Тема: Re: Лезвия "до" и "после" Сб 30 Май 2020 - 22:39
Нове лезо Wilkinson Sword у чорному пластиковому диспенсері виробництва ?. Коронний номер програми 2,3 ступені заточки. Геометрія найгірша з усіх лез. Видно при заточці кінець ріжучої кромки почав горіти. Жесть.
Саша Кавун, Андрей-Бердичев, BPK и Big_muzzy85 поставили лайк
vates Постоялец
Сообщения : 529 Репутация : 223 Дата регистрации : 2020-04-02 Откуда : Kyiv
Тема: Re: Лезвия "до" и "после" Вс 31 Май 2020 - 0:18
Робота вражає. Дякую!
Андроний Завсегдатай
Сообщения : 475 Репутация : 73 Дата регистрации : 2018-05-20 Возраст : 45 Откуда : Черкассы
Тема: Re: Лезвия "до" и "после" Вс 31 Май 2020 - 6:00
Wilkinson Sword Честно говоря, эти лезвия выдержали по два бритья каждое и оставили очень приятное впечатление. Прогонял я их на нескольких станках
STEEL Завсегдатай
Сообщения : 460 Репутация : 446 Дата регистрации : 2017-11-22 Возраст : 30 Откуда : Николаев
Тема: Re: Лезвия "до" и "после" Вс 31 Май 2020 - 10:22
Спасибо за труды, супер! Последние лезвия мне почему-то не понравились очень, прямо еле пачку сбрил. Видимо, они были вот примерно такими
kudesnikRu Завсегдатай
Сообщения : 351 Репутация : 201 Дата регистрации : 2018-06-19 Откуда : Боярка, Киевская область.
Тема: Re: Лезвия "до" и "после" Вс 31 Май 2020 - 10:30
Благодарю за проделанную работу, очень познавательные фото. Буду ждать отчета, после раза использования
Ruslan Admin
Сообщения : 4496 Репутация : 2621 Дата регистрации : 2017-11-06 Возраст : 48 Откуда : Ukraine, Kryvyi Rih
Тема: Re: Лезвия "до" и "после" Вс 31 Май 2020 - 10:47
brawl, респектище!
brawl Постоялец
Тема: Re: Лезвия "до" и "после" Вс 31 Май 2020 - 11:20
Андроний пишет:
Wilkinson Sword Честно говоря, эти лезвия выдержали по два бритья каждое и оставили очень приятное впечатление. Прогонял я их на нескольких станках
Можливо вам попалася пачка хорошої якості. Я леза не вибирав, брав перше яке попадеться з пачки, і якщо перше ж лезо яке попало має такий вигляд, то можна зробити деякі висновки...
brawl Постоялец
Тема: Re: Лезвия "до" и "после" Вс 31 Май 2020 - 11:21
kudesnikRu пишет:
Благодарю за проделанную работу, очень познавательные фото. Буду ждать отчета, после раза использования
Не раніше ніж через місяць, другий, поки прогоню всі леза (напевно, крім останнього Wilkinson Sword, там і так все зрозуміло. Щось не хочеться "фейс пописати" тими окалинами)
Последний раз редактировалось: brawl (Вс 31 Май 2020 - 11:42), всего редактировалось 2 раз(а)
STEEL Завсегдатай
Сообщения : 460 Репутация : 446 Дата регистрации : 2017-11-22 Возраст : 30 Откуда : Николаев
Тема: Re: Лезвия "до" и "после" Вс 31 Май 2020 - 11:22
brawl пишет:
Не раніше ніж через місяць, другий, поки прогоню всі леза
Будем ждать, эта тема очень интересна.
brawl Постоялец
Майже добрив 30 екперементальних лез, фото ще не робив, але можу зробити деякі висновки, так сказати для себе, але вголос)). Значить як я голився: тестова сторона було промаркована маркером. Спочатку голився тестовою стороною в 2 проходи з добривками, лезо не виймав, наступного разу голився іншою стороною, потім виймав лезо з бритви. Висновки: всі леза голять майже однаково, окрім - Спутнік і Рапіра - залишали багато пропусків, роблю висновок недостатньо гострі, або в мене зажорстка щетина для цих лез, і Feather - поголили дуже чисто, але з подразненням, може я прикладав зайвий тиск для цих лез. Ні з одним лезом я не порізався - висновок - порізи від зайвого тиску на бритву, або від неправильної техніки гоління, або від неуважності. На якість гоління більше впливає не лезо, а настрій, емоційний стан, стан здоров`я шкіри. навіть мило мені здалося має більший вплив на кінцевий результат ніж лезо. Навіть ті леза які мені не сподобалися на початках мого знайомства в ВКГ, зараз відпрацювали на ура. Висновки зробив для себе, у вас може бути все інакше (upside down).
Ruslan, Oleksii, razorsedge, kardan50, Сергей Акулов, Андрей-Бердичев, Алексей V и поставили лайк
slonopotam Завсегдатай
Сообщения : 145 Репутация : 56 Дата регистрации : 2017-11-06 Откуда : UA
Значить як я голився: тестова сторона було промаркована маркером. Спочатку голився тестовою стороною в 2 проходи з добривками, лезо не виймав, наступного разу голився іншою стороною, потім виймав лезо з бритви.
Так а с обратной стороной что ? Что с ней после первого бритья? Есть смысл лезвия переворачивать?
madgray60 Участник
Сообщения : 50 Репутация : 3 Дата регистрации : 2020-12-30 Возраст : 61 Откуда : Сумы.
Vaska, какие Вам больше нравятся, те и берите. У каждого свое отношение к этим лезвиям, зачастую абсолютно противоположное. Только такие вопросы лучше задавать где-то [Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть эту ссылку]
domhoz Новичок
Тема: Re: Лезвия "до" и "после" Вт 2 Мар 2021 - 12:04
Очень познавательно и полезно! Спасибо большое за проделанную работу!