Нове Nacet мені вистачає на два комфортних гоління, і це максимум. Старі "жили" вдвічі довше.
Ще таке. Голюся щодня, одразу після процедури промиваю станок та лезо (замінюю при потребі), і так він стоїть до наступного ранку. Так от, на третій день, якщо забув замінити лезо, воно покривається чимось на кшталт іржі. На "stainless" в мене таке вперше.
Тим не менше, леза дуже гострі та комфортні. Взяв блок [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] .
Акулов, egoist, Kitten911, ditrih_ та hlopets Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3612 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Взял блок но ещё не пробовал, начет тоже обычно 3-4 раза ходит, посмотрим как поведет себя именно из этого блока, но сравнивал упаковку со своими и разницы не заметил.
Акулов та hlopets Поставили вподобайку
Santa Частий гість
Повідомлень : 83 Репутація : 28 Дата реєстрації : 08.10.2018 Звідки : Івано-Франківськ
Міська, доволі хорошої якості. Річ в тім, що на Feather та 7 o'clock (зелені) такого нема, як не було й на попередніх Nacet. До того ж, ну якою ж має бути вода, щоб "нержавійка" через дві доби окислилась?..
hlopets Поставив вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3612 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Всем кто интересовался, слева лезвия с форума, справа с мен клаб, разницы в бритье я не заметил, мягко и остро, упаковка и конверт не отличается а печать чуть более чёткая на тех что справа но шрифт без отличий, лезвия не отличаются как по мне, специально оставил в станке лезвие, посмотрим что там за ржавчина и откуда она берётся! Дополню, клей нанесён кстати точно так же 4 точки с одной стороны!
Ruslan, Акулов, Santa, Янеж, Viktors Voroneckis, andreyv1979 та hlopets Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Парни, побрился я 4 раза "форумным" начетом, никакой ржавчины у меня не вылезло, лезвия не отличимы как по качеству так и по всем остальным моментам мягко, остро, комфортно. За 330грн блок таких лезвий считаю очень хорошо! Решил оставить в своём топе пока спутник и начет, как для моего лица самые комфортные лезвия.
vsx Бувалий
Повідомлень : 135 Репутація : 3 Дата реєстрації : 28.02.2021 Вік : 37 Звідки : Київ
Побрился роквелом на 4 плите. Так чисто меня еще ни одно лезвие не выбривало, даже KAI. Если все будет хорошо, то у меня появится новый фаворит. Тем более они дешевле чем Perma-Sharp и прочие.
egoist, Kitten911 та hlopets Поставили вподобайку
Viktors Voroneckis Новачок
Побрился роквелом на 4 плите. Так чисто меня еще ни одно лезвие не выбривало, даже KAI. Если все будет хорошо, то у меня появится новый фаворит. Тем более они дешевле чем Perma-Sharp и прочие.
Согласен полностью ,но, если есть возможность попробовать RK Platinum ,то крайне рекомендую(мой новый фаворит в Роквеле).
vsx Бувалий
Повідомлень : 135 Репутація : 3 Дата реєстрації : 28.02.2021 Вік : 37 Звідки : Київ
Согласен полностью ,но, если есть возможность попробовать RK Platinum ,то крайне рекомендую(мой новый фаворит в Роквеле).
Вы имеете в виду Gillette Platinum? У меня есть одно лезвие, буду его тестировать тоже.
Viktors Voroneckis Новачок
Купив на пробу одну пачку раніше. В станку Silversmith лезо відверто не зайшло, залишались червоні цятки на обличчі. Згадав за них, зарядив в Хенсон, і кайф..така гострота, але м'яка.. на перше гоління ледь доторкався до обличчя по двох денній щетині-більше потрібно не було, все голило під нуль. На другий сеанс пом'якшилось трішки. Впевнено витримало 4 гоління, хоча можливо було і ще один як мінімум. Чистота, як від kai, але з комфортом astra.
vicbro, Viktors Voroneckis, egoist, ARTURIUS, Kitten911 та all75 Поставили вподобайку
staseg Новачок
Спробував це лезо сьогодні в R41. Бархатне гоління! М'яке та ефективне лезо, жодного порізу та відсутність подразнення. Буду тестувати його витривалість)
Александр 7676, Viktors Voroneckis та Kitten911 Поставили вподобайку