Для тех, кто впечатлился ароматом крема для бритья Proraso Wood & Spices, КТГ анонсирует поступление в продажу лосьона после бритья Proraso Wood & Spices в течении недели :D . [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1326 Репутація : 939 Дата реєстрації : 20.11.2017 Звідки : Львів
Так це одеколон, в КГТ він був я в них і придбав його, але як афтешейв він не годиться, ну принаймні я не уявляю собі такого, є бальзам цієї серії а от афтешейва саме лосьйона не було, ну принаймні до сьогодні :D
Изотовец Постоялець
кстати! Могу уже полноправно считать себя любителем данного крема. Нашел вот по ооооочень выгодной цене его [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] блин, ну купался бы в этом аромате :twisted:
Стас Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2218 Репутація : 1782 Дата реєстрації : 17.10.2017 Вік : 41 Звідки : Odessa
кстати! Могу уже полноправно считать себя любителем данного крема. Нашел вот по ооооочень выгодной цене его [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] блин, ну купался бы в этом аромате :twisted:
Спасибо за наводку, заказал, крем бомба, а запах просто улёт, осталось докупить для комплекта одеколон или бальзам по адекватной цене.
Сэм Постоялець
Повідомлень : 869 Репутація : 393 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 41 Звідки : Киев
Добрий день! Сталась прикра помилка. Відписував Вам недосвідчений стажер, який сприйняв виділене Вами слово "Лосьон" за Одеколон Wood&Spice (який повинен приїхати до нас з дня на день).
З повагою, Назар із Компанії Традиційного Гоління
xxtoyxx Постоялець
Повідомлень : 578 Репутація : 758 Дата реєстрації : 04.11.2017 Звідки : Нікополь
А мне, к сожалению, запах этого крема не зашел. Вернее будет сказать, я его не понял. Неприятия нет, как, впрочем, и восторга. Даже кажется запах немного химозный. А вот сыну крем пошел на "Ура".
brawl Постоялець
Тоже выскажусь по поводу запаха. Сейчас в отпуске и нахожусь в ОАЭ, тут запахи этого крема повсюду: в ТРЦ, метро, гостиницах. Я ещё и умудрился его с собой в поездку захватить. Просто хожу и балдею от местных ароматов. Очень крутая штука этот крем
Сэм Постоялець
Повідомлень : 869 Репутація : 393 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 41 Звідки : Киев