать себя любителем данного крема. Нашел вот по ооооочень выгодной цене его [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] блин, ну купался бы в этом аромате :twisted:
Спасибо за наводку, заказал, крем бомба, а запах просто улёт, осталось докупить для комплекта одеколон или бальзам по адекватной цене.
Сэм Постоялець
Повідомлень : 895 Репутація : 393 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 41 Звідки : Киев
Добрий день! Сталась прикра помилка. Відписував Вам недосвідчений стажер, який сприйняв виділене Вами слово "Лосьон" за Одеколон Wood&Spice (який повинен приїхати до нас з дня на день).
З повагою, Назар із Компанії Традиційного Гоління
xxtoyxx Постоялець
Повідомлень : 578 Репутація : 758 Дата реєстрації : 04.11.2017 Звідки : Нікополь
А мне, к сожалению, запах этого крема не зашел. Вернее будет сказать, я его не понял. Неприятия нет, как, впрочем, и восторга. Даже кажется запах немного химозный. А вот сыну крем пошел на "Ура".
brawl Постоялець
Тоже выскажусь по поводу запаха. Сейчас в отпуске и нахожусь в ОАЭ, тут запахи этого крема повсюду: в ТРЦ, метро, гостиницах. Я ещё и умудрился его с собой в поездку захватить. Просто хожу и балдею от местных ароматов. Очень крутая штука этот крем
Сэм Постоялець
Повідомлень : 895 Репутація : 393 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 41 Звідки : Киев
для вшановувачів серії wood&spices вже є крем в 100 грамових тубах [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
vicbro Постоялець
Повідомлень : 953 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 61 Звідки : Одеса
Тема: Yaqi станки появились в продаже в КТГ Пт 7 Серп 2020 - 16:52
В КТГ появились Yaqi станки. Аналоги 89 в черном и хромовом виде по 498грн. Крокодилы с разными ручками и финише по 598грн. Так как давно исчезли бюджетные Razorock (остались давно не продаваемые MJ-90 и Baby Smooth), то кажется мне, что бюджетными Yaqi решили заменить Razorock.
trimmer, razorsedge, Акулов, user999, Янеж, Олександр Lutsk та wakidzasi Поставили вподобайку
vicbro Постоялець
Повідомлень : 953 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 61 Звідки : Одеса
Давно хотел спросить. А почему КТГ? Как расшифровать КТГ? Компанія Тверезого Гоління?))) Я их просто знаю как Barbercompany. Введите новичка в курс дела пожалуйста.
vates Постоялець
Повідомлень : 862 Репутація : 328 Дата реєстрації : 02.04.2020 Звідки : Kyiv