ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ

ОРКИ, ЙДІТЬ СЛІДОМ ЗА СВОЇМ РОСІЙСЬКИМ КОРАБЛЕМ! ФОРУМ ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ КЛАСИЧНОГО ВОЛОГОГО ГОЛІННЯ

ФорумФорум  ПорталПортал  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Muhle Rocca (R94, R95, R96)

Перейти донизу 
+35
lightheadedness
Sweet Dublin
all75
Ігор Стетхем
Wolfskin
razorblade1989
Caonima
РустВр
trimmer
Вадим Толкачев
andreyv1979
by.Andrew
Sauvage
Kitten911
ARTURIUS
Олександр Lutsk
egoist
Rubence Barichello
2046
romaan
alexzu37
Daved
Олександр Тернавский
Legs
krikka
fill
razorsedge
Alex
Саша Кавун
Изотовец
AJ
Дмитрий
Ruslan
TeeJay
Roman313
39 користувачів
Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
АвторПовідомлення
lightheadedness
Бувалий
Бувалий

Репутація : 1
Дата реєстрації : 09.08.2023
Вік : 48

Muhle Rocca (R94, R95, R96) - Сторінка 8 Empty
ПовідомленняТема: Re: Muhle Rocca (R94, R95, R96)   Muhle Rocca (R94, R95, R96) - Сторінка 8 EmptyВт 31 Груд 2024 - 22:49

Wolfskin пише:
По соотношению эффективность/агрессивность - лучший станок из модельного ряда Мюле. Нет ему у Мюле конкурентов.
Свята правда, він намба ван!) Пробрив неперевершений, не думаю що мені хочеться краще.
Wolfskin пише:
И напоследок.
Стоит ли Рокку покупать. Однозначно да... и на ней же остановиться.
Емоції переповнюють)) Розумію))

Wolfskin Поставив вподобайку

Повернутися до початку Перейти донизу
Wolfskin
Постоялець
Постоялець
Wolfskin

Репутація : 11
Дата реєстрації : 05.07.2018
Вік : 44

ПовідомленняТема: Re: Muhle Rocca (R94, R95, R96)   Muhle Rocca (R94, R95, R96) - Сторінка 8 EmptyСр 1 Січ 2025 - 10:56

lightheadedness пише:

Свята правда, він намба ван!) Пробрив неперевершений, не думаю що мені хочеться краще.

Емоції переповнюють)) Розумію))
Та просто розумієш, що модель ретельно розробляли і якісно втілили в металі з німецьким педантичністю.

lightheadedness Поставив вподобайку

all75
Бувалий
Бувалий
all75

Репутація : 4
Дата реєстрації : 26.10.2021
Вік : 49

ПовідомленняТема: Re: Muhle Rocca (R94, R95, R96)   Muhle Rocca (R94, R95, R96) - Сторінка 8 EmptyПт 3 Січ 2025 - 11:59

Wolfskin пише:
Поэтому особой разницы в бритье Роккой с различными лезвиями не ощутил.
А в інших станках відчуваеш різницю між лезами?

Кирило Поставив вподобайку

Wolfskin
Постоялець
Постоялець
Wolfskin

ПовідомленняТема: Re: Muhle Rocca (R94, R95, R96)   Muhle Rocca (R94, R95, R96) - Сторінка 8 EmptyПт 3 Січ 2025 - 13:56

all75 пише:

Це відчуття скоріше від конфігурації голови залежить. Як приклад, був у мене  дуже м'який станок Stando Mate, так я в ньому агресію Фезер не відчував. А от в Razorine Flat нове зелене лезо Derby здавалося дуже лютим до шкіри.

WetShaver Поставив вподобайку

WetShaver
Постоялець
Постоялець
WetShaver

Репутація : 6
Дата реєстрації : 10.12.2017

ПовідомленняТема: Re: Muhle Rocca (R94, R95, R96)   Muhle Rocca (R94, R95, R96) - Сторінка 8 EmptyПт 3 Січ 2025 - 23:15

Wolfskin пише:
Це відчуття скоріше від конфігурації голови залежить. Як приклад, був у мене  дуже м'який станок Stando Mate, так я в ньому агресію Фезер не відчував. А от в Razorine Flat нове зелене лезо Derby здавалося дуже лютим до шкіри.
Так згоден! Вигин і виліт леза в бритвенній голові впливає на жорсткість (агресивність) гоління навіть більше ніж славнозвісний гап!) Тому то станок називається флет, що в ньому лезо лежить на площині, без вигину. І в такому положенні воно може неабияк пошкребти по шкірі або зробити поріз. Швидше за все потрібно голити від верхньої кришки, як із шаветою.

Wolfskin Поставив вподобайку

Wolfskin
Постоялець
Постоялець
Wolfskin

ПовідомленняТема: Re: Muhle Rocca (R94, R95, R96)   Muhle Rocca (R94, R95, R96) - Сторінка 8 EmptyСб 4 Січ 2025 - 21:39

all75 пише:

Ще додам, що я не люблю сильно якось заморочуватися лезами, їхніми виробниками, товщиною. Якщо новеньке з упаковки лезо мене добре поголило, це чудово. Ні - піде до смітника (хоча такого ще не було). Але в той же час я не очікую, що лезо буде і повинно якісно голити більше трьох сеансів.
all75
Бувалий
Бувалий
all75

ПовідомленняТема: Re: Muhle Rocca (R94, R95, R96)   Muhle Rocca (R94, R95, R96) - Сторінка 8 EmptyВт 7 Січ 2025 - 12:23

Wolfskin пише:
Це зрозуміло. Але питав не зовсім про це. Ти написав що:
Wolfskin пише:
... особой разницы в бритье Роккой с различными лезвиями не ощутил. 
Тож, конкретизую питання. Чи відчуваеш ти різницю в голінні різними лезами в Stando Mate? Чи відчуваєш ти різницю в голінні різними лезами в Razorine Flat? Тобто чи ти лише в цьому станку (Рокка) не відчуваєш різницю, а в інших відчуваеш?

SlavaMix поставив(ла) "Не подобається"

Wolfskin
Постоялець
Постоялець
Wolfskin

ПовідомленняТема: Re: Muhle Rocca (R94, R95, R96)   Muhle Rocca (R94, R95, R96) - Сторінка 8 EmptyВт 7 Січ 2025 - 13:44

all75 пише:

Це зрозуміло. Але питав не зовсім про це. Ти написав що:

Тож, конкретизую питання. Чи відчуваеш ти різницю в голінні різними лезами в Stando Mate? Чи відчуваєш ти різницю в голінні різними лезами в Razorine Flat? Тобто чи ти лише в цьому станку (Рокка) не відчуваєш різницю, а в інших відчуваеш?
Різниця до певної міри є. Ну хоча б той же Фезер дає відчуття гострішого й більш агресивного леза (але на першому сеансі гоління, коли лезо тільки з упаковки). 
У Разорін усі леза здається "Фезерами". 

З Роккою ось що відзначив. Деякі користувачі писали, що станок може несподівано вкусити. Є таке, якщо необережно натиснути на станок.
all75
Бувалий
Бувалий
all75

ПовідомленняТема: Re: Muhle Rocca (R94, R95, R96)   Muhle Rocca (R94, R95, R96) - Сторінка 8 EmptyСр 8 Січ 2025 - 9:39

Wolfskin пише:

Wolfskin пише:
У Разорін усі леза здається "Фезерами". 
В мене майже те саме. Відчуття при голінні залежить від конфігурації голови. А різницю між лезами в конкретному станку майже не відчуваю. Точніше, взагалі не відчуваю, окрім виключень. Виключення у мене це Фізер і Бік, відчуваю що вони трішечки гостріше, на межі самонавіювання.
lightheadedness
Бувалий
Бувалий

ПовідомленняТема: Re: Muhle Rocca (R94, R95, R96)   Muhle Rocca (R94, R95, R96) - Сторінка 8 EmptyСр 8 Січ 2025 - 13:23

all75 пише:
А різницю між лезами в конкретному станку майже не відчуваю.
Десь в темі про леза була чиясь репліка, що поведінка леза приблизно одинакова на всіх станках. Мовляв, як не бере, то не бере де не постав, і також навпаки. Якщо я захочу гарантовано комфортне гоління з оптимальною ефективністю (читай вибриваемостью) я беру GPL чи Polsilver, а з недавніх пір і GSB. Минулого разу спробував зелені Astra (Індія) - дещо схожі з Жилет, може трохи гостріші, загалом приємні враження. Що характерно Астрою можна вичухаться всласть, лезо дозволяє. З Фізером чи Бік такий номер не прокатить - знімають норм, но добривки дратують. Зате з King C всі параметри на висоті - м'якість різу, пробрив, стан після гоління, все влаштовує біль ніж. Сьогодні вранці заюзав вдруге це лезо - фантастика. Майже як вперше, хіба трохи просіло в гостроті. На добривці трохи повозюкав, більше по звичці, бо нема чого добривать за великим рахунком)
Сабж ульотний без зайвих слів, сказать що я задоволений? Скажу, що я і не уявляв якою може бути різниця в інструментах! Но конечно, штука з характером - при кажущейся мягкости расслабляешься і можеш отримати кусь.)) Привикаєм)

Ruslan, Wolfskin, Kitten911 та Yura_ Поставили вподобайку

lightheadedness
Бувалий
Бувалий

ПовідомленняТема: Re: Muhle Rocca (R94, R95, R96)   Muhle Rocca (R94, R95, R96) - Сторінка 8 EmptyПт 10 Січ 2025 - 13:01

Хе! Заглянув в почту))

а там барбер край!:
rolleyes

Muhle Rocca (R94, R95, R96)
Повернутися до початку 
Сторінка 8 з 8Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
 Схожі теми
-
» Альтернативи Muhle Rocca R94?
» Стоит ли брать muhle rocca r95?
» Muhle Rocca & EJ 3one6, порівняння
» Камень квасцовый Allume di rocca naturale.
»  MUHLE R41

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ :: БЕЗПЕЧНІ БРИТВИ :: Бритви з двостороннім лезом DE Razor-
Перейти до: