ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ

ОРКИ, ЙДІТЬ СЛІДОМ ЗА СВОЇМ РОСІЙСЬКИМ КОРАБЛЕМ! ФОРУМ ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ КЛАСИЧНОГО ВОЛОГОГО ГОЛІННЯ

ФорумФорум  ПорталПортал  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Лезвия Wilkinson Sword

Перейти донизу 
+28
Alex
Alejandro
Александр Джаггер
KHSN
andreyv1979
bulldog38
egoist
Изотовец
ditrih_
m-2020
razorblade1989
by.Andrew
Андроний
Lisabon
Андрій-Бердичів
Andrey_Ukraine
Феникс
Oleksii
ASV
Viktor
Prometheus
Evgen
xxtoyxx
Сэм
Сергій (Вінниця)
Minelay
Денис К.
Ruslan
32 користувачів
Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3
АвторПовідомлення
ditrih_
Бувалий
Бувалий
ditrih_

Репутація : 62
Дата реєстрації : 20.06.2021
Вік : 46

Лезвия Wilkinson Sword  - Сторінка 3 Empty
ПовідомленняТема: Re: Лезвия Wilkinson Sword    Лезвия Wilkinson Sword  - Сторінка 3 EmptyСб 3 Груд 2022 - 0:29

Danny
 Сейчас бреюсь RazoRock Game Changer 84, с лезвиями Bic Chrome Platinum, каждый день. Лезвий именно в этом станке, на моем лице, отрабатывают 10-11 побривок. В два прохода.
Всё зависит от манеры бритья, как работать с лезвием и станком. Ну конечно какая щетина. У некоторых и Физера с Биком хватает на два раза.

Kitten911 Поставив вподобайку

Повернутися до початку Перейти донизу
Pauls
Новачок
Новачок
Pauls

Репутація : 1
Дата реєстрації : 12.01.2023

ПовідомленняТема: Re: Лезвия Wilkinson Sword    Лезвия Wilkinson Sword  - Сторінка 3 EmptyСр 1 Лют 2023 - 17:42

Купив на пробу пачку 10шт. виробництво Німеччина. Спробував в Feather Popular. З моїм 2-х недільним досвідом голінням Т-бритвами в 2,5 проходи я досяг найкращого результату з відсутністю травмування. Закупив в магазині ще, бо не втримався від ціни $0,75 за пачку 10шт.

Shave Master, Yura_, Jeemye та Stormfild Поставили вподобайку

Jeemye
Бувалий
Бувалий
Jeemye

Репутація : 18
Дата реєстрації : 06.11.2021

ПовідомленняТема: Re: Лезвия Wilkinson Sword    Лезвия Wilkinson Sword  - Сторінка 3 EmptyПт 17 Лют 2023 - 23:21

Додам і я свої 5 ть копійок. Набрав станочків на тест і звернув увагу, що всіх іх провіряю на звичайних lord і wilkinson, що лежать в запасі. Зазвичай голюсь іншими лезами, коли треба протестити станок - беру одне з цих лез. Тобто леза досить зрозумілі і прогнозовані. Хоч то слант, хоч то копія р41, хоч регульована радянська бритва. Якось так.

Ruslan Поставив вподобайку

Bonbon
Частий гість
Частий гість
Bonbon

Репутація : 6
Дата реєстрації : 24.02.2023

ПовідомленняТема: Re: Лезвия Wilkinson Sword    Лезвия Wilkinson Sword  - Сторінка 3 EmptyСб 25 Лют 2023 - 20:52

Мої улюблені леза. На Меркур С33 ведуть себе доволі непогано. Щетина дуже жорстка, але голюсь реглулярно. Єдиний нюанс який вже десятки разів помічав - вони дуже жорсткі при першому використанні коли нові леза. Потрібно дуже ніжно. Але з другого разу ідуть як по маслу. Вистачає десь на 1.5-2 тижні: 4-6 голінь.

Для порівняння ще юзав Астру, Фетзер, якийсь з Біків, та Дербі (але дуже мало). Вілкінсон, точно краще Астри на порядок, які після 2014 року як витратив свої запаси більше не купляю, бо в Росії виготовлення.

Фетзер мені не зайшов. Може для моєї бритви. Я психанув та взяв одразу 100 шт. Ледве дочекався, щоб їх використати/роздарити та повернутись до перевіреного Вілкінсон.

Shave Master та Danny Поставили вподобайку

Лезвия Wilkinson Sword
Повернутися до початку 
Сторінка 3 з 3Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3
 Схожі теми
-
» Леза Gillette Wilkinson Sword
» Wilkinson Sword
» Wilkinson Sword Classic и аналоги
» Wilkinson Sword Empire de Luxe.
» Лезвия KAI

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ :: ЛЕЗА ДЛЯ БРИТВ ТА ШАВЕТОК :: Двосторонні леза DE Razor-
Перейти до: