100% Та да, поплив трохи)) Просто при такій скидці інстинкт спрацьовує)) А варіантів уйма) Он на ваш нік глянеш і такий би якусь одежину б купив. Чи малій яку куртку. Можна на аліку купити компактний радіоприймач, щось типа Tecsun PL-310/330, а на здачу вистачить ще й на Sihuadon R-108, або XHDATA D-109)) ... Но колихало добряче)) Спасло мабуть, що на карті не вистачало)) Наче пройшло...
Я задумався про те, що після сьогодньої ранкової атаки треба додому ще один ліхтар придбати)))
Kitten911, lightheadedness та Polosatiy Поставили вподобайку
lightheadedness Частий гість
Повідомлень : 69 Репутація : 0 Дата реєстрації : 09.08.2023 Вік : 48
Я задумався про те, що після сьогодньої ранкової атаки треба додому ще один ліхтар придбати)))
Классная штука лампочки на аккумах 18650, накупил себе и по всей квартире по одной повкручивал в люстры, удобно и эффективно, фонарей куча разных, но все практически просто лежат т.к. Эти лампочки дают прилично света, главное сразу выкинуть родные аккумы, которых на пол часа хватает и вставить хорошие. Аккумулятор с инвертором практически не использую, стоит в углу пылится...
Wolfskin, SurferUa, Stormfild та lightheadedness Поставили вподобайку
Шось ти парняга зарозказувався)) Які ще карти, коли ти з нотіно постійно замовляш наложкою?? ... Короче, я так прикинув - гроші надарені з дня народження в мене є... Та й колись мені сусід казав - нет хуже насилия, чем над собственной волей... Та ще й "жизнь нужно прожить так, чтобы не было мучительно больно" в голові засіло... І мабуть, щоб попередити можливий емоційний дискомфорт, здебільшого з міркувань стрессоустойчивости, краще таки закрити це питання. Тихенько, без зайвого піару і щоб не взнала жінка, треба її взять. Вопщем, пішло діло... Жду.
fill, Wolfskin, andreyv1979, Kitten911, Yura_ та Stormfild Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2687 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Ну блін дуже хочеться за такий ценнік, за фулпрайс не брав би. Як начитаєшся - м'яко та ефективно. Щось там стугонить... Тут в маркет по хліб мотнешся - хоч би влізти гривень в триста, а то і 5хатка мельк і всьо. Чи пару заправок. Можна пережить, в общем)) Конечно, я думав що я собі Tecsun PL330 подарив, ну буду вважати Рокку пропозицією року, повз якої не зробиш і кроку)) Тільки не треба жінці розказувати)) вона не в темі, не зацінить))
andreyv1979 пише:
Та чого я тільки не купляв, і не сумнівався
Правильно! Сомнєнія від лукавого!
Останній раз редагувалося: lightheadedness (Пт 29 Лист 2024 - 16:44), всього регувалося 2 раз(-и)
Wolfskin, andreyv1979 та clint Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 730 Репутація : 11 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Ну блін дуже хочеться за такий ценнік, за фулпрайс не брав би. Як начитаєшся - м'яко та ефективно. Щось там стугонить... Тут в маркет по хліб мотнешся - хоч би влізти гривень в триста, а то і 5хатка мельк і всьо. Чи пару заправок. Можна пережить, в общем)) Конечно, я думав що я собі Tecsun PL330 подарив, ну буду вважати Рокку пропозицією року, повз якої не пройдеш)) Тільки не треба жінці розказувати)) вона не в темі, не зацінить))
В естетичному аспекті станок точно вогонь!
lightheadedness Поставив вподобайку
Беріть Voin VL107, на промі наче 375грн - береш в руки маєш вещь. Там тільки аккум 2000 мах плюс магніт, кільце, вопщем рекомендую всім.
Не очень хороший вариант.
И вот почему (оффтоп, поэтому под спойлер убрал).:
Во первых - встроенный аккумулятор, мало того что плохого качества, так еще и не поменяешь на нормальный. Во вторых всего 2- режима, и как ночник не включишь (что бы батарею экономить), и вдаль нормально не посветишь (хотя бы метров 50-100, что бы посмотреть что там). И всего 4,5 часа светит (и то под вопросом, потому что характеристики очень часто не совпадают с действительностью). А дальше, генератор или зарядная станция и заряжай. А если свет вырубили на несколько суток... Лучше взять нормальный фонарик, в котором режим можно выбрать подходящий под ситуацию, который может выдать больше 100 часов света (а лучше 200-300 часов), в котором можно поменять аккумулятор (один разрядился, поставил другой). Или лампочки такие:
Kitten911 пише:
Классная штука лампочки на аккумах 18650, накупил себе и по всей квартире по одной повкручивал в люстры
Тут хоть аккумуляторы нормальные можно поставить и получим емкость 7000 мах или больше. Хотя мне фонарики по всем комнатам удобней, можно выбрать нужные режимы яркости. Если нужно очень светло - включаем на максимум, но светить будут часа 3-4, а если нужно экономить - включаем на минимум, но и светить будут 230 часов. Ну и несколько промежуточных режимов, можно под любые ситуации подобрать. Пару недель полного блэкаута можно без проблем пережить - без подзарядок.
Polosatiy Бувалий
Повідомлень : 337 Репутація : 3 Дата реєстрації : 25.12.2023 Звідки : Винница
Беріть Voin VL107, на промі наче 375грн - береш в руки маєш вещь. Там тільки аккум 2000 мах плюс магніт, кільце, вопщем рекомендую всім.
Ну вони ж кажуть що DLC)) не должно по ідєє) Вона до речі на кількох сайтах десь під 68 євро. Правда яка там V мабуть лотерея.
Так как не по теме про фонарь,то под спойлер:
Фонарь ужасный,начиная с брехни на коробке про 300 часов работы и украинский бренд,кончая двойной ценой.Этот фонарь китайцы без всяких скидок продают за 170 гр и эти деньги возможно он и стоит,но никак не 375.Типичный лохотрон,заказать у китаца фонарей по 150гр,назвать их Воин и что это украинский бренд и толкать по тройной цене.
Wolfskin та all75 Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 730 Репутація : 11 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
фонарик, в котором режим можно выбрать подходящий под ситуацию, который может выдать больше 100 часов света (а лучше 200-300 часов)
Polosatiy пише:
Так как не по теме про фонарь,то под спойлер
Ага) Це називається ну-ка розкажіть мені який фіговий у мене фонарь) Я цей ліхтар тримаю в руках і скажу, що кращої якості збірки я ще не бачив - чотко абсолютно все. Один мінус - microUSB роз'єм. Він в руках важкий шо кастет. Brevia 11320 (теж на 2000) наскільки більша а наче легша за той булижничок. Воно й написано що work lamp переноска тіпа. Но аккум там держе нормально. Там індикатор десь на 6 сегментів і вчора мала з ним ганяла, так як було, так і осталось, аж дивно. А ступінь яскравості на більшості ліхтариків регулюється "довгим тапом" кнопки вкл. Поставив скільки треба і світи собі під ніс 300-400 часов. Тим COB він лупе що велофара, в мене їх зо три різних, одна Greys GR10190 на два 18650, часов 100 точно посвітить. До речі вона в мене стоїть на кухні, майже не їздив. В стелю направив і що днем. В тирнет як зайдеш так там і ДБЖ Volt Sinus Pro теж "якась китайська фігня". Тільки ця фігня на 185 акумуляторі (літом на 75й був) щас работа аж гай шумить - 2-контурний котел годин 5-6 топив а заряда так і залишилось. Плюс роутер з лампочками і на шкалі навантаження усе оце ледве видно. Трохи підіймається, коли гарячу воду вмикають, вода на кухні від котла, не знаю чому, котел газовий.
Це я для себе тоді знімав. Це без теліка, він чепуху споживає, LED же. А за дверима 185-й б/у, хоч і нахряка дістався, но держе скарг нема)) А кумець взяв втіхаря на розеткі теж тіпа такий інвертер, тільки "помощнєє". Так він у нього при заряді вале 17 А току!)) Каже, чує що аккум булькотить і виключає! XD А в мене виставляэться 5 чи 10 А, під менший чи більший акум, і напруга при заряді доходить до 14,2 і викл само. А ще я його весною брав за 3К, а він умудрився надибать за 7)) Я його не заморюсь угнітать за його "помощнєє") А главний прикол в тому що в нього не працює комп від того інвертора, для чого його купляли. Синус ні причом - він круті блоки живлення на комп поставив і вони блокують/бояться, визначають як КЗ тіпа. Крче кругом засада)
300-400 часов?серьезно?Даже при идеальных условиях диод 5 ватт потребляет 200мА,то есть это 10 часов(это на глаз по расчетам,в реале больше 5 он не просветит)...это при идеальных условиях и с большим запасом,про какие 300-400 часов речь?Из разряда сказок.Слабый режим 3 вата у него,даже грубо увеличить это время на 2 ...откуда тут 300-400?3-4 часа реальные цифры,может 8 при условии хорошего акамулятора,в чем есть большие сомнения.Про Грейс и 100 часов тоже какие то сказки...Откуда вы берете эти цифры?
all75 та Stormfild Поставили вподобайку
Тема: Re: Muhle Rocca (R94, R95, R96) Вчора в 12:01
Polosatiy пише:
300-400 часов?серьезно? Откуда вы берете эти цифры?
То був стьоб, звичайно. Ніхто ту упаковку не читав і досі не збирався. Людина взяла продукт і з задоволенням користується, тоді як поціновувачі етикеток міряють сферичного коня у вакуумі. Ви мені такі питання висуваете, наче я у вас тендер на постачання ліхтариків виграв. Запропонував імхо годний варіант, назустріч - та щось ми сомнєваємся в правдівості, ось лампи на 18650 (в карман її шолі запхнеш ту лампу?) нас намагаються розвести! І давай віртуально прикидати живучість акума. Мабуть я вас розчарую, проти фізики не попреш - скільки треба енергії для забезпечення конкретної потужності світла, стільки її і витратиться, діоди +- однакові. Я уявляю ваш подив, коли ви взнали що 2500W PMPO на китайських двокасетниках навряд чи прокачають сусідів за стіною. Во дают! Такие большие, а начитаются етикеток в интернете и сидят горді та неошукані, правда, в темряві, но то таке)) За офтоп не переживайте, для модератора перенести в інший топік пара пустяков.
all75 поставив(ла) "Не подобається"
Wolfskin Постоялець
Тема: Re: Muhle Rocca (R94, R95, R96) Вчора в 12:25
lightheadedness пише:
Фонарік, до речі, з винтами, розбирать не буду))
Рокка вже приїхала?)
Тема: Re: Muhle Rocca (R94, R95, R96) Вчора в 12:30
Повідомлень : 337 Репутація : 3 Дата реєстрації : 25.12.2023 Звідки : Винница
Тема: Re: Muhle Rocca (R94, R95, R96) Вчора в 13:13
lightheadedness пише:
То був стьоб, звичайно. Ніхто ту упаковку не читав і досі не збирався. Людина взяла продукт і з задоволенням користується, тоді як поціновувачі етикеток міряють сферичного коня у вакуумі. Ви мені такі питання висуваете, наче я у вас тендер на постачання ліхтариків виграв. Запропонував імхо годний варіант, назустріч - та щось ми сомнєваємся в правдівості, ось лампи на 18650 (в карман її шолі запхнеш ту лампу?) нас намагаються розвести! І давай віртуально прикидати живучість акума. Мабуть я вас розчарую, проти фізики не попреш - скільки треба енергії для забезпечення конкретної потужності світла, стільки її і витратиться, діоди +- однакові. Я уявляю ваш подив, коли ви взнали що 2500W PMPO на китайських двокасетниках навряд чи прокачають сусідів за стіною. Во дают! Такие большие, а начитаются етикеток в интернете и сидят горді та неошукані, правда, в темряві, но то таке)) За офтоп не переживайте, для модератора перенести в інший топік пара пустяков.
Это вы писали про 300-400 часов и про 100 на фонарь на грейс.Чем вы меня хотите разочаровать,если я четко понимаю сколько оно просветит?Где я писал что я ценитель этикеток?Я по моему наоборот написал,что то полный бред,а цифры с этикеток которые привели вы,на что я вам примерно и посчитал реальные цифры которые кардинально отличаются.Стьеб не уместен,так как далекий от этой темы человек почитает и купит,а потом будет удивляться,что он светит 6 часов,вместо 400.Я просто указал,что этот фонарь стоит 150 в китае и за 150 это может и хорошая покупка,а так же указал что цифры взяты с потолка и даже близко не соответствуют действительности.Когда производитель держит вас за лоха и пишет на упаковке параметры завышенные в космос, и еще продает это за тройную цену,это не может быть хорошим выбором.Вас обманули 3 раза,но вы все равно говорите что это хорошая вещь,идеальный покупатель для наглых барыг.А виртально я посчитал,потому как не готов это покупать,что бы посчитать не виртуально,можете оставить на ночь и получите реальные цифры,заодно и скажете на сколько я ошибся в своих расчетах.Про грейс я могу вам сказать реальные цифры,так как этот чудо фонарь у меня есть,знакомый отдал после 2 недель использования и сказал что это тебе на запчасти.Он светит на максисальной яркости около 2 часов,на минимальной 8-10 и не про какие 100 часов не может быть и речи,если 100 часов это не его срок службы и в это я готов поверить.Цель не засрать ваш фонарь,а предупредить незнающего человека,что это совсем не то,чем кажется,обычный китайский дешевый фонарь за 150 гр и в отличии от нашего хитрого барыги китайцы на упаковке указывают нормальные или близко нормальные характеристики.
all75 Поставив вподобайку
Тема: Re: Muhle Rocca (R94, R95, R96) Вчора в 13:44
Polosatiy пише:
если 100 часов это не его срок службы в это я готов поверить
В точку!
Цифры не я притянул, за ссылку з подобным девайсом за 150 грн буду признателен)) При выборе ліхтарика в частности, смотрю на тип диода, ёмкость батареи, прочность конструкции. Чудес от него я не жду, лишь бы не розвалился от падения, как минимум.