- iKon 104 Tech + Rockwell 6S Не пригадую хто ще крім мене голосував за iKon Tech Він звісно унікальний станок, але сумарно за ефективністью, комфортом, ціною та універсальністю Rockwell 6S кращий варіант.
Для меня лучший станок - это Gillette Fatboy, настолько нравится, что у меня их аж два... Правда Slim'ов аж 4 штуки 🤪 но Fatboy это любовь с первого взгляда.
razorsedge, Peshek, Сергей Акулов, Santa, KRuslan, Янеж, vates и поставили лайк
Just a Hobby Admin
Сообщения : 2119 Репутация : 1764 Дата регистрации : 2017-10-17 Возраст : 39 Откуда : Odessa
Я думав це однакові голови і голять схожим чином, але виходить що Gillette краща?
Різні голови і голять по різному. Самому було цікаво ) Коротко - кращий результат з тими самими зусиллями.
Если не напрягает, можно подробнее об отличиях. В чем конкретно разница? В мягкости, эффективности? У меня Меркур 33 один из трех любимчиков. Если так, то может себе тоже взять другого любимчика... Т.к. мне больше нравятся мягкие станки, то особенно интересно различие в мягкости. Может разница только в весе и балансе? Спасибо заранее.
Vitgor Постоялец
Сообщения : 503 Репутация : 422 Дата регистрации : 2018-12-25 Возраст : 47 Откуда : КиЇв
Я думав це однакові голови і голять схожим чином, але виходить що Gillette краща?
Різні голови і голять по різному. Самому було цікаво ) Коротко - кращий результат з тими самими зусиллями.
Если не напрягает, можно подробнее об отличиях. В чем конкретно разница? В мягкости, эффективности? У меня Меркур 33 один из трех любимчиков. Если так, то может себе тоже взять другого любимчика... Т.к. мне больше нравятся мягкие станки, то особенно интересно различие в мягкости. Может разница только в весе и балансе? Спасибо заранее.
Merkur мені теж дуже подобається, але для досягнення такого ж результату Меркуру потрібно дещо більше зусиль. Різниця ледь вловима, але вона є - Gillette зрізає щетину так же м'яко але впевненіше і результативніше. Багато залежить від особливостей щетини, шкіри, досвіду.. Мені Gillette неочікувано дуже сподобався, хоча комусь іншому він може видатися нудним і нецікавим - просто береш і голишся - і все виходить швидко і відмінно ) Але, якби наприклад, він був би моїм першим станком, я б скоріш за все, не зупинився на ньому, та й результат був би сумнівним. Тобто, тут і зараз він мені подобається, з Т-станків є основним, продавати не буду.
Roman313 и Evgen поставили лайк
AAlexandr Новичок
Сообщения : 42 Репутация : 9 Дата регистрации : 2019-01-15 Возраст : 25 Откуда : Днепр