ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ

ОРКИ, ЙДІТЬ СЛІДОМ ЗА СВОЇМ РОСІЙСЬКИМ КОРАБЛЕМ! ФОРУМ ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ КЛАСИЧНОГО ВОЛОГОГО ГОЛІННЯ

ФорумФорум  ПорталПортал  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

RazoRock Mudder Focker Shaving Cream Soap

Перейти донизу 
+2
razorblade1989
kudesnikRu
6 користувачів
АвторПовідомлення
kudesnikRu
Бувалий
Бувалий
kudesnikRu

Репутація : 201
Дата реєстрації : 19.06.2018

RazoRock Mudder Focker Shaving Cream Soap Empty
ПовідомленняТема: RazoRock Mudder Focker Shaving Cream Soap   RazoRock Mudder Focker Shaving Cream Soap EmptyЧт 28 Бер 2019 - 10:03

Мыло поставляеться в очень удобной пластиковой таре, объёмом 150мл, с отвинчивающейся крышкой. По твердости похоже с мылом Proraso. Пена получаеться отличная, скольжение и постскольжение лучше, чем у мыл Proraso. Раздражения у меня не вызывает. Запах сладкий, но не такой интенсивный как в лосьоне Mudder Focker.
Мне оно очень нравилось, и было в фаворитах, пока не попробовал белое Proraso, которое мне очень зашло своим ненавящевым свежим запахом :)[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]

WetShaver та razorblade1989 Поставили вподобайку

Повернутися до початку Перейти донизу
razorblade1989
Частий гість
Частий гість
razorblade1989

Репутація : 1
Дата реєстрації : 11.12.2017
Вік : 33

ПовідомленняТема: Re: RazoRock Mudder Focker Shaving Cream Soap   RazoRock Mudder Focker Shaving Cream Soap EmptyСб 8 Жовт 2022 - 1:38

А если сравнивать Разорок и белый Проразо (или Челлу), то что работает лучше. Мне кажется, что Челла по ТТХ немного лучше будет?)
ARTURIUS
Admin
ARTURIUS

1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.

Репутація : 149
Дата реєстрації : 21.04.2021
Вік : 47

ПовідомленняТема: Re: RazoRock Mudder Focker Shaving Cream Soap   RazoRock Mudder Focker Shaving Cream Soap EmptyСб 8 Жовт 2022 - 7:49

razorblade1989 пише:
А если сравнивать Разорок и белый Проразо (или Челлу), то что работает лучше. Мне кажется, что Челла по ТТХ немного лучше будет?)
Із перечисленних гарні ТТХ у червоної Cella, але мило Arko мені сподобалось більше.)

razorblade1989 Поставив вподобайку

Kitten911
Живе тут
Живе тут
Kitten911

1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.

Репутація : 100
Дата реєстрації : 08.06.2021

ПовідомленняТема: Re: RazoRock Mudder Focker Shaving Cream Soap   RazoRock Mudder Focker Shaving Cream Soap EmptyСб 8 Жовт 2022 - 8:28

razorblade1989 пише:
Разорок интереснее челы как по мне, челу попробовал и никаких эмоций, разорок попробовал и купил ещё одну банку в запас. 
У меня корибские каникулы правда а не этот разорок, но думаю только ароматом отличается.

razorblade1989 Поставив вподобайку

razorblade1989
Частий гість
Частий гість
razorblade1989

ПовідомленняТема: Re: RazoRock Mudder Focker Shaving Cream Soap   RazoRock Mudder Focker Shaving Cream Soap EmptyСб 8 Жовт 2022 - 12:28

ARTURIUS пише:
razorblade1989 пише:
Із перечисленних гарні ТТХ у червоної Cella, але мило Arko мені сподобалось більше.)
)Дякую, але Арко у мене вже є цiла банка.)

ARTURIUS Поставив вподобайку

Сэм
Постоялець
Постоялець
Сэм

Репутація : 393
Дата реєстрації : 06.11.2017
Вік : 41

ПовідомленняТема: Re: RazoRock Mudder Focker Shaving Cream Soap   RazoRock Mudder Focker Shaving Cream Soap EmptyСб 8 Жовт 2022 - 14:06

Любое артизанское мыло будет поинтереснее любого масмаркета

stinger та Віталіk Поставили вподобайку

Kitten911 поставив(ла) "Не подобається"

Kozachok
Бувалий
Бувалий
Kozachok

Репутація : 84
Дата реєстрації : 27.06.2020

ПовідомленняТема: Re: RazoRock Mudder Focker Shaving Cream Soap   RazoRock Mudder Focker Shaving Cream Soap EmptyСб 8 Жовт 2022 - 17:34

Сэм пише:
Дивлячись що назвати масмаркетом. T&H, Floris – масмаркет? Можливо. Але вони мені краще за артизанів. Табак — масмаркет. Мені краще за артизанів. Панакрема – артизан чи масмаркет? Не знаю, але мені краще за артизанів. Sappnificio Varesino можна назвати масмаркетом, гадаю. Мені краще за артизанів. Тому не сказав би що всі артизани цікавіші масмаркету. Але якщо ви говорите за порівняння проразо та DG чи B&M, ну то тоді так.

razorblade1989 та Kitten911 Поставили вподобайку

razorblade1989
Частий гість
Частий гість
razorblade1989

ПовідомленняТема: Re: RazoRock Mudder Focker Shaving Cream Soap   RazoRock Mudder Focker Shaving Cream Soap EmptyСб 8 Жовт 2022 - 22:18

Kozachok пише:
Сэм пише:
Дивлячись що назвати масмаркетом. T&H, Floris – масмаркет? Можливо. Але вони мені краще за артизанів. Табак — масмаркет. Мені краще за артизанів. Панакрема – артизан чи масмаркет? Не знаю, але мені краще за артизанів. Sappnificio Varesino можна назвати масмаркетом, гадаю. Мені краще за артизанів. Тому не сказав би що всі артизани цікавіші масмаркету. Але якщо ви говорите за порівняння проразо та DG чи B&M, ну то тоді так.
Согласен! Вот только крем-мыло от Челла, мне понравилось даже больше, чем те же всеми нахваливаемые B&M, А&E и некоторые другие американские артизаны. Как сказал Артур ему нравится то же самое копеечное мыло Арко, которое турки варят в чанах, промышленным методом. Воду добавляя шлангом, и щелочь засыпая мешками.) И к слову сказать если выбирать между артизанским продуктом Кроун-н-Крейн и Арко, то я выбираю Арко. Не смотря, на то, что запах у него такой себе. Но для меня, оно работает лучше. К тому же К-н-К у меня вызвал аллергию из-за содержания ланолина.) Так, же как и мыло Александра Листопада (Соуп Али). Так, что иногда, слишком перенасыщенные, натуральными компонентами формулы, артизанских продуктов, играют злую шутку.)

Kitten911 Поставив вподобайку

Kozachok
Бувалий
Бувалий
Kozachok

Репутація : 84
Дата реєстрації : 27.06.2020

ПовідомленняТема: Re: RazoRock Mudder Focker Shaving Cream Soap   RazoRock Mudder Focker Shaving Cream Soap EmptyСб 8 Жовт 2022 - 22:26

Що стосується ще артизанів, то різниця від партії до партії це також лотерея. В мене на одне мило від одного артизана є алергія, а на іншу партію немає. З фабричними продуктами такого не було.

razorblade1989 та Kitten911 Поставили вподобайку

RazoRock Mudder Focker Shaving Cream Soap
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» Figaro Original Classic Shaving Cream
» Крем Lea Classic Shaving Cream
» Крем для бритья Hey Joe Premium Shave Cream (голубой ментоловый арбуз)
» Mister Groomer Shaving Cream
» Bubble Bar shaving soap "Goat"

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ :: НАВКОЛО-ГОЛЯРСЬКА КОСМЕТИКА :: Засоби для гоління-
Перейти до: