Нове лезо Wilkinson Sword у чорному пластиковому диспенсері виробництва ?. Коронний номер програми 2,3 ступені заточки. Геометрія найгірша з усіх лез. Видно при заточці кінець ріжучої кромки почав горіти. Жесть.
Wilkinson Sword Честно говоря, эти лезвия выдержали по два бритья каждое и оставили очень приятное впечатление. Прогонял я их на нескольких станках
Можливо вам попалася пачка хорошої якості. Я леза не вибирав, брав перше яке попадеться з пачки, і якщо перше ж лезо яке попало має такий вигляд, то можна зробити деякі висновки...
brawl Постоялець
Благодарю за проделанную работу, очень познавательные фото. Буду ждать отчета, после раза использования :)
Не раніше ніж через місяць, другий, поки прогоню всі леза (напевно, крім останнього Wilkinson Sword, там і так все зрозуміло. Щось не хочеться "фейс пописати" тими окалинами) :97:
Останній раз редагувалося: brawl (Нд 31 Травень 2020 - 11:42), всього регувалося 2 раз(-и)
STEEL Постоялець
Повідомлень : 700 Репутація : 455 Дата реєстрації : 22.11.2017 Вік : 33 Звідки : Николаев / Одесса
Майже добрив 30 екперементальних лез, фото ще не робив, але можу зробити деякі висновки, так сказати для себе, але вголос)). Значить як я голився: тестова сторона було промаркована маркером. Спочатку голився тестовою стороною в 2 проходи з добривками, лезо не виймав, наступного разу голився іншою стороною, потім виймав лезо з бритви. Висновки: всі леза голять майже однаково, окрім - Спутнік і Рапіра - залишали багато пропусків, роблю висновок недостатньо гострі, або в мене зажорстка щетина для цих лез, і Feather - поголили дуже чисто, але з подразненням, може я прикладав зайвий тиск для цих лез. Ні з одним лезом я не порізався - висновок - порізи від зайвого тиску на бритву, або від неправильної техніки гоління, або від неуважності. На якість гоління більше впливає не лезо, а настрій, емоційний стан, стан здоров`я шкіри. навіть мило мені здалося має більший вплив на кінцевий результат ніж лезо. Навіть ті леза які мені не сподобалися на початках мого знайомства в ВКГ, зараз відпрацювали на ура. Висновки зробив для себе, у вас може бути все інакше (upside down).
Ruslan, Oleksii, razorsedge, kardan50, Акулов, Андрій-Бердичів, Алексей V і Поставили вподобайку
slonopotam Бувалий
Повідомлень : 175 Репутація : 60 Дата реєстрації : 06.11.2017 Звідки : UA
Значить як я голився: тестова сторона було промаркована маркером. Спочатку голився тестовою стороною в 2 проходи з добривками, лезо не виймав, наступного разу голився іншою стороною, потім виймав лезо з бритви.
Так а с обратной стороной что ? Что с ней после первого бритья? Есть смысл лезвия переворачивать?
madgray60 Бувалий
Повідомлень : 115 Репутація : 4 Дата реєстрації : 30.12.2020 Вік : 64 Звідки : Сумы.
Vaska, какие Вам больше нравятся, те и берите. У каждого свое отношение к этим лезвиям, зачастую абсолютно противоположное. Только такие вопросы лучше задавать где-то [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
domhoz Новачок
Майже добрив 30 екперементальних лез, фото ще не робив, але можу зробити деякі висновки, так сказати для себе, але вголос)). Значить як я голився: тестова сторона було промаркована маркером. Спочатку голився тестовою стороною в 2 проходи з добривками, лезо не виймав, наступного разу голився іншою стороною, потім виймав лезо з бритви. Висновки: всі леза голять майже однаково, окрім - Спутнік і Рапіра - залишали багато пропусків, роблю висновок недостатньо гострі, або в мене зажорстка щетина для цих лез, і Feather - поголили дуже чисто, але з подразненням, може я прикладав зайвий тиск для цих лез. Ні з одним лезом я не порізався - висновок - порізи від зайвого тиску на бритву, або від неправильної техніки гоління, або від неуважності. На якість гоління більше впливає не лезо, а настрій, емоційний стан, стан здоров`я шкіри. навіть мило мені здалося має більший вплив на кінцевий результат ніж лезо. Навіть ті леза які мені не сподобалися на початках мого знайомства в ВКГ, зараз відпрацювали на ура. Висновки зробив для себе, у вас може бути все інакше (upside down).
Дякую за Ваш досвід. Робота зроблена Вами неймовірна, корисна та дуже цікава. Зробив для себе ряд висновків, ще раз дякую!
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3612 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Очень классный тест лезвий, спутник удивил, за свои деньги очень достойный результат! Сегодня купил пачку спутника, 2 разные рапиры, Трит платинум и зелёную астру, буду тестить... Но после Роквелл брился спутником и это был прорыв, спутник по сравнению с Роквелл просто мега крутые лезвия!
Ruslan та WetShaver Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7046 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv