Повідомлень : 28 Репутація : 2 Дата реєстрації : 24.01.2021 Вік : 33 Звідки : Львів
Тема: Lord Platinum Чт 18 Лют 2021 - 11:31
Не знайшов на форумі повідомлень по цим лезам, тому вирішив написати про них. Брав їх на пробу в manclub. Леза добре запаковані і мінімально приклеєні до конверта. Упаковка з виглядом шаблі на передньому плані всіляко натякає на колишню співпрацю з компанією Wilkinson Sword. Власне по цій причині я і взяв ці леза на пробу бо якщо вірити інформації в інтернеті, то на заводі в Александрії(Єгипет) досі стоїть обладнання від Wilkinson Sword. Випробувати я їх вирішив в Edwin Jagger IVPSR простіше кажучи у 89 голові. Мені леза одразу здалися гострими що порадувало, тому як з моєю жорсткою щетиною вони справились без проблем. По гостроті я їх порівняв би з Polsilver і десь вони мені здалися ближче до Feather. Після гоління все таки отримав подразнення, але списав це на мороз тому як прийшов з вулиці, можливо ще причина в товщині леза вони трішки товще інших лез якими я користувався. Після гоління вже звернув увагу що на тильній стороні упаковки зазначено Med. thickness тобто медична товщина. Леза якісні і є достойним варіантом для тих хто шукає гостроту в лезах тим паче за таку ціну як 26 грн.(скільки я заплатив). Думаю на 2 гоління їх точно має вистачити, мені вони здавалися гострими і після 3-го проходу.
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Тема: Re: Lord Platinum Чт 18 Лют 2021 - 12:54
Что-то мне подсказывает, что эти лезвия должны быть похожи на Shark Platinum :scratch:
serhii Новачок
Повідомлень : 28 Репутація : 2 Дата реєстрації : 24.01.2021 Вік : 33 Звідки : Львів
Тема: Re: Lord Platinum Чт 18 Лют 2021 - 13:05
Саша Кавун пише:
Что-то мне подсказывает, что эти лезвия должны быть похожи на Shark Platinum :scratch:
Я просто Shark Platinum не пробував, але мені щось теж підсказує що це можуть бути ті самі леза тільки в різних упаковках. Спробую їх на другий сеанс, тоді вже точно матиму враження.
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1022 Репутація : 4 Дата реєстрації : 01.02.2022 Звідки : Київ
Тема: Re: Lord Platinum Сб 15 Жовт 2022 - 9:30
Lord Platinum гарні як мінімум у "рідних" же верстатах від Lord та радянському (українському, м. Северодонецьк) верстаті-метелику "Мерідіан". Більше ніде не встиг випробувати.
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2628 Репутація : 531 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 55 Звідки : Київ
Тема: Re: Lord Platinum Сб 15 Жовт 2022 - 12:45
CNPOMAHELL пише:
верстаті-метелику
Хотів би трошки поправити: якщо говоримо про бритву, то слід говорити "станок". Бо верстат - то трохи інше.
CNPOMAHELL Поставив вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Lord Platinum Сб 15 Жовт 2022 - 17:34
fill пише:
CNPOMAHELL пише:
верстаті-метелику
Хотів би трошки поправити: якщо говоримо про бритву, то слід говорити "станок". Бо верстат - то трохи інше.
Та хто його знає як то воно правильно? Треба інструкція українською де то буде явно написане. Та й то, якщо воно часів совка, то близько 2000х дуже багато міняли у правописі. Багато чого, що вважалось правильним - тепер неправильне. А сучасні інструкції пишуть ті ще грамотЄї. :study:
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2628 Репутація : 531 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 55 Звідки : Київ
Тема: Re: Lord Platinum Сб 15 Жовт 2022 - 18:15
CNPOMAHELL пише:
fill пише:
CNPOMAHELL пише:
верстаті-метелику
Та хто його знає як то воно правильно? Треба інструкція українською де то буде явно написане. Та й то, якщо воно часів совка, то близько 2000х дуже багато міняли у правописі. Багато чого, що вважалось правильним - тепер неправильне. А сучасні інструкції пишуть ті ще грамотЄї. :study:
Та не варто ускладнювати. Просто повір :-)
Зрештою, можна поглянути у словнику чи навіть на Вікі - там, на диво, правильно написали
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Lord Platinum Сб 15 Жовт 2022 - 19:26
fill пише:
CNPOMAHELL пише:
fill пише:
CNPOMAHELL пише:
верстаті-метелику
Та не варто ускладнювати. Просто повір :-)
Зрештою, можна поглянути у словнику чи навіть на Вікі - там, на диво, правильно написали
Тема: Re: Lord Platinum Нд 16 Жовт 2022 - 13:20
Так, можна і просто бритвою називати, без питань. Але загалом не раджу беззаперечно довіряти гугл-перекладачу - він сильно недосконалий, часто робить недолугі переклади.
РустВр, CNPOMAHELL та Caonima Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Lord Platinum Ср 26 Жовт 2022 - 23:24
fill пише:
Так, можна і просто бритвою називати, без питань. Але загалом не раджу беззаперечно довіряти гугл-перекладачу - він сильно недосконалий, часто робить недолугі переклади.
Звичайно. Я просто знаю тех, хто у свій час робив "словник" перевірки правопису для MS Office. То були тодішні студенти універу ім. Шевченка. Тому не здивуюся, якщо даний перекладач робився по схожому принципу.
fill та Yura_ Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
Повідомлень : 332 Репутація : 5 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов
Тема: Re: Lord Platinum Вт 2 Січ 2024 - 17:59
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання][Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Використовував ці два леза майже одночасно, тому можу з впевненістью сказати, що вони відрізняються. Shark Platinum - більш гостре і більш агресивне лезо. Відчувається десь на другій позиції Qshave, а Lord Platinum - на третій. Проте Lord Platinum, голить навіть чистіше і тримається довше. Десь до чотирьох разів, на відміну від трьох голінь з Shark Platinum! Оба леза залишають невелике почервоніння на шиї, i судячи з відгукiв не тільки в мене. Відповідно від Shark Platinum це почервоніння трохи більше.)
Цікаво було б порівняти ці леза з іншими Лордами з платиновим покриттям. На К.Т.Г. продаються в зеленій картонній упаковці Lord New Platinum та в пластиковій коробці з чорною етикеткою Lord Platinum Diamond Edge!