От дивлюсь я на наші SOTD - Мильні засоби від бренду maurer and wirtz виглядають дуже стильно і фотогенічно на світлинах, "базару нема" :-); але я все ж таки не перестаю диву даваться яка армія прихильників у цього бренду, враховуючи а)його однозначну олдскульність аромату, б)специфічність аромату в) високу ціну. Вже майже 70 років Tabac Original не сходить з наших "чартів". Пережив майже всі класичні бренди (ну хіба 4711 і з натяжкою можна Old Spice Original залишити). :queen: Не подумайте, що я хейтер Tabac Original, навпаки я захоплююсь цим феноменом, хоч мені особисто він не зайшов.
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7087 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
От дивлюсь я на наші SOTD - Мильні засоби від бренду maurer and wirtz виглядають дуже стильно і фотогенічно на світлинах, "базару нема" :-); але я все ж таки не перестаю диву даваться яка армія прихильників у цього бренду, враховуючи а)його однозначну олдскульність аромату, б)специфічність аромату в) високу ціну. Вже майже 70 років Tabac Original не сходить з наших "чартів". Пережив майже всі класичні бренди (ну хіба 4711 і з натяжкою можна Old Spice Original залишити). :queen: Не подумайте, що я хейтер Tabac Original, навпаки я захоплююсь цим феноменом, хоч мені особисто він не зайшов.
Класика. Звісно, якщо аромат не заходить - то варто уникати.
А от щодо ціни цікаво: яке мило з цими ж робочими властивостями є дешевшим?
Алексей V Поставив вподобайку
Изотовец Живе тут
1000 повідомлень
Камради, порадьте. Якщо я надаю перевагу взбиванню піни прямо на обличчі - варто пробувати це робити з милом, чи однозначно лише крем у тубі? Якщо варто - то достатньо помазком замоченим поєлозити, чи треба мило теж гарячою водицею окропити? Наскільки воно буде пінитись на обличчі, якщо формат мила а не крему?
vates Постоялець
Повідомлень : 862 Репутація : 328 Дата реєстрації : 02.04.2020 Звідки : Kyiv
Я з табаком використовую "метод Марко". Кабанячий помазок після відмокання, майже не струшуючи (тільки дати трохи стікти) - просто на брусок. 30-50 сек роботи в банці, поки не піде густа "прото-піна", і на обличчя. Завжди прекрасний результат.
razorsedge, Peshek, Vlad_Med та alex-kin Поставили вподобайку
Sm1tty Бувалий
Повідомлень : 141 Репутація : 75 Дата реєстрації : 19.03.2018 Вік : 36 Звідки : Харьков
Не могу сказать за стик, но с мылом нет проблем со взбитием вообще, имхо хватает буквально несколько раз крутануть помазком чтобы было всё в пене. Так что не вижу проблем использования мыла для взбития на лице. Видео смотреть с 4й минуты.
Романюк, Vlad_Med та Aviator Поставили вподобайку
Vlad_Med Частий гість
Повідомлень : 58 Репутація : 11 Дата реєстрації : 29.02.2020 Вік : 36 Звідки : Кам'янське
За іменем відомого користувача з найбільшого ветшейверського форуму, який виклав розгорнутий опис цього методу. Власне метод (за його словами) є досить поширеним серед італійський голярів
Peshek та Vlad_Med Поставили вподобайку
Віталіk Постоялець
Повідомлень : 845 Репутація : 74 Дата реєстрації : 03.07.2020 Вік : 43 Звідки : Львів
Захотів порадувати себе милом Tabac Original в керамічній чаші, сходив в barbercompany (Львів). а там мені сказали дивну річ, що його вже нема і небуде, оскільки фірма Maurer & Wirtz лінійку Tabac Original припинила виробляти. На makeup вже зявилося в чаші але воно по фото не таке. Хтось щось чув про припинення?[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Акулов Поставив вподобайку
РустВр Бувалий
Повідомлень : 300 Репутація : 10 Дата реєстрації : 23.06.2019 Вік : 47 Звідки : Самбір
Захотів порадувати себе милом Tabac Original в керамічній чаші, сходив в barbercompany (Львів). а там мені сказали дивну річ, що його вже нема і небуде, оскільки фірма Maurer & Wirtz лінійку Tabac Original припинила виробляти. На makeup вже зявилося в чаші але воно по фото не таке. Хтось щось чув про припинення?
Фото на мэйкапе в старом дизайне.
Акулов Поставив вподобайку
Янеж Постоялець
Повідомлень : 513 Репутація : 67 Дата реєстрації : 10.10.2019 Звідки : Рівне
Решил чуть освежить тему, хоть у меня и не стик, как в названии темы, свежими фоточками. Хочу сказать, что чаша не выскальзывает из рук. Мне даже показалось, что её диаметр книзу чуть больше на какой-то миллиметр-два, что ддобавляет ухватистости. Понравилось так же наличие в чаше четырёх выступов. Само дно тоже не плоское, а в виде сферы, вогнутой вовнутрь чаши (на фото не очень хорошо, но видно). Я решил не замачивать всё мыло, а отрезал чуток ножом и залил водой, пока ходил в душ. Работал помазком DSCosmetics T4 с узлом 26 мм и короткой ручкой. Было тесновато, но не критично. Пена получилась не очень. У мыла Fine мне нравится больше (надо будет, ради справедливости, взбить Fine таким же образом в этой же чаше. Брал в NOTINO за 350 грн. (сегодня, кстати, 320!)
А если его вообще не вытаскивать, а так прямо в чаше и взбивать?
Вообще, так и надо. Я просто хочу ещё и чашу эту опробовать с другим мылом. И, кстати, сухое мыло, если оно не понравилось, допустим, можно будет проще продать. Ну а у меня на хранении будет - у меня кроме Tabac ещё три мыла Fine в ротации. И все их люблю)
kudesnikRu Бувалий
Повідомлень : 352 Репутація : 201 Дата реєстрації : 19.06.2018 Звідки : Боярка, Киевская область.
Мыло Табак мой фаворит. Собирался на днях, приобрести в оригинальной керамической банке. Но посоветовавшись с бывалыми, передумал. Оттолкнуло то, что крышка не завинчивается на резьбе. Говорят она не плотно закрывает банку, и со временем интенсивность аромата уменьшается. Поэтому решил, и дальше хранить мыло не в оригинальной банке, но с винтовой крышкой. Мылу около года, а интенсивность аромата не уменьшилась. :)
Armadilla Поставив вподобайку
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
Да, крышка не плотная и болтается. Сама чаша меня приятно удивила. Приятная штука. Думаю, кабанистым помазком работать в ней очень удобно. Возьму в следующий раз Yaqi Purple Haze - он удобней для чаш, узел 24 мм.
Proklus Бувалий
Повідомлень : 474 Репутація : 177 Дата реєстрації : 28.09.2019 Звідки : Херсон
Мыло Табак мой фаворит. Собирался на днях, приобрести в оригинальной керамической банке. Но посоветовавшись с бывалыми, передумал. Оттолкнуло то, что крышка не завинчивается на резьбе. Говорят она не плотно закрывает банку, и со временем интенсивность аромата уменьшается. Поэтому решил, и дальше хранить мыло не в оригинальной банке, но с винтовой крышкой. Мылу около года, а интенсивность аромата не уменьшилась. :)
Именно так, поэтому на осенне-зимний сезон это мыло у меня живет в родной керамической белой чаше, а весной уходит на "консервацию" в стороннюю банку с резьбой. Ведь ощущения от использования этого мыла в родном тигеле должны быть аутентчными и эстетически полными, как задумано авторами-производителями. Имхо