А в мене така мисочка для збивання піни, правда вже не користуюсь, але коли був маленький помазок ще й з діаметром 22 мм, то мисочка від Omega-те , що треба. Місця взагалі мінімум займає, та й мило реально привчає економити, бо багато не влізе
romaan та Eisener_Gustav Поставили вподобайку
Eisener_Gustav Частий гість
Повідомлень : 93 Репутація : 16 Дата реєстрації : 17.02.2021 Вік : 38 Звідки : Житомир
Купив першу що попалася на barbercompany З задачами справляється. Думаю от її підтюнити , додавши всередині якихось штучних нерівностей для кращого збивання піни
Янеж Поставив вподобайку
romaan Бувалий
Повідомлень : 363 Репутація : 72 Дата реєстрації : 26.03.2020 Звідки : Kyiv
А в мене така мисочка для збивання піни, правда вже не користуюсь, але коли був маленький помазок ще й з діаметром 22 мм, то мисочка від Omega-те , що треба. Місця взагалі мінімум займає, та й мило реально привчає економити, бо багато не влізе
Такими маленькими мисочками завжди користуються турецькі барбери. Вони над нею набирають мило, потім в ній роблять буквально декілька обертів і далі збивають піну вже на обличчі.
Це дуже зручно якщо голити в один прохід и не потрібно щоб далі піна залишалась теплою.
Vitgor та Янеж Поставили вподобайку
Vitgor Постоялець
Повідомлень : 590 Репутація : 430 Дата реєстрації : 25.12.2018 Звідки : КиЇв
Такими маленькими мисочками завжди користуються турецькі барбери. Вони над нею набирають мило, потім в ній роблять буквально декілька обертів і далі збивають піну вже на обличчі.
Це дуже зручно якщо голити в один прохід и не потрібно щоб далі піна залишалась теплою.
От саме так я і збиваю піну - мило забираю в подібній чаші, пару обертів - далі збиваю на обличчі, між проходами помазок в чаші. Дуже зручно )
Янеж, romaan та Eisener_Gustav Поставили вподобайку
Віталіk Постоялець
Повідомлень : 822 Репутація : 74 Дата реєстрації : 03.07.2020 Вік : 42 Звідки : Львів
Купив першу що попалася на barbercompany З задачами справляється. Думаю от її підтюнити , додавши всередині якихось штучних нерівностей для кращого збивання піни
Які штучки плануйте додати?
Eisener_Gustav Частий гість
Повідомлень : 93 Репутація : 16 Дата реєстрації : 17.02.2021 Вік : 38 Звідки : Житомир
У магазинах для рукоділля бачив, типу як стрази але не стрази. Такі як півкульки десь 5-8 мм у діаметрі Їх посадити на суперклей, і буде рифлена поверхня
Віталіk Поставив вподобайку
takumar Частий гість
Повідомлень : 54 Репутація : 13 Дата реєстрації : 15.03.2021 Вік : 43 Звідки : Киев
У Дугласа , як не як, виходять свої аромати. Але висновок роблю не по цьому аромату , а по Олд Спайсу, тому що Крід Айріш не нюхав в оригіналі. Але пахне чудово, в мене такий кубик [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Ще є бальзам WSP Gaelic tweed, то трохи запахи різні. У кожного артизана репліка своя)
Олександр Тернавский, razorsedge, Акулов, KRuslan, vates та egoist Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3005 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
У Дугласа , як не як, виходять свої аромати. Але висновок роблю не по цьому аромату , а по Олд Спайсу, тому що Крід Айріш не нюхав в оригіналі. Але пахне чудово, в мене такий кубик Ще є бальзам WSP Gaelic tweed, то трохи запахи різні. У кожного артизана репліка своя)
Янеж, я так розумію, що тобі дуже подобається товар від "Phoenix"? Так ось, на manclub, в червні повинно зявиитись мило від цього виробника.
Акулов та Янеж Поставили вподобайку
Янеж Постоялець
Повідомлень : 513 Репутація : 67 Дата реєстрації : 10.10.2019 Звідки : Рівне
У Дугласа , як не як, виходять свої аромати. Але висновок роблю не по цьому аромату , а по Олд Спайсу, тому що Крід Айріш не нюхав в оригіналі. Але пахне чудово, в мене такий кубик Ще є бальзам WSP Gaelic tweed, то трохи запахи різні. У кожного артизана репліка своя)
Янеж, я так розумію, що тобі дуже подобається товар від "Phoenix"? Так ось, на manclub, в червні повинно зявиитись мило від цього виробника.
Дякую Підтримаємо і наших продавців обов'язково p.s. не просто подобається, а схоже, фанатію
razorsedge, Акулов та egoist Поставили вподобайку
razorsedge Постоялець
Повідомлень : 905 Репутація : 576 Дата реєстрації : 12.03.2018 Вік : 35 Звідки : Львів
Клас! Цікаво, як ця сезонка схожа по запаху на справжній GIT та чи можна порівняти з іншими виробами в цьому ароматичному профілі.
Як раз маю тестер EDP 2.5ml GIT тому можу порівняти. GIT мій улюблений аромат від Крід і точно у топ 15 парфумеріїї взагалі. Зелений, свіжий, насичений, дорослий і впевнений але при тому зовсім не старомодний. Twee! хоча і схожий за напрямком але нажаль не дотягує до рівня оригіналу. Десь є паралелі але відсутні та енергія і об'єм так би мовити. Менше фіалки, і вербена якась нежива у порівнянні, як суха а не свіжа-мокра. Звісно милу важко пахнути як EDP але той самий Ingress від Grooming Dept мені більше нагадував ГІТ хоча і не рекламувався як його омаж. І за силою аромат слабкий. Але це в контексті порівняння до ЕДП. Поза нього, у Twee! приємний несильний зелений аромат. Але не ГІТ :) .
По решті якостей - суперове мило, СК-6 справді ультра-люкс формула. Швидко взбилось в блискучу сметану як люблю, густа і слизька, добре вбирає воду, ковзання суперове, зовні майже не підсихала, хіба пост- не дотягує до чемпіонів в цій якості як Williams чи SV але як на мене мало хто може :)
Акулов, Янеж, vates та egoist Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3005 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Preshave: PREP Razor: King C. Gillette Blade: King C. Gillette Brush: Omega 10018 Cream: Nivea Sensitive Aftershave: Cosmia Sensitive Balm
Моя Цірюльня, Ruslan, Олександр Тернавский, razorsedge, Peshek, Акулов, KRuslan і Поставили вподобайку
Дмитрий Бувалий
Повідомлень : 488 Репутація : 466 Дата реєстрації : 14.12.2017 Вік : 53 Звідки : Одесса