Не втримався, і замовив таки голову на 11.11 :) Якщо буде час - були б вдячні за відгук [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання].
razorsedge, Aklex та Алексей V Поставили вподобайку
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Razor: RazoRock BBS SS + RazoRock Super Knurl handle Blade: Gillette NACET Brush: Yaqi Purple Haze Shaving Soap: Fine Green Vetiver After shave: RazoRock BLUE BARBERSHOP After Shaving Splash
SOTD 15.11.2020 Razor: Head - HomeLikeShaving "СТАРТ" GAP 1.18, Handle - Parker Brush: OMEGA 11573 Blade: BIC Stainless Blade Shaving soap: PRORASO After shave fluid: Florena MEN Sensitive [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Моя Цірюльня, Дмитрий, Mikola, Олександр Тернавский, Саша Кавун, kudesnikRu, Акулов і Поставили вподобайку
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
SOTD 15.11.2020 Razor: Head - HomeLikeShaving "СТАРТ" GAP 1.18, Handle - Parker Brush: OMEGA 11573 Blade: BIC Stainless Blade Shaving soap: PRORASO After shave fluid: Florena MEN Sensitive [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ух, ты! Флорена! Она без спирта?
Моя Цірюльня, Mikola та Vitgor Поставили вподобайку
Peshek Бувалий
Повідомлень : 375 Репутація : 401 Дата реєстрації : 03.07.2018 Звідки : м. Івано-Франківськ (м. Станиславів)
М'якість Tech, ефективність Old. Дуже приємні відчуття на шкірі, але насправді бритва легко і невимушено білує до дерми, слід бути обережним. Мені в цілому дуже сподобалося, хочу потестити з різними лезами та на різному софтварі.
tufag-3, razorsedge та Акулов Поставили вподобайку
Prometheus Постоялець
Повідомлень : 518 Репутація : 265 Дата реєстрації : 13.11.2017 Вік : 49 Звідки : м.Станіслав. (м.Станіславів, м.Івано-Франківськ,Івано-Мєнтовськ, г.Ивано-Франковск, франік, місто)
Напевно ще не достатньо вражень для окремої теми :). Перші емоції вже є. І плюси і мініси в цьому станку для мене очевидні. Із плюсів якість виконання, комфортне, ефективне гоління,не на автоматі, з характером бритва. З мінусів-ручка(могла б бути і кращою), піновідведення теж бажає крашого рівня. Поки насолоджуюсь новизною :)
Дмитрий, razorsedge, Акулов та vates Поставили вподобайку
Дмитрий Бувалий
Повідомлень : 488 Репутація : 466 Дата реєстрації : 14.12.2017 Вік : 53 Звідки : Одесса
Razor: RazoRock BBS SS + RazoRock Super Knurl handle Blade: Gillette NACET Brush: Yaqi Purple Haze Shaving Soap: Fine Green Vetiver After shave: RazoRock BLUE BARBERSHOP After Shaving Splash
А как Green Vetiver по запаху? Приятней Sandal Absolut? Хочу взять одно из них. Для меня — запах красного Proraso — очень и очень.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]. У меня на постоянной основе Сандаловое. Прорасо красное тоже нравилось, но Файн гораздо более приятный Сандал. Ветивер сладковат.
2046 Поставив вподобайку
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень