ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ

ОРКИ, ЙДІТЬ СЛІДОМ ЗА СВОЇМ РОСІЙСЬКИМ КОРАБЛЕМ! ФОРУМ ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ КЛАСИЧНОГО ВОЛОГОГО ГОЛІННЯ

ФорумФорум  ПорталПортал  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

НА ФОРУМІ ПРОВОДИТЬСЯ КОНКУРС "КРАЩИЙ SOTD МІСЯЦЯ" ПІД ПАТРОНАТОМ ІНТЕРНЕТ МАГАЗИНУ - BRITVAMAG

НА ФОРУМІ ПРОВОДИТЬСЯ КОНКУРС "КРАЩИЙ ОГЛЯД МІСЯЦЯ" ПІД ПАТРОНАТОМ ІНТЕРНЕТ МАГАЗИНУ - MANCLUB

Крем для гоління Proraso "синя" лінія

Перейти донизу 
+12
Ruslan
Феникс
brawl
trimmer
Изотовец
Budget Shave
BigRedCat
Сергій (Вінниця)
Oleksii
Prometheus
Driller
Murkatavr
16 користувачів
Перейти до сторінки : Попередній  1, 2
АвторПовідомлення
Prometheus
Постоялець
Постоялець
Prometheus

Репутація : 265
Дата реєстрації : 13.11.2017
Вік : 48
Звідки : м.Станіслав. (м.Станіславів, м.Івано-Франківськ,Івано-Мєнтовськ, г.Ивано-Франковск, франік, місто)

Крем для гоління Proraso "синя" лінія - Сторінка 2 Empty
ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso "синя" лінія   Крем для гоління Proraso "синя" лінія - Сторінка 2 EmptyСр 30 Січ 2019 - 19:09

Подделка, выбрось.
Повернутися до початку Перейти донизу
Изотовец
Модератор
Модератор
Изотовец

1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.

Репутація : 520
Дата реєстрації : 14.04.2018

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso "синя" лінія   Крем для гоління Proraso "синя" лінія - Сторінка 2 EmptyСр 30 Січ 2019 - 19:24

Prometheus пише:
Подделка, выбрось.
Так переверни свою "неподделку", сфоткай обратную сторону. В чем проблема то? lol
trimmer
Живе тут
Живе тут
trimmer

1000 повідомлень

Репутація : 275
Дата реєстрації : 02.12.2017

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso "синя" лінія   Крем для гоління Proraso "синя" лінія - Сторінка 2 EmptyСр 30 Січ 2019 - 23:37

У меня есть крем прорасо красный новый дизайн - две надписи что на тюбике что на коробке shaving cream и sapone da barba.
 Какая нах..н подделка. Такого еще наверное никто не слышал - подделка на прорасо :0001:

all75 Поставив вподобайку

Prometheus
Постоялець
Постоялець
Prometheus

Звідки : м.Станіслав. (м.Станіславів, м.Івано-Франківськ,Івано-Мєнтовськ, г.Ивано-Франковск, франік, місто)

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso "синя" лінія   Крем для гоління Proraso "синя" лінія - Сторінка 2 EmptyЧт 31 Січ 2019 - 0:25

trimmer пише:
У меня есть крем прорасо красный новый дизайн - две надписи что на тюбике что на коробке shaving cream и sapone da barba.
 Какая нах..н подделка. Такого еще наверное никто не слышал - подделка на прорасо :0001:
 Да присосалось нависающее какое то ***** малолетнее. Решил что если модератор, то пуп земли. Нет желания общаться , и не обязан. И пальцем не пошевелю. Не знаю его,  знать не хочу. Модератор, пэрэц, а боится реальное фото поставить, и обозваться. Культурно посылаю в **** не доходит. Пусть фирму Прорасо достает своим бредом. И не блокируется такое...или не знаю как.

Я при своем мнении остаюсь...хорошее мыло для бритья в металлическом тюбике. И на понятном языке на тюбике написано SAPONE DA BARBA-МЫЛО ДЛЯ БРИТЬЯ.  Приятно, что у Вас хорошее чуство юмора)

Останній раз редагувалося: Prometheus (Чт 31 Січ 2019 - 0:45), всього регувалося 1 раз(-и)

all75 поставив(ла) "Не подобається"

Изотовец
Модератор
Модератор
Изотовец

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso "синя" лінія   Крем для гоління Proraso "синя" лінія - Сторінка 2 EmptyЧт 31 Січ 2019 - 0:32

Настоятельно рекомендую ознакомиться с пунктами №4 и №11.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]

Prometheus
Постоялець
Постоялець
Prometheus

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso "синя" лінія   Крем для гоління Proraso "синя" лінія - Сторінка 2 EmptyЧт 31 Січ 2019 - 0:46

ОТСТАНЬ ОТ МЕНЯ ПО ХОРОШЕМУ! Мне ты сто лет не нужен! Не позорь Горловку.
Гость
Гість
Anonymous

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso "синя" лінія   Крем для гоління Proraso "синя" лінія - Сторінка 2 EmptyЧт 31 Січ 2019 - 0:58

Все больше убеждаюсь что с администрацией сайта что то не то, то банят, то достают кого-то !
В разделе настроение нужно указать; "хочу кого-то подостовать)

Отправлено через Topic'it
trimmer
Живе тут
Живе тут
trimmer

1000 повідомлень

Репутація : 275
Дата реєстрації : 02.12.2017

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso "синя" лінія   Крем для гоління Proraso "синя" лінія - Сторінка 2 EmptyЧт 31 Січ 2019 - 8:21

Господа !!! Спокойствие, только спокойствие.
Во всем виноваты эти итальянские извращенцы  :twisted:   - на креме Proraso с одной стороны тюбика и коробки они пишут что это мыло, с другой стороны написано что это уже крем.
На мыле Cella 150 мл пишут что это крем а Cella 1000 мл это уже крем-мыло.
😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕
Насчет администрации НЕ преувеличивайте, к жителям форума очень лояльное отношение.
Кто сомневается, идите на MyShave и предъявите что-нибудь админам - прав ты или нет, концовка одна - бан пожизненный.
За оффтоп !!! - пять дней отдыха !!! - нормальная ситуация.

brawl
Постоялець
Постоялець
brawl

Репутація : 532
Дата реєстрації : 30.04.2018

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso "синя" лінія   Крем для гоління Proraso "синя" лінія - Сторінка 2 EmptyЧт 31 Січ 2019 - 8:58

С администрацией что-то не так? Этот Prometheus, сам первый запостил дезинформацию, а когда ему вежливо указали на ошибку, начал в свойственной ему хамской манере " отстань от меня, я всегда прав."

Автор цього повідомлення на даний час заблокований на форумі - Переглянути повідомлення
Изотовец
Модератор
Модератор
Изотовец

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso "синя" лінія   Крем для гоління Proraso "синя" лінія - Сторінка 2 EmptyЧт 31 Січ 2019 - 14:56

Феникс пише:
Dima V
согласен. И подчистите всё непотребство на этой странице, что ли- зайдет новичок на неё и обалдеет от фантастического срача, имидж форума ведь страдает... Сильно смахивает на сведение личных счетов под вывеской бритвенных разногласий, такими вещами надо в личной переписке заниматься(
Я подчищать ничего не буду, если Руслан или Стас посчитают нужным, то удалят. А то потом будут как обычно вопросы по поводу адекватности администрации, хотя тому же пользователю саша1Й я вчера в личке с час объяснял, по какой причине был забанен один из его аккаунтов, хотя я его не банил, и у меня даже возможности такой нет.
Ruslan
Admin
Ruslan

1000 повідомлень

Репутація : 2753
Дата реєстрації : 06.11.2017
Вік : 51

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso "синя" лінія   Крем для гоління Proraso "синя" лінія - Сторінка 2 EmptyЧт 31 Січ 2019 - 17:09

Парни, давайте прекратим эту немного далеко зашедшую полемику. В благостную атмосферу Форума внесена некоторая нервозность. Очищаем Карму. Уважаем товарища по Форуму.

Акулов та DismontDeSire Поставили вподобайку

Ruslan
Admin
Ruslan

1000 повідомлень

Репутація : 2753
Дата реєстрації : 06.11.2017
Вік : 51

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso "синя" лінія   Крем для гоління Proraso "синя" лінія - Сторінка 2 EmptyПт 1 Лют 2019 - 13:11

саша1Й пише:
Все больше убеждаюсь что с администрацией сайта что то не то, то банят, то достают кого-то !
В разделе настроение нужно указать; "хочу кого-то подостовать)
Саша, если уж тебе лень почитать правила Форума, которые одинаковы для всех, то я тебе тут выложу кусочек из правил. Почитай, пожалуйста.

5. Форум является постмодерируемым, т.е. добавление сообщений происходит сразу, а их модерирование потом. За порядком на форуме следит администрация форума: модераторы и администраторы. Модератор - пользователь форума с расширенными полномочиями. Модератор следит за порядком на форуме; за соблюдением правил форума и его разделов; а также, по возможности, помогает другим пользователям. Модератор избирается из числа пользователей по собственному усмотрению администраторов и лишается своих прав только по решению администраторов.  Администратор — пользователь, обладающими всеми правами на форуме.  Строго запрещено публичное обсуждение действий модераторов. Действия модераторов обсуждается в приватных сообщениях или посредством других видов связи. Последнее слово в любых спорах между пользователем и модератором остается за администраторами. Действия администратора обсуждению не подлежат.

Акулов Поставив вподобайку

Олександр Lutsk
Постоялець
Постоялець
Олександр Lutsk

Репутація : 101
Дата реєстрації : 14.12.2019
Вік : 50

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso "синя" лінія   Крем для гоління Proraso "синя" лінія - Сторінка 2 EmptyПт 17 Черв 2022 - 7:50

Спробував сьогодні даний крем. Ментол відчувається мені нормально. Не перебор, а якраз в міру. Приємний, ненав'язливий запах. Мені почулись лісові ягоди. Піна хороша. Класний крем як на перше враження.

Andrewt, razorblade1989, staseg, DismontDeSire, Янеж, Kody, Александр 7676 та all75 Поставили вподобайку

vsx
Частий гість
Частий гість
vsx

Репутація : 3
Дата реєстрації : 28.02.2021
Вік : 36

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso "синя" лінія   Крем для гоління Proraso "синя" лінія - Сторінка 2 EmptyПт 15 Лип 2022 - 11:11

К сожалению не успел попользоваться этим кремом когда он был в продаже. Вот уже несколько месяцев бреюсь новой версией с алоэ и он мне по запаху вообще не заходит. Думаю может попробовать новую линию ту что в 100 гр тюбиках. Но если она по ттх такая же, то не стоит.

razorblade1989 Поставив вподобайку

Антонио Десперадо
Новачок
Новачок
Антонио Десперадо

Репутація : 0
Дата реєстрації : 13.10.2022

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso "синя" лінія   Крем для гоління Proraso "синя" лінія - Сторінка 2 EmptyСб 17 Груд 2022 - 21:07

Изотовец пише:
Prometheus пише:
Дочитался внимательней. Вообще то не крем, а мыло для бритья в тюбике. Не крема, а сапоне-мыло!
А Shaving Cream тогда тоже мыло?
Sapone это и есть мыло по итальянски

Prometheus
Постоялець
Постоялець
Prometheus

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso "синя" лінія   Крем для гоління Proraso "синя" лінія - Сторінка 2 EmptyНд 18 Груд 2022 - 12:43

Все что мылится, и пенится, и скользит...все чем можно побриться...Мыло!) В командировках, я только смальцем не брился)

WetShaver
Бувалий
Бувалий
WetShaver

Репутація : 4
Дата реєстрації : 10.12.2017

ПовідомленняТема: Re: Крем для гоління Proraso "синя" лінія   Крем для гоління Proraso "синя" лінія - Сторінка 2 EmptyВт 3 Жовт 2023 - 20:14

Ось і я спробував крем д.б. Proraso Blue, завдяки камрадам [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] і [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] за що їм велике спасибі. Про сам крем скажу тільки хороше, тому що для мене це, мабуть, найкращий засіб для гоління з ментолом. Ментол в інших засобах або сильно охолоджує, або знижує чутливість, або пече, щипає, коли жарко. А після гоління ще й сальні залози сходять з "розуму".) Видають збільшену порцію шкірного жиру. З цим же кремом все добре. Піна збивається швидко та досить легко. Пишна та щільна. Витрата невелика. Ковзання відмінне і залишкове ковзання теж є. Захист шкіри хороший. На шкірі відчувається лише легкий холодок. Після гоління шкіру не сушить, не стягує. Аромат приємний хоч і не вау.), середньої інтенсивності. Свіжий та зелений. Мені нагадує суміш соку алое, морської солі та водоростей. Загалом крем дуже хороший, гідний.

fill, stanislav-q, Kitten911, all75 та tasogare Поставили вподобайку

Крем для гоління Proraso "синя" лінія
Повернутися до початку 
Сторінка 2 з 2Перейти до сторінки : Попередній  1, 2
 Схожі теми
-
» Крем для гоління Proraso, "біла" лінія
» Крем для гоління Florena Men
» Крем для гоління MAY for Men Extra Sensitive
» Крем для бритья Proraso - Cypress & Vetyver
» Крем для гоління MAN KEY.

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ :: НАВКОЛО-ГОЛЯРСЬКА КОСМЕТИКА :: Засоби для гоління-
Перейти до: