Не втримався, і замовив таки голову на 11.11 Якщо буде час - були б вдячні за відгук [Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити посилання].
razorsedge, Aklex и Алексей V поставили лайк
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Сообщения : 1515 Репутация : 1074 Дата регистрации : 19.02.2018
Razor: RazoRock BBS SS + RazoRock Super Knurl handle Blade: Gillette NACET Brush: Yaqi Purple Haze Shaving Soap: Fine Green Vetiver After shave: RazoRock BLUE BARBERSHOP After Shaving Splash
[Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити посилання]
Моя Цірюльня, Дмитрий, tufag-3, Mikola, Олександр Тернавский, Юрий, kudesnikRu и поставили лайк
Peshek Бувалий
Сообщения : 342 Репутация : 399 Дата регистрации : 03.07.2018 Откуда : м. Івано-Франківськ (м. Станиславів)
SOTD 15.11.2020 Razor: Head - HomeLikeShaving "СТАРТ" GAP 1.18, Handle - Parker Brush: OMEGA 11573 Blade: BIC Stainless Blade Shaving soap: PRORASO After shave fluid: Florena MEN Sensitive [Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити посилання]
Моя Цірюльня, Дмитрий, Mikola, Олександр Тернавский, Саша Кавун, kudesnikRu, Сергій Акулов и поставили лайк
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
SOTD 15.11.2020 Razor: Head - HomeLikeShaving "СТАРТ" GAP 1.18, Handle - Parker Brush: OMEGA 11573 Blade: BIC Stainless Blade Shaving soap: PRORASO After shave fluid: Florena MEN Sensitive [Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити посилання]
Ух, ты! Флорена! Она без спирта?
Моя Цірюльня, Mikola и Vitgor поставили лайк
Peshek Бувалий
Сообщения : 342 Репутация : 399 Дата регистрации : 03.07.2018 Откуда : м. Івано-Франківськ (м. Станиславів)
М'якість Tech, ефективність Old. Дуже приємні відчуття на шкірі, але насправді бритва легко і невимушено білує до дерми, слід бути обережним. Мені в цілому дуже сподобалося, хочу потестити з різними лезами та на різному софтварі.
tufag-3, razorsedge и Сергій Акулов поставили лайк
Prometheus Бувалий
Сообщения : 341 Репутация : 254 Дата регистрации : 13.11.2017 Возраст : 47 Откуда : м.Станіслав. (м. Станіславів, м,Івано-Франківськ, м.Івано-Мєнтовськ, г,Ивано-Франковск, франік, місто)
Напевно ще не достатньо вражень для окремої теми . Перші емоції вже є. І плюси і мініси в цьому станку для мене очевидні. Із плюсів якість виконання, комфортне, ефективне гоління,не на автоматі, з характером бритва. З мінусів-ручка(могла б бути і кращою), піновідведення теж бажає крашого рівня. Поки насолоджуюсь новизною
Дмитрий, razorsedge, Сергій Акулов и vates поставили лайк
Дмитрий Бувалий
Сообщения : 396 Репутация : 465 Дата регистрации : 14.12.2017 Возраст : 51 Откуда : Одесса
Razor: RazoRock BBS SS + RazoRock Super Knurl handle Blade: Gillette NACET Brush: Yaqi Purple Haze Shaving Soap: Fine Green Vetiver After shave: RazoRock BLUE BARBERSHOP After Shaving Splash
[Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити посилання]
А как Green Vetiver по запаху? Приятней Sandal Absolut? Хочу взять одно из них. Для меня — запах красного Proraso — очень и очень.
Моя Цірюльня, Mikola, Алексей V и Віталіk поставили лайк
Kozachok Бувалий
Сообщения : 350 Репутация : 71 Дата регистрации : 27.06.2020 Возраст : 26 Откуда : Kyiv
А как Green Vetiver по запаху? Приятней Sandal Absolut? Хочу взять одно из них. Для меня — запах красного Proraso — очень и очень.
[Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити посилання]. У меня на постоянной основе Сандаловое. Прорасо красное тоже нравилось, но Файн гораздо более приятный Сандал. Ветивер сладковат.
Kozachok поставил(а) лайк
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень