А так хотілось полюбити це мило. Я люблю натуральне, запах мені подобається і ковзанні найкраще. Та й взагалі шикарне, крім 2х але в мене - піну дуже пухнаста і жиденька і воно неймовірно сушить шкіру. Я ще ніколи не мав нічого подібного з іншими милами - відчуття, що хазяйським милом побрився. Одразу після гоління дуже стягнута шкіра
Ruslan та РустВр Поставили вподобайку
supernova Бувалий
Повідомлень : 104 Репутація : 2 Дата реєстрації : 03.08.2021 Звідки : Луцьк
До речі про склад - я наче гуглив інгредієнти цього мила і порівнював із темою на нашому форумі - в цього мила наче все ок. Тут є в складі лише parfum, що трохи насторожує, бо не зрозуміло чи fragrance чи essential oils. Хтось розбирається в інгредієнтах, чи я нічого не пропустив з небезпечного, і що мається на увазі під parfum?
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1731 Репутація : 129 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 46 Звідки : Ukraine, Dnipro
Мило Mitchell’s сподобалось в голінні. Набрав змоченим і струшеним синтетичним помазком мило з банки за 15 обертів, це досить швидко. Піну взбив на обличчі трохи змочуючи кінчик помазка в воду. Піна жирна, добротна, з гарним ковзанням та захистом шкіри. Мило на 5 із 5 балів, як на мене. Аромат у мила майже не відчувається і це для мене теж нормально, не люблю коли аромат наче "кричить".
Виявив в цьому милі для себе один цікавий момент. Поголився знайомою зв'язкою Вектор-КАІ і з цим милом не відчуваю лезо, бритва втрачає інформативність і трохи ефективність. При цьому гоління м'ягке, безпечне та приємне. Можливо в когось також є ці відчуття?
_________________ Через терни до зірок!
Останній раз редагувалося: ARTURIUS (Нд 4 Вер 2022 - 20:10), всього регувалося 1 раз(-и)
Ruslan, Янеж, egoist та Caonima Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2401 Репутація : 172 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 34 Звідки : Днепр
Мило дуже круте! Як на мене воно буде краще багатьох дорощих варіантів, якщо не брати аромат в розрахунок
Аромат з шайби мила м‘ягкий і приємний, розкласти його на складові мені складно. При взбиванні піни аромат майже не відчувається. Якості у мила реально класні, погоджусь.