Ціна: 57₴ [~$2]. Об'єм: 100 мл. Виготовлено в Італії (м. Мілан).
Пластикова туба з контролем першого відкривання.
Білий непрозорий крем за консистенцією рідший за умовний "дитячий" крем. Крем легко і контрольовано розганяється по шкірі утворюючи білу маску. Дуже зручно: видно де намащено вже, а де ще ні. Десь за півхвилини після початку нанесення ментол починає хапати обличчя у свої лещата. У мене, наприклад, він починає з анестезії, з відчуття оніміння. Нормальний такий початок — звична францовочна прелюдія. Кількісно ментол порівняю зі звичайною францовкою, але якісно метол діє довше. За п'ять хвилин маска вбирається, білих слідів та розводів не лишається. Через 7 хвилин калатання ментолом по шкірі починається, нарешті, суто відчуття прохолоди. До-о-обре! Залипання знижується до прийнятного рівня за 20-30 хвилин, зникає зовсім через годину разом з ароматом — от тоді аж шкіра нормальна й приємна за відчуттями як ззовні, так і зсередини.
Уявіть: взяли й розчинили в'єтнамську "зірочку" у францовці-лесані. Десь так пахне цей крем: гостра та яскрава суміш м'ятних, камфорних, трав'яних ноток. Хоча, які там ноти... Тифон з тепловоза...
Чи доречна ця штука взимку? Так. Але якщо півгодинки потерпіти й не йти надвір. Ментоловий укол не дасть застоятися міазмам у легенях, продихатись воно навіть не умовляє. Влітку? Хтозна. Мені півгодинні залипання на шкірі не заважають, як і деяке тепло на шкірі через кремову консистенцію засобу.
Купив собі теж такий, одразу на склад не дивився, а дарма.. Триклозан(антибіотик, дуже спірний компонент в косметиці) + парабени = не дуже добре. Більше не куплю, і через той же триклозан у складі використовувати буду дуже рідко, не кожного дня точно