Довго кортіло спробувати шаветку. На день народження попросив,щоб докинули мені до основного подарунка ще шаветку за 12 грн). Я так зрозумів що це виключно салонний варіант. Шаветка упакована в целофан з фірмовим написом і має захисну гарду, яка легко відламується. Клієнт може бути повністю спокійний, що нікого раніше не брили цим інструментом). Мені сподобалось що бритва невагома, мені здалось що перший раз так буде легше контролювати найменший рух. Зробив звичайну піну з крему Нівеа і для шаветки вона виявилась аж дуже густа. Тешка по такій піні йде легенько, а от шаветка залипала і грузла конкретно. Може це саме ця бритва так себе веде, не знаю. Довелось мочити піну вже на обличчі і робити її більш водянистою. Пройшовся по росту, результат сподобався в принципі. На шиї одну коцку поставив. Доголився вже тешкою. Думаю з якісною дорожчою бритвою відчуття були б інші. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Очень хорошо, когда человек стремиться что то попробовать или узнать новое, таким образом приобретается опыт, соответственно человек развивается. Я думаю, что у Вас все получится, главное не останавливаться, пробовать и пробовать. Следующий этап, - клинковая бритва [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Акулов, Олександр Lutsk та ARTURIUS Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7079 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Конечно, первый раз лучше пробовать хороший инструмент. Но если даже с таким нет негативных эмоций, значит настоящее знакомство с хорошей шаветкой еще впереди. Пену обязательно нужно делать пожиже, хорошо пожиже. Для работы с шаветкой, с моей точки зрения, это принципиально.
Акулов, Олександр Lutsk, egoist та ARTURIUS Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2925 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Со своего не большого опыта работы с шаветкой попрошу Вас не повторять мою ошибку при покупке данного инструмента.)) Посоветуйтесь с камрадами и приобретите сразу хороший инструмент. Я как увидел в магазине, взял в руки первую попавшуюся и купил. Не скажу, что жалею о покупке, но хочу себе купить другую.)))
_________________ Через терни до зірок!
Олександр Lutsk Постоялець
Повідомлень : 610 Репутація : 101 Дата реєстрації : 14.12.2019 Вік : 51 Звідки : Луцьк
Я обратил внимание на вот эту, как очередного претендента на покупку: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Ещё не копал глубоко где и как приобрести, но хвалебных отзывав уже начитался.))
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Я обратил внимание на вот эту, как очередного претендента на покупку: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Ещё не копал глубоко где и как приобрести, но хвалебных отзывав уже начитался.))
так в теме же ссылка
ARTURIUS Поставив вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7079 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
так в теме же ссылка
Руслан в теме дал ссылку на шаветку под DE лезвия:
Цена не высокая если брать на алиэкспрес.
egoist Поставив вподобайку
Kody Новачок
Повідомлень : 40 Репутація : 1 Дата реєстрації : 30.04.2020 Звідки : Київ
У меня есть и этот и первый пример. В Хрико развесовка больше на лезвии , что даёт ощущение большего веса, а в Блубёрд вес равномерно распределён между лезвием и ручкой . Весят одинаково. Как по мне Хрико бриться легче , потому как угол чувствуется лучше. Но бреюсь и той и той , т.к. Блубёрд , по ощущениям , ближе к класической опаске.
egoist та ARTURIUS Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
До речі, розібрав я цю шаветку. В середині виявилась звичайна половинка DE леза. Точніше не зовсім звичайна а з отворами як у BIC вінтажного. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Kody Новачок
Повідомлень : 40 Репутація : 1 Дата реєстрації : 30.04.2020 Звідки : Київ
До речі, розібрав я цю шаветку. В середині виявилась звичайна половинка DE леза. Точніше не зовсім звичайна а з отворами як у BIC вінтажного. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]