Бачу, що тема жива, всі охоче залишають відгуки :)
Я залишав раніше)) Цілу осінь і зиму обкатував Дракона старого зразку, в захваті. Стабільний крутий перфоманс Щось у вас чималі розходи. Осінь+зима тільки на одному милі, без ротації. Синтетикою. Піна збивається навіть з мильної води. Тому в мене економно . І ще залишається
Останній раз редагувалося: Янеж (Вт 28 Лют 2023 - 18:49), всього регувалося 1 раз(-и)
РустВр Поставив вподобайку
Янеж Бувалий
Повідомлень : 495 Репутація : 66 Дата реєстрації : 10.10.2019 Звідки : Рівне
Хтось користувався парфумерією від Олесі? Якщо так, поділіться враженнями
Пользуюсь лосьонами (у меня их 3: дракон, unforgiven и total black), просто шикарные. Жирные, хорошо увлажняют и запах сильный, как я люблю. Уверен что и парфюмерия на уровне
РустВр, Янеж, stanislav-q та andreyv1979 Поставили вподобайку
РустВр Бувалий
Повідомлень : 277 Репутація : 7 Дата реєстрації : 23.06.2019 Вік : 45 Звідки : Самбір
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], Парфумована вода Areffa Soap https://www.shaveua.com/t5027p250-topic#66973 (від 3 Груд 2022 )
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1708 Репутація : 127 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 46 Звідки : Ukraine, Dnipro
На сегодняшний день, по моему мнению, масло до бритья и крем для того же - одни из лучших в своём сегменте. А перепробовал я всякого и много. По моему, я наконец то останавливаю поиск добритьёвых веществ :) Благодарю Алесю за изготовление, а Артура за своевременной подгон))
fill, Сергій Акулов та ARTURIUS Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1708 Репутація : 127 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 46 Звідки : Ukraine, Dnipro
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] В мене є чудовий засіб не тільки перед голінням від Олесі, але й після. Це класний бальзам після гоління. Я б ним з тобою теж поділився, але в самого його мало зараз є. Може трохи згодом.))
_________________ Через терни до зірок!
Сергій Акулов та ditrih_ Поставили вподобайку
ditrih_ Бувалий
Повідомлень : 402 Репутація : 62 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 46 Звідки : Украина, Донбасс
Есть в ротации молочко после бритья. Хороший, годный продукт. Консистенция намного более плотная, чем у харрисовского. Смущают разве что встречающиеся твёрдые фракции