Що я можу сказати... ТАКОГО я ще не бачив ніколи від слова "зовсім" - в станку Fatip Piccolo ці леза взагалі та зовсім не голять! Тобто, мило з морди знімає, а по щетині просто ковзає, але не те що не голить - навіть не зачіплюються за волоски!
Олександр Lutsk Поставив вподобайку
турист Бувалий
Лезвия отличные, их только ленивый не подделывает. Во всех моих станках идут. Идут отлично, даже в дорогущем Rockwell 6S. Хотя, как вариант, некоторые станки, с лезвием Рапира, не женятся.
BPK, egoist та Мальцев Сергей Поставили вподобайку
Minelay Частий гість
Повідомлень : 71 Репутація : 26 Дата реєстрації : 05.11.2017 Вік : 39 Звідки : Харьков
Murkatavr, у меня так же лезвия "рапира платинум" не работают в станке Джилет Руби. Они в этом станке ничто не цепляют, их там "нет" :evil: . А в бабочке Разорок превосходно мягко бреют - парадокс. :roll:
BPK та egoist Поставили вподобайку
Mikola Бувалий
Повідомлень : 203 Репутація : 525 Дата реєстрації : 09.02.2018 Вік : 51
Не похоже что-то на настоящую Рапиру. У меня в Fatip Piccolo самые лучше лезвия их "братья" - Рапира Шведская Суперсталь. Никакое другое лезвие так комфортно не бреет в этом станке. Может фото пачки и самих лезвий разместите?
BPK Поставив вподобайку
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1326 Репутація : 939 Дата реєстрації : 20.11.2017 Звідки : Львів
Що я можу сказати... ТАКОГО я ще не бачив ніколи від слова "зовсім" - в станку Fatip Piccolo ці леза взагалі та зовсім не голять! Тобто, мило з морди знімає, а по щетині просто ковзає, але не те що не голить - навіть не зачіплюються за волоски!
Не користувався Fatip Piccolo, але ось перелік станків з яких ці леза виймалися в перші хвилини гоління і викидалися в смітник: Baili BT171/191, Yintal Bronze, Merkur 34C HD, Muhle R89, Above The Tie M1, Rockwell Razors 6S(1, 2, 3 плити з 4 правда починали працювати). В агресивніших станках як Blackbird, Rockwell Razors 6S (4, 5, 6 плита) чи RazoRock Wunderbar вони працюють, даючи мяке та комфортне гоління але нічого особливого, такого ефекту можна досягти з десятком лез. Леза "Рапіра Платінум Люкс" мають ще одну біду і то немалу - навіть в одній пачці можуть бути леза різної якості, а про блок я взагалі мовчу. І це не повязано з тим що ці леза підробляють, просто на мою думку завод московський "мосточлегмаш", який їх випускає, банально продукує брак.
Олександр Lutsk Поставив вподобайку
Mikola Бувалий
но десяток других лезвий не будут иметь такой низкой цены. Дешевле Рапиры я пока ничего не видел. И всего за 4,5$ я смог сделать запас лезвия на 2,5 - 3 года бритья.
egoist Поставив вподобайку
Murkatavr Бувалий
Повідомлень : 160 Репутація : 88 Дата реєстрації : 16.01.2018 Вік : 52 Звідки : Київ
Не вийде - віддав тестю для "господарських" потреб, а якщо він щось на горище уносить, то навіть з пошуковим собакою не знайдеш )) Але з того що пам'ятаю - подвійний конвертик, внутрішній без клею.
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
но десяток других лезвий не будут иметь такой низкой цены. Дешевле Рапиры я пока ничего не видел. И всего за 4,5$ я смог сделать запас лезвия на 2,5 - 3 года бритья.
Тут я повністю згідний з Вами :D Ціна робить чудо :twisted: Хоч я віддав перевагу Санкт-Петербургу і відповідно лезам "Спутник" :D
Mikola Бувалий
Не вийде - віддав тестю для "господарських" потреб, а якщо він щось на горище уносить, то навіть з пошуковим собакою не знайдеш )) Але з того що пам'ятаю - подвійний конвертик, внутрішній без клею.
Все лезвия Рапира идут с хорошим количеством клея. Прямо 2 больших пятна. Сами производители говорят, что их сильно подделывают, особенно в Афганистане. Вот здесь есть статья, про экскурсию по заводу и беседы с руководством. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] В послесловии про подделки написано.
Murkatavr Бувалий
Повідомлень : 160 Репутація : 88 Дата реєстрації : 16.01.2018 Вік : 52 Звідки : Київ
Дешевле Рапиры я пока ничего не видел. И всего за 4,5$ я смог сделать запас лезвия на 2,5 - 3 года бритья.
Панове, нічого особистого, але скажіть мені - ми купляємо станки за (відносно) немаленькі гроші для того, щоб отримати насолоду та ефективне гоління... і пхаємо в них дешеві леза. Ну це як купити дизельний Лєксус і заправляти в нього соляру з колгоспного трактора! Я ще на пробу Спутнік візьму, але Gillette Rubie поки що і за ціною, і комфортом, і за якістю у мене на першому місці.
Останній раз редагувалося: Murkatavr (Пн 19 Лют 2018 - 11:01), всього регувалося 1 раз(-и)
Murkatavr Бувалий
Дешевле Рапиры я пока ничего не видел. И всего за 4,5$ я смог сделать запас лезвия на 2,5 - 3 года бритья.
Панове, нічого особистого, але скажіть мені - ми купляємо станки за (відносно) немаленькі гроші для того, щоб отримати насолоду та ефективне гоління... і пхаємо в них дешеві леза. Ну це як купити дизельний Лєксус і заправляти в нього соляру з колгоспного трактора! Я ще на пробу Спутнік візьму, але Gillrttr Rubie Поки що і за ціною, і комфортом, і за якістю у мене на першому місці.
От це правильно :D :D :D Важко наекономити на лезах на лексус :D :D :D Лексус дизельний - це який :?:
Mikola Бувалий
Панове, нічого особистого, але скажіть мені - ми купляємо станки за (відносно) немаленькі гроші для того, щоб отримати насолоду та ефективне гоління... і пхаємо в них дешеві леза. Ну це як купити дизельний Лєксус і заправляти в нього соляру з колгоспного трактора! Я ще на пробу Спутнік візьму, але Gillette Rubie поки що і за ціною, і комфортом, і за якістю у мене на першому місці.
Самое интересное в этой ситуации это то, что я имею больше 20 видов различных лезвий. Но для меня самое комфортное и чистое бритьё как раз с Рапирой. Вот и сделал сразу себе большой запас.
egoist та Мальцев Сергей Поставили вподобайку
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Все лезвия Рапира идут с хорошим количеством клея. Прямо 2 больших пятна.
Отже, підробка!
Не факт купляв ці леза в Польщі, підробка виключена на 100% заказують на пряму з заводу, в одній пачці попадалися і з клеєм і без клея, якість підгулює :D
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Самое интересное в этой ситуации это то, что я имею больше 20 видов различных лезвий. Но для меня самое комфортное и чистое бритьё как раз с Рапирой. Вот и сделал сразу себе большой запас.
А можете уточнити в якому станку так себе проявила рапіра?
Mikola Бувалий
Все лезвия Рапира идут с хорошим количеством клея. Прямо 2 больших пятна.
Отже, підробка!
Не факт купляв ці леза в Польщі, підробка виключена на 100% заказують на пряму з заводу, в одній пачці попадалися і з клеєм і без клея, якість підгулює :D
В этом случае руководство завода просит писать им. Были случай приобретения брака у них. Меняли и отправляли человеку нормальные.
Mikola Бувалий
А можете уточнити в якому станку так себе проявила рапіра?
Я выше писал. Fatip Piccolo
Согласен так же и с тем, что в мягких станках она не заходит.
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
О перепрошую неуважний :oops: Fatip Piccolo для мене це як заповітна мрія, завжди хочу спробувати а купляю щось інше :D Але судячи з Вашого досвіду та досвіду Murkatavr, який повністю протилежний, потрібно пришвидшити створення розділу звязка станок/лезо :bounce:
турист Бувалий
На фото тупі леза по 5 гривень, мають 4 точки клею лише з одного боку, де надпис латинськими літерами. На різальній кромці видно перехід, тобто є 2 кути заточки (або імітація заточки).
Почти год у меня в поюзе была связка РПЛ и Пиколло - полет нормальный. Потом появились хотелки и понеслась))
savole Новачок
Повідомлень : 11 Репутація : 5 Дата реєстрації : 09.12.2017 Вік : 27 Звідки : Lviv
Мой опыт использования лезвий Рапира Платинум Люкс с бритвами Muehle R41 и R89 показал лезвия достаточно с хорошей стороны, в R41 бреет чисто и комфортно и не дергает волосы как лезвия Dorco Platinum ST300, в R89 показали себя немного мягче. Покупал за 8 грн через интернет 4 пачки оказались подделкой, потом родственник подогнал упаковку на 100 лезвий оригинальных, вот и они себя показали в полной красе. В общем за свою цену бреют чисто и комфортно, конечно не во всех станках судя по многочисленным отзывах, но многое еще зависит от щетины и кожи.
BPK Поставив вподобайку
турист Бувалий
savole , чи відрізняється зовнішній вигляд Ваших лез від тих, які є на фото 20.02.2018 ?
Так відрізняється, якістю самого нанесення надпису на лезі, підробка менш гостра, під час бриття ледь збриває волосся на лиці, також багато клею на самому лезі, якість самої упаковки також відрізняється у гіршу сторону у підробленого виробу.
xxtoyxx Постоялець
Повідомлень : 578 Репутація : 758 Дата реєстрації : 04.11.2017 Звідки : Нікополь