Другу фотографировал с монитора подделку и оригинал Надеюсь, на подделке видно пилу
Шикарные фото
Вы хоть скажите, это сарказм или действительно видно [smiley][Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Мне с телефона непонятно, как у вас отображается, а за комп я ещё очень не скоро сяду
Отправлено через Topic'it
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7046 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
xxtoyxx, мое участие в жизни форума накладывает на меня некоторые правила поведения и отношения к форумчанам. Да и сам по себе человек я добрый и не злобный. Поэтому без всякой задней мысли - фотографии действительно очень хорошие, я бы даже сказал лучшие из того, что ты выкладывал до этого.
xxtoyxx Постоялець
Повідомлень : 578 Репутація : 758 Дата реєстрації : 04.11.2017 Звідки : Нікополь
На жаль, у продажу багато підробок даних лез. І попасти на оригінал важко. Можна придбати 2 пачки Рапіри у різних магазинах, і розпакувавши - побачити відмінності у написах на самому лезі - менш чіткий шрифт, кривизна нанесення. Тому дані леза - як лотерея.
tagir.dn Бувалий
Повідомлень : 223 Репутація : 211 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 49 Звідки : Украина Донецк-Киев
Неплохие мягкие лезвия, пользую их в шаветке. Показали себя достойно. В отношении выбора лезвия придерживаюсь правила "золотой связки"- чем агрессивнее бритва, тем мягче должно быть лезвие, и наоборот. Исходя из того, что данное лезвие не самое острое :roll: , оно будет плохо брить именно в мягких станках. Ну, а если станок более современный, с регулируемой головкой- нужно использовать на более агрессивных позициях регулировки.
Олександр Тернавский Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1987 Репутація : 1379 Дата реєстрації : 09.02.2018 Вік : 63 Звідки : планета Земля - Мир
Лезвия, вроде бы старого выпуска. Получены в довесок от хорошего человека, за что благодарен. Бреют намного хуже теперешней продукции МТЛМ. Намног тупее, реально "тянут". Отсутствует внутренний конверт, проклейка. Если хороший человек соизволит сообщить адрес - оправлю в скорости по несколько пачек современных лезвий МТЛМ разных, которыми пользуюсь. Меня всем устраивают, за исключением "времени жизни". Сообщение прошу не расценивать, как сарказм.
Эти лезвия прекрасно себя ведут во всех Китайских станках, особенно мне понравились в голове от Yaqi Mellon-Cob просто шикарное бритьё, а в немцах они плохо работают также в слантах, в Faip вообще не бреют но зато в китайцах отлично, как говорится плохих лезвий не бывает нада просто подобрать станок и на оборот)))
KHSN Поставив вподобайку
user999 Бувалий
Повідомлень : 220 Репутація : 69 Дата реєстрації : 15.12.2018 Вік : 45 Звідки : Перша Столиця
Побрился сегодня RPL-кой, шикарные лезвия. Кто бы что ни говорил, а МТЛМ отличная продукция в отличии от P&G у которых бешено скачет качество продукции от "отлично" до "полнейший шлак".
KHSN Бувалий
Повідомлень : 308 Репутація : 9 Дата реєстрації : 14.10.2020 Вік : 59 Звідки : г.Херсон
Зашли и не плохо чисто,без раздражения. Голова 89, все остальное проразо зелёное. Раньше не было у торгашей в городе, сейчас есть вот и решил попробовать после пера и BIC
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7046 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Вітаю, друзі. Один добродій дав мені ці леза для проби. І от дійшла до них черга. Леза мені несподівано сподобались. Чому несподівано? Бо була деяка упередженість до них. Голять м'яко, не подразнюють шкіру і в той же час зрізають волос без додаткових зусиль. Ставив РПЛ у [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Тож, тим хто голиться шаветами, це лезо рекомендую.
trimmer, Олександр Тернавский, fill, vicbro та Kitten911 Поставили вподобайку
Prometheus поставив(ла) "Не подобається"
Alex Постоялець
Повідомлень : 545 Репутація : 193 Дата реєстрації : 09.02.2018 Звідки : Киев
Тож, тим хто голиться шаветами, це лезо рекомендую.
Ніколи не голився лезами РПЛ. Тим хто голиться, в тому числі шаветами, це лезо не рекомендую, як і будь яке лайно вироблене тварюками іменованими кацапами.
Владислав Саклаков та lightheadedness Поставили вподобайку
Prometheus Постоялець
Повідомлень : 518 Репутація : 265 Дата реєстрації : 13.11.2017 Вік : 49 Звідки : м.Станіслав. (м.Станіславів, м.Івано-Франківськ,Івано-Мєнтовськ, г.Ивано-Франковск, франік, місто)
Рапіра платінум хороші леза, досить агресивні, і прості сталь, мнякенькі, але в мене Рапір 8 видів: оригінали, підробки, і підробка на підробку). Перед бриттям рекомендую правити лезо об долоню, не буде ніяких подряпин. Кацапи, росіяни, мацкалі і тп. до лез не мають, ну ніякого відношення, це виробництво, чисто піндоське, ПроктерЕндГембл викупив завод в РФ, в 90х) Рапіра платінум добре працює в Меркур Прогресс, рази на 3-4. Стальна теж нормально, якщо оригінал, але на 1-2 рази.
Alex Постоялець
Повідомлень : 545 Репутація : 193 Дата реєстрації : 09.02.2018 Звідки : Киев
Рапіра платінум хороші леза, досить агресивні, і прості сталь, мнякенькі, але в мене Рапір 8 видів: оригінали, підробки, і підробка на підробку). Перед бриттям рекомендую правити лезо об долоню, не буде ніяких подряпин. Кацапи, росіяни, мацкалі і тп. до лез не мають, ну ніякого відношення, це виробництво, чисто піндоське, ПроктерЕндГембл викупив завод в РФ, в 90х) Рапіра платінум добре працює в Меркур Прогресс, рази на 3-4. Стальна теж нормально, якщо оригінал, але на 1-2 рази.
Проктер енд Гембл ніколи не купляв Мосточлегмаш. Це кацапське підприємство. Після агресії українці людьми їх не вважають, і можуть називати їх як завгодно. У кацапів словом, яким ти обізвав наших союзників американців, являється образливим і в Україні його використання недоречне. Мосточлегмаж платить податки в Раші і ракети, які летять на Кривий ріг, коли Руслан тестує їх лезо, виготовлені також на гроші виручені від продажу рапір.
Oleksii, fill, Владислав Саклаков, tasogare та lightheadedness Поставили вподобайку
Prometheus поставив(ла) "Не подобається"
Prometheus Постоялець
Повідомлень : 518 Репутація : 265 Дата реєстрації : 13.11.2017 Вік : 49 Звідки : м.Станіслав. (м.Станіславів, м.Івано-Франківськ,Івано-Мєнтовськ, г.Ивано-Франковск, франік, місто)
Проктер енд Гембл ніколи не купляв Мосточлегмаш. Це кацапське підприємство. Після агресії українці людьми їх не вважають, і можуть називати їх як завгодно. У кацапів словом, яким ти обізвав наших союзників американців, являється образливим і в Україні його використання недоречне. Мосточлегмаж платить податки в Раші і ракети, які летять на Кривий ріг, коли Руслан тестує їх лезо, виготовлені також на гроші виручені від продажу рапір.
Всё правильно вы говорите, но тогда давайте вспомним про реверсный российский природный газ из Словакии, сжиженный газ из Прибалтики, опять же российский. И контрабасный бензин из Беларуси. Всё это поставляется в Украину. Можем ещё вспомнить бывшего президента Украины Петю Порошка и его Рошен. И вот скажите мне, сколько из этих денег русня наклепала ракет? Я думаю Руслан, со своей пачкой рапиры, нервно курит в сторонке. Ещё можно сказать про самую популярную торговую площадку в мире AliExpress , на которой украинцы регулярно совершают покупки, а Китай, как нам известно, стратегический партнёр москвы.
Prometheus та egoist Поставили вподобайку
lightheadedness поставив(ла) "Не подобається"
Prometheus Постоялець
Піндос, означає пінгвін. Так їх прозвали мирні люди, за бомбардування Югославії. Мені Українцю, пінгвіни не друзі, не союзники, просто бандити, які наживаються на крові, на всіх, без винятку війнах. Тепер на цій війні, мільярди.
Пост пізніше витру. А то "лжепатрійоти" , бездумні, чи безумні, нервуються. А мовчати не буду, я не гой.
Будьте здраві.
Останній раз редагувалося: Prometheus (Пн 10 Лип 2023 - 21:55), всього регувалося 2 раз(-и)
Alex та tasogare поствили "Не подобається"
Alfed Бувалий
Повідомлень : 163 Репутація : 0 Дата реєстрації : 20.09.2021 Звідки : Ужгород
„Дайте мне средства массовой информации, и я из любого народа сделаю стадо свиней“ — Йозеф Геббельс