Всім привіт! Спробував дані леза кінця 80-х років випуску. В Ikon Tek. Трохи побоювався. Але дарма. Виголився практично в BBS хоча одну червону крапку під носом отримав. 2,5 проходи. Червоний проразо припікав при нанесенні помірно. Кількість сеансів доповню. Леза купував [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] 250 грн за 30 диспенсерів.
Я эти лезвия сначала не понял. Хоть свежие, хоть старые как у вас. А потом как понял, так сразу и купил в ротацию))) Они переборчивы к инструменту. Не во всех бритвах работают. Я ними бреюсь в регулируемых станках, для вариативности на ходу. Пробовал в Р41, Рокке - не понравилось. А вот тот же Роквелл на 6й и 4й плите - выбривает шикарно. Так же и в Паркере Вариант. Меркур Прогресс - приходится на втором и третьем проходе, бриться вместо 1,5 на 2-2,5. Так как недобривает на малом гапе. Они как и всё турецкое - "можно пользоваться, не дорого, но бывает и лучше за те же деньги". Говорю только о себе! Старая и новая версии, бреют примерно одинаково. Как на мой взгляд, они по поведению на моем лице, очень схожи с Дерби Экстра зелёными, очень отдалённо на РПЛ. Но немного острее. Кромка садится примерно так же - два комфортных бритья с небольшими добривками. Можно и третий раз побриться, но в моём случае, это практически 100%я гарантия недобривов и елозить по лицу до крови и раздражения. 250грн за 30 пачек - их цена. Купить и бриться по два раза и горя не знать))
fill, bulldog38 та Jeemye Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1446 Репутація : 518 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 54 Звідки : Київ
Всім привіт! Спробував дані леза кінця 80-х років випуску. В Ikon Tek. Трохи побоювався. Але дарма. Виголився практично в BBS хоча одну червону крапку під носом отримав. 2,5 проходи. Червоний проразо припікав при нанесенні помірно. Кількість сеансів доповню. Леза купував [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] 250 грн за 30 диспенсерів.
Голову на відсіч не дам, але мені здається, що це не 80-ті роки, а сучасні леза турецького виробництва для турецького ж ринку. Мені такі привозили зі Стамбулу. Та я й сам їх там бачив ледь не на всіх розкладках. Не брав, бо літав без багажа. Потім попросив колегу привезти.
bulldog38 та ditrih_ Поставили вподобайку
bulldog38 Бувалий
Заказал у этой дамы и я)) Сравню заодно. Есть и в мягкой пачке, с надписью Джиллет. И старые, на ОЛХ в Умани у дедули покупал и, эти как приедут. Три варианта.
fill та bulldog38 Поставили вподобайку
bulldog38 Бувалий
Кромка садится примерно так же - два комфортных бритья с небольшими добривками. 250грн за 30 пачек - их цена. Купить и бриться по два раза и горя не знать.
Аналогічно. Другий раз доголився з проблемами. Спробую в інших станках. Ikon Tek - два гоління.
ditrih_ Поставив вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1446 Репутація : 518 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 54 Звідки : Київ